back to top
15.1 C
Athens
Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025

NP Ασφαλιστική: «Λονδρέζικη» ασφαλιστική αύρα στο ταξίδι πωλήσεων

Στο κοσμοπολιτικό Λονδίνο, την πρωτεύουσα της παγκόσμιας Ασφαλιστικής βιομηχανίας, η NP Ασφαλιστική ταξίδεψε 43 συνεργάτες της για να τους τιμήσει για τις επαγγελματικές τους επιδόσεις  και την διαχρονική εμπιστοσύνη τους και προσφορά στην Εταιρεία. Επρόκειτο για το καθιερωμένο ετήσιο ταξίδι βραβεύσεων που πραγματοποιεί η εταιρεία “Mαζί να γνωρίσουμε όλον τον Κόσμο”,  όχι μόνο για τα στελέχη που υλοποίησαν τον στόχο των πωλήσεων 2017 αλλά και το δυναμικό των πωλήσεων που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την διεύρυνση της παραγωγής τους και σε νέους κλάδους ασφάλισης στους οποίους η NP Ασφαλιστική επεκτείνεται. Το ταξίδι ξεκίνησε με μία περιήγηση στο Λονδίνο και επίσκεψη στο Greenwich Museum, αλλά και σε άλλα αξιοθέατα στο κεντρικό Λονδίνο.

Η βόλτα με πλοιάριο στον Τάμεση επέτρεψε στους επισκέπτες της NP να θαυμάσουν πλευρές του Λονδίνου πέριξ του ποταμού. H μίνι κρουαζιέρα διασχίζει ολόκληρο το κέντρο του Λονδίνου περνώντας μπροστά από το εντυπωσιακό Βρετανικό  Κοινοβούλιο στο Παλάτι του Westminster.

- Advertisement -

Τις εντυπώσεις έκλεψε η καταπληκτική παράσταση “Το Φάντασμα της Όπερας” του Andrew Lloyd Weber, την οποία παρακολούθησαν και απόλαυσαν οι επισκέπτες της NP Ασφαλιστικής. Η όπερα που παίζεται πολλά χρόνια στο Λονδίνο, αποτελεί μία εμβληματική θεατρική παράσταση σήμα κατατεθέν της θεατρικής κουλτούρας στη βρετανική πρωτεύουσα.

- Advertisement -

Οι βραβεύσεις στο Γκαλά

H βραδιά του Γκαλά περιλάμβανε τις βραβεύσεις των επιτυχόντων στελεχών και συνεργατών που έγιναν εντός του πλέον δημοφιλέστερου ξενοδοχείου στο Λονδίνο για εκδηλώσεις και παρουσιάσεις διεθνούς εμβέλειας, το πασίγνωστο Grosvenor House by Marriott Hyde Park, ενώ η συνέχεια στη βραδιά δόθηκε στο εξαιρετικό εστιατόριο Quaglino’s κάτω από τους ήχους ζωντανής μουσικής. Σε αυτό το εντυπωσιακό πολυεστιατόριο που αποτελεί κέντρο επαγγελματικών συναντήσεων για εταιρίες από όλο τον κόσμο, τα στελέχη και οι συνεργάτες της NP Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να νιώσουν την δυναμική της ασφαλιστικής αγοράς της Βρετανίας αλλά και να ανταλλάξουν ευχές και απόψεις για το πως η εταιρεία θα κινηθεί ακόμη παραγωγικότερα στο επόμενο διάστημα και να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οι βραβεύσεις έγιναν από τους Διευθυντές Πωλήσεων κ.κ Αθ. Κυράνα και Γ. Στάθη καθώς και από τον Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Ζάχο οι οποίοι αναφέρθηκαν στα μεγέθη της εταιρείας και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει στο νέο περιβάλλον.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος κ. Γ. Ζάχος ο οποίος τόνισε  ότι η NP Ασφαλιστική αποτελεί μία εταιρεία πρότυπο για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και εντυπωσιάζει ακόμη και ξένους με τις αποδόσεις και τις επιδόσεις της.  Η NP Ασφαλιστική καταφέρνει κάθε χρόνο να αυξάνει τους δείκτες φερεγγυότητάς της, να βελτιώνει και να αυξάνει τα προϊόντα της με βασικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη – ασφαλισμένου και την παραγωγική-οικονομική εξέλιξη των εταιρικών συνεργατών καθώς και τις προοπτικές τους στο σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον ενημερώνοντάς τους μέσα από τα Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης και παρέχοντας τους όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια για την επιτυχία τους.  Η NP Aσφαλιστική αποτελεί άλλωστε μία από τις λίγες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που κατά την διάρκεια της  κρίσης αύξησε το προσωπικό της και τις αμοιβές του.

