back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη 16 Απριλίου 2026

NP Ασφαλιστική: Μέσω WebEx η Επανεκπαίδευση για τον Τομέα Β’ 2020 με θέμα «GDPR» και «Διαχείριση Αιτιάσεων»

Ξεκίνησε στις 25 Μαΐου 2020 και θα συνεχιστεί με καθημερινές live παρουσιάσεις μέχρι και τις 18 Ιουνίου 2020, το πρόγραμμα ψηφιακής Επανεκπαίδευσης και Επαναπιστοποίησης  της NP Ασφαλιστική για τον Τομέα Β’ 2020, με θέμα «GDPR–Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων» & «Διαχείριση Αιτιάσεων/Παραπόνων από Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές» μέσω της πλατφόρμας Webex.  

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι με την πανδημία, ώθησαν την Εταιρία μας την τρέχουσα χρονική περίοδο να μεταβάλλει αυτό που θεωρούμε ως τον πλέον αποδοτικό και ωφέλιμο τρόπο εκπαίδευσης για το δίκτυο συνεργατών μας που είναι οι δια ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις, με την διεξαγωγή σύγχρονων εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικών σεμιναρίων επανεκπαίδευσης (webinars), που είναι ότι πλησιέστερο στα δια ζώσης εκπαιδευτικά, προκειμένου να μπορέσουν όλοι οι συνεργάτες της Εταιρίας να λάβουν τα πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης που είναι απαραίτητα για την ετήσια ανανέωση των αδειών τους στα επιμελητήρια.

- Advertisement -

Για τον σκοπό αυτό, ξεκινήσαν στις 25 Μαΐου 2020 και θα διεξάγονται καθημερινά live webinars μέχρι τις 18 Ιουνίου, τόσο για το δίκτυο συνεργατών της εταιρίας όσο και για οποιονδήποτε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή το επιθυμεί και μάλιστα δωρεάν. 

Στην ψηφιακή διαδικασία επανεκπαίδευσης της ΝΡ Ασφαλιστική έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πάνω από 800 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί. Η εγγραφή στο webinar γίνεται μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης της Εταιρίας, e-asfalistiki academia, κατόπιν επικοινωνίας σας με την Διεύθυνση Εκπαίδευσης και η παρακολούθηση του σεμιναρίου γίνεται μέσω WebEx, που είναι ο πλέον ασφαλής και αξιόπιστος φορέας ψηφιακής εκπαίδευσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

NP Ασφαλιστική: Ξεκινά το 2ο μέρος των Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Α΄ 2026

Μια σειρά από 11 διά ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις σε Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Ιωάννινα, Πάτρα, Χαλκίδα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη

Το ΕΙΑΣ παρουσιάζει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Μαρτίου

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών

ΠΣΑΣ: Έμφαση στην εκπαίδευση το 2026 και επιστροφή των Βραβεύσεων Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ξεκινά επίσημα και δυναμικά τη νέα χρονιά – Δηλώσεις του Προέδρου Λ. Αποστολιώτη στο «IW»

NP Ασφαλιστική: Έναρξη Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης έτους 2026

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης σε Αθήνα, Σπάρτη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χαλκίδα, Πάτρα και Ιωάννινα – Πρόγραμμα και εγγραφές

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Συνέδριο Διαμεσολάβησης 2026 στη Χαλκίδα – Στο επίκεντρο αμοιβές, συμβόλαια και επαγγελματική εξέλιξη

Με ισχυρό περιεχόμενο και έμφαση στην επαγγελματική αναβάθμιση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, πραγματοποιείται το Ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστικής

Το Professional Diploma in Financial and Insurance Advice δεν είναι ένα ακόμα πρόγραμμα

Συχνά αναβάλλουμε πράγματα που γνωρίζουμε ότι θα μας πάνε ένα βήμα μπροστά. Η εκπαίδευση είναι ένα από αυτά.

«αν ήξερες!»: Γιατί η ασφαλιστική διαμεσολάβηση αποτελεί επάγγελμα με προοπτική και ουσία

Η σειρά vidcast «αν ήξερες!» του insuranceworld.gr συνεχίζει δυναμικά, επιχειρώντας να αναδείξει, με απλό και ουσιαστικό τρόπο, κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ασφάλιση και τον ρόλο της στη σύγχρονη κοινωνία.

Αυξάνεται η συχνότητα και η ένταση των φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα

Μελέτη της ΕΑΕΕ για τις ασφαλισμένες ζημιές από φυσικές καταστροφές...

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα εποχή για το Επικουρικό Κεφάλαιο: Ο Ηρακλής Δασκαλόπουλος μιλά στο IW Talks

Στα πενήντα χρόνια από την ίδρυσή του, το Επικουρικό Κεφάλαιο καταγράφει την καλύτερη φάση της ιστορικής του πορείας, με εικόνα ισχύος

Συνέδριο Διαμεσολάβησης 2026 στη Χαλκίδα – Στο επίκεντρο αμοιβές, συμβόλαια και επαγγελματική εξέλιξη

Με ισχυρό περιεχόμενο και έμφαση στην επαγγελματική αναβάθμιση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, πραγματοποιείται το Ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστικής

Το Professional Diploma in Financial and Insurance Advice δεν είναι ένα ακόμα πρόγραμμα

Συχνά αναβάλλουμε πράγματα που γνωρίζουμε ότι θα μας πάνε ένα βήμα μπροστά. Η εκπαίδευση είναι ένα από αυτά.

Οι τεχνολογίες που αλλάζουν την ασφάλιση

Η ασφαλιστική βιομηχανία εισέρχεται σε μια νέα φάση βαθιάς τεχνολογικής μετάβασης, σύμφωνα με την έκθεση “Tech Trend Radar 2026”

11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Πλούσια ατζέντα με περισσότερες από 200 συζητήσεις – Ποιοι θα βρίσκονται φέτος στους Δελφούς

Σε μια περίοδο όπου η παγκόσμια πραγματικότητα μετασχηματίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών