back to top
23.9 C
Athens
Παρασκευή 29 Μαΐου 2026

Ο. Bäte, Allianz: έμπνευσή μας η αισιοδοξία και επιμονή των αθλητών

Ελενα Ερμείδου

Πάνω από 160 αθλητές – Team Allianz athletes-  στηρίζουν το έργο της Allianz στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων που ξεκίνησαν στις 26 Ιουλίου 2024. Τους 160 αθλητές επευφήμησαν περισσότεροι από 2.000 συνάδελφοι της Allianz. Άλλοι 200 εθελοντές υποστηρίζουν την έκβαση του έργου.

- Advertisement -

«Στην Allianz, πιστεύουμε η δύναμη του αθλητισμού εξυψώνει και ενώνει τους ανθρώπους μέσω υγιούς ανταγωνισμού, συμβάλλοντας έτσι στην υπέρβαση των κοινωνικών και πολιτιστικών φραγμών…. Εμπνευσμένοι από την αισιοδοξία και την επιμονή των αθλητών, έχουμε την τιμή να υποστηρίξουμε αυτό το εξαιρετικό γεγονός που συγκεντρώνει περισσότερα από 200 έθνη», τόνισε ο Oliver Bäte, Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz.

Σε 29 ημέρες, 14.900 αθλητές παγκόσμιας κλάσης από περισσότερες από 200 Εθνικές Ολυμπιακές και Παραολυμπιακές Επιτροπές και την Ολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων της ΔΟΕ θα αγωνιστούν σε 32 διαφορετικά αθλήματα στο πνεύμα της ενότητας και της ειρήνης. Οι Αγώνες εκτιμάται ότι θα προσελκύσουν 15 εκατομμύρια επισκέπτες, μεταξύ των Ολυμπιακών (από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου) και των Παραολυμπιακών Αγώνων (από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου), ενώ δισεκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την Τελετή Έναρξης σε όλο τον κόσμο.

- Advertisement -

Επερχόμενοι αγώνες

Η στρατηγική συνεργασία της Allianz με τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Κέντρα ισχύει  έως το 2028 και περιλαμβάνει τους επερχόμενους Αγώνες Milano Cortina 2026 και LA28, επιτρέποντας στην Allianz να έρθει κοντά με εκατομμύρια πελάτες, καταναλωτές και επιχειρηματικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας έτσι τις προοπτικές των νέων εργασιών σε βασικές αγορές.

Υποστήριξη αθλητών, ενθάρρυνση της κίνησης

Η υποστήριξη αθλητών βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Allianz και των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Κινημάτων. Η Allianz έχει δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοοικονομικής παιδείας για την υποστήριξη των αθλητών. Το πρόγραμμα καθοδηγεί τους αθλητές στην διαχείριση προσωπικών και επαγγελματικών αναγκών χρηματοοικονομικού περιεχομένου, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες ασφάλισης των.

Ταυτόχρονα, οι μαρτυρίες άλλων αθλητών μεταφέρουν σημαντικές αξίες όπως η φιλία και ο σεβασμός, ενισχύοντας έτσι το λογότυπο της Allianz.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Allianz Global Insurance Report 2026: Το μέλλον της ασφάλισης σε έναν κατακερματισμένο κόσμο

Ισχυρή ανάπτυξη +5,6% στην Ελλάδα, χάρη στη θεαματική άνοδο των γενικών ασφαλίσεων

Allianz Greece: Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο του Allianz Volunteer Day

Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του προσωπικού αλλά και στην έμπρακτη στήριξη των νοσοκομείων

Ισχυρό ξεκίνημα το 2026 η Allianz, με ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας – Βίντεο

«Σε καλό δρόμο» προκειμένου να επαληθεύσει την πρόβλεψη για ετήσια κέρδη 17,4 δισ. ευρώ

Allianz Commercial: Ο Karol Dobias νέος Global Head of Multinational της AGCS από την 1η Ιουνίου 2026

Στέλεχος με πολυετή διεθνή εμπειρία και βαθιά γνώση της λειτουργίας των πολυεθνικών ασφαλιστικών προγραμμάτων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Με άξονα την ανθεκτικότητα της Ευρώπης το 16ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Ο Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Αλ. Σαρρηγεωργίου συμμετείχε στις εργασίες και συντόνισε το πάνελ «Europe on the global stage: Influence or irrelevance?»

Στην Κύπρο το 17ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe το 2027

Ο ΣΑΕΚ, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, αυτές τις μέρες συμμετέχει ενεργά στις εργασίες της Insurance Europe στις Βρυξέλλες

Allianz Global Insurance Report 2026: Το μέλλον της ασφάλισης σε έναν κατακερματισμένο κόσμο

Ισχυρή ανάπτυξη +5,6% στην Ελλάδα, χάρη στη θεαματική άνοδο των γενικών ασφαλίσεων

Μια αληθινή ιστορία από την Ελβετία για τις ζημιές εκατομμυρίων από καταστροφές

Τα διδάγματα από το Μπλάτεν και τα προβλεπόμενα στοιχεία για τις ζημιές του 2025 υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά τη σημασία του ελβετικού συστήματος

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Με άξονα την ανθεκτικότητα της Ευρώπης το 16ο Διεθνές Συνέδριο της Insurance Europe

Ο Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Αλ. Σαρρηγεωργίου συμμετείχε στις εργασίες και συντόνισε το πάνελ «Europe on the global stage: Influence or irrelevance?»

Η νέα ΕΣΣΕ της Εθνικής Ασφαλιστικής αναδεικνύει τον άνθρωπο ως επίκεντρο της εργασίας

Πώς η συμφωνία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων διαμορφώνει ένα πιο σύγχρονο και ενισχυμένο σύστημα προστασίας και στήριξης των εργαζομένων

Generali: Διαμορφώνοντας ενεργά την επόμενη μέρα της ασφάλισης στην Ελλάδα

Η Ετήσια Εκδήλωση Προσωπικού ανέδειξε τις ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας αλλά και όλα όσα της επιτρέπουν να προπορεύεται των αλλαγών της αγοράς

Το πρόγραμμα Προλαμβάνω συνεχίζεται με 75 εκατ. ευρώ ετησίως – Ανακοίνωση του Πρωθυπουργού

Μια από τις πιο εκτεταμένες παρεμβάσεις προληπτικής ιατρικής στη χώρα, με στόχο τη μείωση των ανισοτήτων και την ενίσχυση της δημόσιας υγείας

13th Digital Banking Forum powered by Salesforce: «Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της επόμενης γενιάς του ΑΙ για τον χρηματοπιστωτικό τομέα»

Οι ολοκληρωμένες στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού βρέθηκαν στο επίκεντρο του #dbfo26, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου από την ethosEVENTS