back to top
27.2 C
Athens
Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026

O Mιχάλης Τζωρτζωρής, πρόεδρος του ΣΕΜΑ, εφ’ όλης της ύλης στο IWtalks

Μια ιδιωτική ασφάλιση που θα αποδίδει μετρήσιμα οφέλη στην κοινωνία και την οικονομία, με περισσότερη ανταποδοτικότητα στους ευάλωτους πολίτες, σε στενή συνεργασία με την πολιτεία και σε ένα πλαίσιο που οι μεσίτες ασφαλίσεων θα έχουν καθοριστικό ρόλο οραματίζεται ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής.

Ως πρόεδρος του ΣΕΜΑ και σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο θεσμικό και συνδικαλιστικό φορέα ηγείται μιας προσπάθειας συντονισμένης με σαφείς στόχους και προσανατολισμό προκειμένου να επέλθουν αυτές οι ουσιαστικές αλλαγές που θα αποδώσουν υπεραξία στην αγορά και σε όσους συντελούν σε αυτή επαγγελματικά.

- Advertisement -

Υπέρμαχος μιας νέας διευρυμένης αντίληψης για την συνεισφορά της ιδιωτικής ασφάλισης προσδιορίζει μέσα από ένα σχέδιο δράσεων του ΣΕΜΑ τα όσα θα πρέπει να επέλθουν προκειμένου να γίνει η αναγκαία μετάβαση σε μια νέα εποχή όπου η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα θα συνεισφέρει στην συλλογική πρόοδο του κράτους και της κοινωνίας συγκλίνοντας ταυτόχρονα με τα όσα ισχύουν στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.   Μιλά για θέσπιση κινήτρων και άρση υφιστάμενων εμποδίων, προσδιορίζει την σημερινή κατάσταση, και περιγράφει ένα διαφορετικό «μοντέλο» ανάπτυξης της αγοράς.

Πρεμιέρα κάνει το IWtalks με τον κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή, Πρόεδρο, Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) & Πρόεδρο, Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Ρόδη.

- Advertisement -

 

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και της ΕΑΔΕ, μιλά στο “IW” και απαντά εάν είναι ικανοποιημένοι από την θέσπιση του μέτρου  υπέρ της ασφάλισης κατοικιών μέσω της έκπτωσης στο φόρο του ΕΝΦΙΑ

 

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και της ΕΑΔΕ, μιλά στο “IW” και απαντά πως θα προαχθεί ο ασφαλιστικός πολιτισμός στη χώρα μας  μέσω των επαγγελματικών ασφαλίσεων και με συγκεκριμένο κίνητρο.

 

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και της ΕΑΔΕ, μιλά στο “IW” και εξηγεί τι έχει κάνει ο κλάδος τους για τον διαχωρισμό των Μεσιτών από τους Πράκτορες Ασφαλίσεων, μέσω της συνεργασίας τους με την ΤτΕ.

 

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και της ΕΑΔΕ, μιλά στο “IW” και ενημερώνει τι έχει κάνει ο ΣΕΜΑ για την κατοχύρωση του επαγγέλματος των Μεσιτών και την ευθυγράμμιση τους με την εγχώρια και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

 

 

 

Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και σπάνιες δηλώσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων της ασφαλιστικής αγοράς μόνο στο iw talks! 

Παρακολουθήστε πρώτοι το αποκλειστικό περιεχόμενο των iw talks και αποκτήστε το προβάδισμα στην ενημέρωση!

Ολόκληρη η συνέντευξη είναι διαθέσιμη στο ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, με ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά από το 2009. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ για να επιλέξετε την έντυπη ή ψηφιακή συνδρομή σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Live Vidcast | ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9: «αν ήξερες!» πώς μια ελληνική ασφαλιστική ιδέα ταξιδεύει από χώρα σε χώρα»

Στο πλαίσιο του #inco26, ο δημοσιογράφος και Διευθυντής Σύνταξης του Insurance World, Λάμπρος Αριστ. Ρόδης, συνομίλησε σε ένα ξεχωριστό 15λεπτο live vidcast της ethosMEDIA με τον Αντώνη Τσακνάκη

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Insurance World

Το τεύχος Μαΐου-Ιουνίου 2026 κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη του Νίκου Βαγιάννη, CEO της Export Credit Greece

Η ασφάλιση κατοικίας περνά από την επιλογή στην αναγκαιότητα

Τα τελευταία στοιχεία της ΕΑΕΕ αποτυπώνουν μια σημαντική μεταβολή στη στάση των πολιτών απέναντι στην προστασία της περιουσίας τους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στις 23 Σεπτεμβρίου, στο OTEAcademy, η κορυφαία συνάντηση της κοινότητας του Risk Management στην Ελλάδα 

Σε μια περίοδο κατά την οποία η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι κανονιστικές εξελίξεις, η τεχνητή νοημοσύνη και η κλιματική κρίση μεταβάλλουν ριζικά

Τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του Insurance World

Το τεύχος Μαΐου-Ιουνίου 2026 κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα τη συνέντευξη του Νίκου Βαγιάννη, CEO της Export Credit Greece

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Εθνική Ασφαλιστική: Πώς θα κάνει την υπέρβαση στο bancassurance

Σκοπεύει να ξεπεράσει τις περσινές επιδόσεις των 48 εκατομμυρίων καθαρής κερδοφορίας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε τον Σωτήριο Κουφογεώργο –  38 χρόνια προσφοράς στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση 

Υπάρχουν επαγγελματικές διαδρομές στην ασφαλιστική αγορά που αποκτούν αξία όχι μόνο από τη διάρκειά τους, αλλά κυρίως από το αποτύπωμα που αφήνουν

Το ξίφος των ασφαλιστών στο θηκάρι του Ανασφάλιστου

Τον διαπέρασε τον Ανασφάλιστο ένα ξαφνικό ρίγος  και έβαλε το ξίφος του στο θηκάρι μόλις άκουσε μία φράση που σε δεσμεύει αμετάκλητα.

Η Kyndryl απέσπασε τρεις διακρίσεις στα Cloud Computing & SaaS Awards, μαζί με τις Eurolife FFH και Εθνική Ασφαλιστική

Η Kyndryl (NYSE: KD), κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών τεχνολογίας για κρίσιμες επιχειρησιακές λειτουργίες (mission-critical), απέσπασε τρεις διακρίσεις

Επεκτείνεται η αξιολόγηση του ΕΣΥ από τους ίδιους τους ασθενείς

Από την Πέμπτη 29 Ιουλίου επεκτείνεται η αξιολόγηση του ΕΣΥ από τους ίδιους τους ασθενείς και πλέον εντάσσονται και οι ογκολογικοί ασθενείς και τα παιδιά

Συνάντηση ΣΠΑΤΕ με τη Νίκη Κεραμέως για το νέο θεσμικό πλαίσιο των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης

Τον ρόλο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην ανάπτυξη του 2ου πυλώνα ασφάλισης έθεσε ο ΣΠΑΤΕ στη συνάντηση με την υπουργό Εργασίας