back to top
9.5 C
Athens
Δευτέρα 2 Μαρτίου 2026

Νέος κύκλος εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας Groupama Ασφαλιστική – Ι.Ο.ΑΣ. 

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συνεχίζει και αναπτύσσει το πλάνο εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της, πελάτες, αλλά και Δημοτικά σχολεία. 

- Advertisement -

Τα επιτυχημένα σεμινάρια για την αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων επέστρεψαν εμπλουτίζοντας εκ νέου το πρόγραμμα δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας. Μέσα από εξειδικευμένες θεωρητικές παρουσιάσεις, αλλά και μέσα από βιωματικές εμπειρίες, όπως η μοναδική οδική προσομοίωση που προσφέρει το Ινστιτούτο, οι εκάστοτε συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με το πάντα επίκαιρο ζήτημα της ασφαλούς οδήγησης. 

Οι πρώτες δύο εκπαιδεύσεις για τους νέους εργαζόμενους της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα το διήμερο 23 & 24 Μαΐου, ενώ σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στις 21 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη εκπαίδευση για πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace.  Δεδομένης της εξαιρετικά θετικής ανταπόκρισης, ο κύκλος σεμιναρίων της Groupama Ασφαλιστικής με το I.O.AΣ θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο στην Αθήνα. 

- Advertisement -

Συμπληρωματικά υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής και τη συμμετοχή 14 σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Αττική, ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ., το «Ασφαλώς Ποδηλατώ», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Τα παιδιά, μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια του Ι.Ο.ΑΣ., είχαν την ευκαιρία να μάθουν με ευχάριστο τρόπο τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας, να εξοικειωθούν με ειδικά θέματα  που αφορούν το ποδήλατο και τον ποδηλάτη και να ανακαλύψουν τα μυστικά ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.

Ο Κωστής Γκορτζής, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Groupama Ασφαλιστικής σχολίασε σχετικά «Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής, δε θα μπορούσαμε να μην επανεκκινήσουμε τις επιτυχημένες εκπαιδεύσεις οδικής ασφάλειας που παρέχουμε σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».  Το ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής, παραμένει εξαιρετικά υψηλό και η εταιρεία ανταποκρίνεται σχεδιάζοντας τα επόμενα σεμινάρια, συμβάλλοντας από πλευράς της σε έναν ασφαλέστερο κόσμο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέα τιμολογιακή πολιτική και προγράμματα αυτοκινήτου από την Groupama Ασφαλιστική

Η καινούρια τιμολογιακή προσέγγιση ενσωματώνει προηγμένα πολυπαραγοντικά μοντέλα, ενώ η γκάμα προγραμμάτων προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα

Το ΠΑΡΟΝ υποδέχτηκε με ενότητα και αισιοδοξία τη νέα χρονιά

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, στην ξεχωριστή εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε το ασφαλιστικό γραφείο

Η ημέρα βραβεύσεων του αποκλειστικού δικτύου σηματοδοτεί νέα εποχή για την Groupama

Ο CEO Hassène Feki παρουσίασε τα επιτεύγματα της περασμένης χρονιάς και υπογράμμισε ότι το 2026 «κάνουμε το όραμα πραγματικότητα, μαζί»

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης επιχειρήσεων από την Groupama Ασφαλιστική: Expert Nature Protect

Διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις διαθέτουν όλες τις υποχρεωτικές καλύψεις, το πρόγραμμα προστατεύει την επιχειρηματική συνέχεια και τις επενδύσεις τους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Κινδύνων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης την Τρίτη 3 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026

«Άλμα Ζωής»: Γυναίκες στηρίζουν γυναίκες με καρκίνο μαστού

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντριών του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, βασισμένο στο πρότυπο Reach to Recovery, προσφέρει γέφυρα κατανόησης και δύναμης

GIRLS2CYBER: Το Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο ψηφιακής ενδυνάμωσης των κοριτσιών

Το GIRLS2CYBER στοχεύει να γεφυρώσει το τεχνολογικό χάσμα των φύλων και να εμπνεύσει κορίτσια 12-15 ετών να ανακαλύψουν τον κόσμο της κυβερνοασφάλειας

Κύκλος σεμιναρίων «Χτίζοντας Βιώσιμη Ασφαλιστική Καριέρα» από το ΕΕΑ

Στις 2 Μαρτίου το 1o webinar, με θέμα «Συστάσεις – Οργάνωση – Προγραμματισμός»

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Νέα εφαρμογή για εντοπισμό ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο το ασθενοφόρο που έχουν καλέσει

Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 2026: Φωνή σε μια αόρατη κοινότητα

Παρότι κάθε σπάνια πάθηση αφορά μικρό αριθμό ασθενών, συνολικά επηρεάζουν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού

Οι γυναίκες στην Ελλάδα παραμένουν στο περιθώριο της επενδυτικής δραστηριότητας

Νέα ευρωπαϊκή μελέτη αναδεικνύει τις προκλήσεις, τις αντιλήψεις και τις ευκαιρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στις επενδύσεις

Kaspersky: Νέα εκστρατεία phishing κλέβει στοιχεία διασύνδεσης εταιρειών μέσω του Google Tasks

Τα θύματα λαμβάνουν μια ειδοποίηση που φαίνεται απολύτως αυθεντική, με θέμα «Έχετε μια νέα εργασία»

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2026 μέσω της πλατφόρμας Α21

Η AIG Greece υπενθυμίζει ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας υποβολής και επικαιροποίησης των αιτήσεων