back to top
28.6 C
Athens
Κυριακή 12 Ιουλίου 2026

Μια γιορτή αθλητισμού, αλληλεγγύης και συνεργασίας με μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική

Λίγες μέρες απομένουν για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, το σημαντικότερο δρομικό γεγονός της Άνοιξης στην Ελλάδα, με Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική. Ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας, του οποίου η απήχηση εκτείνεται όχι μόνο σε πανελλαδικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς.

Η επίσημη έναρξη των εορτασμών ενόψει του Ημιμαραθωνίου έλαβε χώρα την Τετάρτη 6 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Αθήνας.

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο φετινός, 12ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, θα είναι ο καλύτερος στην ιστορία του, σημειώνοντας πως αποτελεί μία μεγάλη γιορτή, αφιερωμένη στον αθλητισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συνεργασία και τη διεθνή φιλία.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ευχαρίστησε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους 1.200 εθελοντές και τον Μεγάλο Χορηγό, την ERGO Ασφαλιστική, καθώς η διαχρονική συμβολή τους είναι πολύτιμη για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

- Advertisement -

Από την πλευρά της ERGO Ασφαλιστικής, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, ανέφερε πως «νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που είμαστε για ακόμα μια φορά ο Μεγάλος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, του δεύτερου μεγαλύτερου δρομικού αγώνα της χώρας. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη μας προς την κοινωνία και το περιβάλλον, συνδέουμε τη χορηγία μας με δράσεις εστιασμένες στην προστασία του περιβάλλοντος. Ως ERGO Ασφαλιστική, προσφέρουμε σε όλους τους δρομείς την τσάντα του αγώνα κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο υλικό. Παράλληλα, υλοποιούμε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Aegean Rebreath, με τίτλο “Κάθε βήμα σου, Ανάσα Ζωής”. Στο περίπτερό μας, έχουμε δημιουργήσει μια διαδραστική εμπειρία όπου μετατρέπουμε τα βήματα των συμμετεχόντων σε πράξεις για την προστασία των Ελληνικών θαλασσών, απομακρύνοντας πλαστικό και απορρίμματα από τον βυθό τους.»

Χθες πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της ERGO Athens Half Marathon Expo στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, όπου ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος και ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα, Δημήτρης Χαλβατζάρας έκοψαν την κορδέλα και σηματοδότησαν την έναρξη του φετινού Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της ERGO Athens Half Marathon Expo

Η ERGO Athens Half Marathon Expo 2024, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 9 Μαρτίου, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, καθώς από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οι δρομείς παραλαμβάνουν το kit της συμμετοχής τους.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής (10/3) στο κέντρο της Αθήνας με περισσότερους από 20.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις. Όπως κάθε χρόνο, η ERGO θα συμμετέχει ενεργά με τη δική της ERGO Running Team, η οποία φέτος αριθμεί 335 μέλη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Πειραιώς – ΝΝ Hellas: Η επόμενη ημέρα για το bancassurance

Στη χρονική στιγμή όπου οι συναλλαγές μεταξύ τραπεζικών ομίλων και ασφαλιστικών αλλάζουν ριζικά την αγορά βρίσκεται η NN, ομοίως και η Πειραιώς

Δωρεάν ετήσιο check-up πριν τις διακοπές – Η πρόταση της ERGO Hellas για περισσότερη σιγουριά και ηρεμία

Η εταιρεία υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους της ένα σημαντικό προνόμιο από τα πολλά του προγράμματος ERGO Health Care

Credia-ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, στο βάθος η ΕΤΕ, τρεις καταλύτες εξελίξεων

Στόχος της EΥΡΩΠΗ είναι η αύξηση κερδοφορίας με αύξηση παραγωγής που θα προέλθει τόσο από την οργανική ανάπτυξη όσο και από νέες στρατηγικές συνεργασίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

6 κορυφαίες διακρίσεις για το Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής

Και την καινοτόμο πρωτοβουλία «Μπροστά στις φυσικές καταστροφές, αλλάζουμε το κλίμα μέσα μας»

Τι κάνεις αν «μείνεις» στον δρόμο χωρίς κάλυψη οδικής βοήθειας

Η Pricefox ενημερώνει τους οδηγούς για τις επιλογές τους και συμβουλεύει

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

ΜΙΝΕΤΤΑ: Η ασφάλιση κατοικίας διευκολύνει την άμεση αποκατάσταση των ζημιών

Η ασφάλιση κατοικίας δεν περιορίζεται στην οικονομική αποζημίωση, αλλά λειτουργεί ως σημαντικός μηχανισμός υποστήριξης σε μια δύσκολη στιγμή για τον ασφαλισμένο

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

40 Χρόνια ΕΣΑΠΕ: Στις 16 Ιουλίου η κεντρική επετειακή εκδήλωση

Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Ο καθαρισμός οικοπέδων ασπίδα απέναντι στις πυρκαγιές

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική υπενθυμίζει ότι η πρόληψη αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος

Οι πρώτοι μεσίτες ασφαλίσεων στον κόσμο για το 2025

Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του οίκου αξιολόγησης AM Best

Αύξηση 22,5% στην παραγωγή ασφαλίστρων ζωής και υγείας το πρώτο τρίμηνο

Σημαντική άνοδος στα προϊόντα ζωής συνδεδεμένα με επενδύσεις