back to top
18.5 C
Athens
Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026

Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Με μία εκδήλωση που κέρδισε τις εντυπώσεις, η SoEasy Insurance, μαζί με την New Box Insurance, καλωσόρισαν την AXERIA IARD στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά, σε ένα σκηνικό που συνδύασε την πρόοδο με την παράδοση.

Η AXERIA είναι μία Γαλλική Ασφαλιστική Εταιρεία, με τριάντα χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην ασφάλιση πολλαπλών ζημιών, για επιχειρήσεις. Με έδρα τη Λυών και κατέχοντας αξιολόγηση Α- από το διεθνή οίκο AM Best, η εταιρεία θέτει την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων στο επίκεντρο του μοντέλου της.

- Advertisement -

Τα προϊόντα της AXERIA παρέχονται στην Κυπριακή αγορά χάρη στην αποκλειστική της συνεργασία με τη New Box Insurance, ενώ τη διανομή τους έχει αναλάβει η SoEasy Insurance.

Κατά τον εναρκτήριο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, Γιάννης Νικολάου, τόνισε τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας και υψηλής φερεγγυότητας.

- Advertisement -

Συμπλήρωσε λέγοντας ότι «η συνεργασία μας με εταιρείες του βεληνεκούς αλλά και του κύρους της AXERIA, προσθέτουν αξία σε όλο το οικοσύστημα, τόσο της εταιρείας μας, όσο, θα τολμούσα να πω και του Ασφαλιστικού Κλάδου της χώρας μας».

Ο Πάνος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της New Box Insurance, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνηση του για την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή αγορά, γεγονός το οποίο αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της εταιρείας με τον όμιλο Arch, στον οποίο ανήκει η AXERIA. 

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της AXERIA, Sébastien Seux, ο οποίος αφού εξέφρασε και τη δική του χαρά και ικανοποίηση γι’ αυτήν την συνεργασία, παρουσίασε την ιστορία, τη στρατηγική και τις αξίες της εταιρείας. 

Από την άλλη ο Βαλάντης Ελπιδώρου, Head of Programs της Arch RE, εξήγησε τη διασύνδεση και τη στρατηγική τοποθέτηση της AXERIA με τον όμιλο Arch, εκφράζοντας και ο ίδιος την ικανοποίηση του για τη συνεχή συνεργασία σε επίπεδο ομίλου με την SoEasy Insurance και την New Box Insurance. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και αντιπροσωπία του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), με τον πρόεδρο του συνδέσμου, Πάνο Τσιολή, να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό. 

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν και αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), ενώ ο πρόεδρος της, Ηλίας Τσολάκης, απηύθυνε και αυτός χαιρετισμό.

Δέσμευση της SoEasy Insurance είναι να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί με τον νέο της συνεργάτη, με σκοπό να προσφέρει καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα που τόσο έχει ανάγκη η αγορά, αλλά και οι πελάτες της!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η τάση που αλλάζει τη χρηματοοικονομική στρατηγική των επιχειρήσεων στην Κύπρο

Η SoEasy Insurance ήταν από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγαν τις ασφαλίσεις εγγυήσεων στην κυπριακή αγορά

SoEasy Insurance: Ανοίγοντας νέους δρόμους για τις επιχειρήσεις με Surety Bonds

Σε συνέντευξή του ο CEO Γ. Νικολάου αναλύει τα πλεονεκτήματα των Εγγυητικών Επιστολών και της συνεργασίας με την AXERIA

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ασφάλιστρα πολέμου: Ποιες καλύψεις ακυρώνονται από αύριο

Ακυρώσεις καλύψεων από τις 00:00 GMT στις 5 Μαρτίου 2026

Η τάση που αλλάζει τη χρηματοοικονομική στρατηγική των επιχειρήσεων στην Κύπρο

Η SoEasy Insurance ήταν από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγαν τις ασφαλίσεις εγγυήσεων στην κυπριακή αγορά

Πολιτικές πρόληψης και ορθή τιμολόγηση για μείωση του κενού προστασίας προτείνει η Insurance Europe

Η διεύρυνση της ασφαλιστικής κάλυψης, τονίζει η ομοσπονδία, αποτελεί βασικό εργαλείο διαχείρισης συστημικού κινδύνου και οικονομικής σταθερότητας

Θ. Κοκκάλας (ERGO International): «Ο ανοιχτός διάλογος μετατρέπει τη στρατηγική σε πράξη»

Μήνυμα από τη συνάντηση στην Ισπανία, όπου ο COO του Ομίλου παρουσίασε το νέο στρατηγικό πλαίσιο σε στελέχη και εργαζομένους της DKV Seguros

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Μεγάλη δωρεά του ΕΕΑ σε εμφιαλωμένα νερά στη δοκιμαζόμενη Αίγινα

«Για εμάς, επιχειρήσεις και κοινωνία πορεύονται δίπλα δίπλα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Χατζηθεοδοσίου κατά την παράδοση

Ασφάλιστρα πολέμου: Ποιες καλύψεις ακυρώνονται από αύριο

Ακυρώσεις καλύψεων από τις 00:00 GMT στις 5 Μαρτίου 2026

NN Hellas και Alba Graduate Business School φέρνουν το FamBiz Toolkit στο Ηράκλειο

Συζήτηση για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις των Οικογενειακών Επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου στο Bizrupt

Αναβάθμιση ειδικών σχολείων στη Λάρισα με δωρεά της ΕΑΕΕ

Αλ. Σαρρηγεωργίου: «Τα σχολεία είναι ο χώρος όπου διαμορφώνεται το μέλλον. Και αυτό το μέλλον χρειάζεται ασφάλεια και σταθερές βάσεις»

Η Allianz ταξίδεψε με συνεργάτες και εργαζόμενους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Στ. Μαλαχιάς: Η στρατηγική συνεργασία με το Ολυμπιακό-Παραολυμπιακό Κίνημα, διαρκής δέσμευση να στηρίζουμε το πάθος και το όραμα των ανθρώπων