back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συµµετείχε στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας ITIC Global 2023, που διεξήχθη τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο, στο οποίο έλαβαν μέρος εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών υγείας σε ασθενείς κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε µία ξένη χώρα.

- Advertisement -

Στο συνέδριο ITIC Global 2023 συµµετείχαν πάνω από 1.000 σύνεδροι από όλους τους τομείς της παγκόσμιας αγοράς της ταξιδιωτικής ασφάλισης και της ασφάλισης υγείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να ενδυναμώσουν υφιστάμενες συνεργασίες, καθώς και να εδραιώσουν νέες.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου πάνω από 500 σύνεδροι επισκέφθηκαν το περίπτερο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ενώ πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρίες Βοηθείας κατά τη διάρκεια των οποίων ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες Επειγόντων περιστατικών που διαθέτουν οι Κλινικές & το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του Ομίλου.

- Advertisement -

Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή του Ιατρικού Ψυχικού, Στέφανο Ταψή και από τα στελέχη του Κέντρου Διεθνών Ασθενών, Ευάγγελο Καρατασίδη, Operations Manager, Assistance Co & Development και Μαρία Διονυσάτου, Business Development Manager.

Το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών είναι υποδειγματικά οργανωμένο και στελεχωμένο από έμπειρο και πολύγλωσσο προσωπικό, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των Διεθνών Ασθενών μας, προσφέροντας τους 24/7 VIP υπηρεσίες.

Ο Ιατρικός Τουρισμός και οι Διεθνείς Ασθενείς αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, καθώς περισσότεροι από 8.500 διεθνείς ασθενείς νοσηλεύονται ετησίως στις δομές του και περισσότεροι από 27.000 διεθνείς ασθενείς επισκέπτονται τα εξωτερικά του ιατρεία, ορισμένοι σε συνεργασία με μεγάλες Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρίες Βοηθείας (Assistance).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Ολοκληρώθηκε το 3o διεπιστημονικό Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2024 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference)

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Περαιτέρω ενίσχυση της Συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Υγείας, στοχεύει στην παροχή καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας με επίκεντρο τον άνθρωπο

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συµµετείχε στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας ITIC Global 2023, που διεξήχθη τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στο πλευρό του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023» για 3η συνεχή χρονιά

Την πρώτη τους «παράσταση» επί ελληνικού εδάφους έδωσαν εχθές 7/9/23 τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Cover Insurance: Ταξίδι επιβράβευσης διαγωνισμού Ζωής & Υγείας στην Πράγα, σε συνεργασία με τη Eurolife FFH

Στο πλαίσιο του ταξιδιού στελέχη των δύο εταιρειών αντάλλαξαν απόψεις με τους διακεκριμένους στο διαγωνισμό συνεργάτες

«Italy as never before»: Απολαυστικό ταξίδι για τους διακριθέντες συνεργάτες της MINETTA Ασφαλιστικής

Πάνω από 80 διαμεσολαβητές έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία στη Β. Ιταλία, απολαμβάνοντας τοπία, γεύσεις και το ζεστό μεταξύ τους κλίμα

Μην πετάς ποτέ αποδείξεις και συμβόλαια – ένα απλό tip που μπορεί να σε σώσει

Η ARAG επισημαίνει ότι η σωστή τεκμηρίωση είναι το πρώτο βήμα για να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου

To insurancemarket επενδύει στους ανθρώπους του με νέο workshop

Στόχος, η ενίσχυση της συνεργασίας, της ενσυναίσθησης και της κοινής ευθύνης απέναντι στην εμπειρία του πελάτη και στην εταιρική κουλτούρα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Baden-Baden 2025: Προτάσεις αντασφάλισης ενόψει 1ης Ιανουαρίου 2026

Bασικά θέματα συζήτησης στο συνέδριο, τα ILS, η τεχνολογία και ο ρόλος των κυβερνήσεων

6o Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης, Panel ΙV: «Private Investing in Greece»

Οι κρατικές παρεμβάσεις, το αμερικανικό παράδειγμα και οι ευκαιρίες που ανοίγουν, χάρη σε άφθονα κεφάλαια και ταλέντα, απασχόλησαν το 4ο πάνελ του συνεδρίου

Η επανάσταση της Τεχνητής Νοημοσύνης αυξάνει τους λογαριασμούς ρεύματος;

Η BofA Global Research εντοπίζει αύξηση τιμών στις δημοπρασίες ηλεκτρικής ισχύος, καθώς το σύστημα πιέζεται να καλύψει τη νέα, εκρηκτική ζήτηση

Allianz: Νο1 ασφαλιστικό brand στον κόσμο για 7η συνεχή χρονιά!

Β. Χριστίδης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη συμπερίληψη, οικοδομώντας ένα πιο ανθεκτικό και αισιόδοξο μέλλον για όλους»

7η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Αναγνώριση των επιτευγμάτων και χάραξη νέων στόχων

Η Συνδιάσκεψη ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην ελληνική οικονομία και κοινωνία