Το πρόγραμμα είχε και την καθιερωμένη ελεύθερη μέρα κατά την οποία τα 43 μέλη της αποστολής περιηγήθηκαν στο κέντρο της πόλης.

Ραντεβού στο Dubai το 2019

Το επόμενο ραντεβού για τις βραβεύσεις των καλύτερων του 2018, δόθηκε στο Dubai το 2019.  Η πρόθεση της εταιρείας είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνεργάτες να ξεπεράσουν τις προηγούμενες επιδόσεις τους, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον επαγγελματία και συνεπή συνεργάτη της NP Ασφαλιστικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Mega Brokers ανοίγει νέα εποχή ανάπτυξης υπό τον όμιλο Unilink – Τ. Χατζηθεοδοσίου και I. Rusinowski έστειλαν μήνυμα προοπτικής και διεθνούς δυναμισμού

«Ο σκοπός δεν είναι απλώς να προσαρμοζόμαστε στο μέλλον – είναι να το δημιουργούμε» είπε συγκινημένος ο Τ. Χατζηθεοδοσίου

Apollon: Η σημασία της υποστήριξης στην καθημερινότητα των επαγγελματιών

Η πλατφόρμα Apollon Broker θέτει ένα κρίσιμο ερώτημα στους επαγγελματίες

Η Euroins πρόσφερε μοναδική εμπειρία συνοδήγησης με τον Θέμη Χαλκιά στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου

Η εκδήλωση διεξήχθη στο πλαίσιο της συνεργασίας της Euroins με τον Θέμη Χαλκιά, η οποία έχει ως βασικό στόχο την προαγωγή της ασφαλούς οδήγησης

Ταξίδι επιβράβευσης στη Ρώμη για τους συνεργάτες της Allianz

Η περίσταση αποτέλεσε ευκαιρία για εξερεύνηση εμβληματικών σημείων της Αιώνιας Πόλης, καθώς επίσης προώθηση επαγγελματικών σχέσεων και στόχων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ημερίδα για την ELD συνδιοργανώνουν στις 17/11 οι ασφαλιστικές ενώσεις Ελλάδας και Ιταλίας

Δείτε το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης και κάντε την εγγραφή σας

Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιούς Μακροζωίας: Επιστήμη, πρόληψη και ευεξία για ένα βιώσιμο μέλλον

Σκοπός του νέου φορέα, η παραγωγή γνώσης, η διαμόρφωση νέων προτύπων πρόληψης και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής

Ο Σύλλογος Ασφαλιστών Δωδεκανήσου ΙΣΧΥΣ μιλά στους μαθητές για την ευθύνη πίσω από το τιμόνι

Ενημερωτικές επισκέψεις σε λύκεια της Ρόδου, με τη συνδρομή της Τροχαίας και του Παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη

Στον Βόλο ο Πρόεδρος του EΕΑ – Επίσημος καλεσμένος στην επετειακή εκδήλωση των 20 χρόνων του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας

Στη διάρκεια της βραδιάς αναμένεται να τιμηθούν πρόσωπα και συνεργασίες που στήριξαν την πορεία του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Έρευνα Metron Analysis για το ΕEA: Απαισιοδοξία επικρατεί στις νεότερες ηλικίες για την πορεία της χώρας

Τα ευρήματα προβληματίζουν και απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις, τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Χατζηθεοδοσίου

ΦΡΟΝΤΙΖΩ: Δωρεάν φροντίδα για ηλικιωμένους με χρόνια νοσήματα στα Πολυδύναμα Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διά ζώσης συνεδρίες αλλά και εξ αποστάσεως φροντίδα

Ημερίδα για την ELD συνδιοργανώνουν στις 17/11 οι ασφαλιστικές ενώσεις Ελλάδας και Ιταλίας

Δείτε το πρόγραμμα της διαδικτυακής εκδήλωσης και κάντε την εγγραφή σας

Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιούς Μακροζωίας: Επιστήμη, πρόληψη και ευεξία για ένα βιώσιμο μέλλον

Σκοπός του νέου φορέα, η παραγωγή γνώσης, η διαμόρφωση νέων προτύπων πρόληψης και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής

Ρεκόρ σημείωσαν τα αποτελέσματα 3μήνου-9μήνου της Allianz – Βίντεο

Πλέον η εταιρεία αναμένει λειτουργικά κέρδη τουλάχιστον €17 δισ. για το σύνολο του έτους