back to top
24.3 C
Athens
Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο: Η Υδρόγειος Ασφαλιστική βράβευσε τους συνεργάτες της

Δυναμικά επανήλθε στον ετήσιο θεσμό των βραβεύσεων των συνεργατών της η Υδρόγειος Ασφαλιστική, με τέσσερις ξεχωριστές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ναύπλιο κατά τον Μάιο και Ιούνιο.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά η στενή σχέση που συνδέει την εταιρεία με το δίκτυο των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και τιμήθηκαν οι πρωτεύσαντες σε παραγωγικές επιδόσεις ανά νομό. Αποπνέοντας ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα αδιάκοπης εξέλιξης, οι εκδηλώσεις αποτελέσαν επίσης την ευκαιρία να παρουσιαστούν τα παραγωγικά και οικονομικά αποτελέσματα, τα επιτεύγματα και οι δράσεις της εταιρείας που διαμορφώνουν την επόμενη μέρα της κοινής της πορείας με τους συνεργάτες της. 

- Advertisement -
Εκδήλωση Βράβευσης Συνεργατών Στερεάς Ελλάδος & Νήσων

«Είστε ο ιστός του ασφαλιστικού θεσμού και η Υδρόγειος Ασφαλιστική παραμένει αφοσιωμένη στη στρατηγική ενίσχυσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δικτύου της» τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές: «Ο άρρηκτος δεσμός φιλίας και συνεργασίας που έχουμε χτίσει εδώ και πέντε δεκαετίες μας ωθεί να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στο κοινό μας ασφαλιστικό όραμα. Η ποιότητα των ανθρώπων μας, η δυνατή μας παρουσία στην περιφέρεια, τα ισχυρά οικονομικά θεμέλια της εταιρείας και, κυρίως, η φροντίδα και η αξία που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας μέσα από το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης αποτελούν τα εχέγγυα του αύριο» κατέληξε ο κ. Κασκαρέλης.

 «Ο ασφαλιστικός κλάδος αποδείχθηκε ανθεκτικός στις συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, ωστόσο, η διείσδυση του ασφαλιστικού αγαθού στην ελληνική κοινωνία παραμένει χαμηλή, γεγονός που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τον κλάδο μας αλλά και την πολιτεία» σημείωσε αρχικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Ο κ. Κασκαρέλης τόνισε ότι, παρά το ότι, το 2021, η ελληνική ασφαλιστική αγορά επανήλθε στην ανάπτυξη, η ετήσια κατά κεφαλή δαπάνη στην Ελλάδα εξακολουθεί να αντιστοιχεί στο ένα πέμπτο του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Στη συνέχεια, εστίασε στα εντυπωσιακά οικονομικά μεγέθη της εταιρείας, στα κέρδη προ φόρων για το 2021, τα οποία ανήλθαν σε 20,2 εκ. ευρώ, την αύξηση κατά 2% του συνολικού Ενεργητικού το 2021, την περαιτέρω ισχυροποίηση κατά 8,5 ποσοστιαίες μονάδες του Δείκτη Φερεγγυότητας (SCR) το 2021 σε σχέση με το 2020, αλλά και την αύξηση κατά 21,6 εκ. ευρώ στα διαθέσιμα κεφάλαια κατά την τελευταία διετία. Αναφέρθηκε επίσης στους δείκτες απόδοσης κεφαλαίων και ενεργητικού της εταιρείας, οι οποίοι στη διετία 2020  – 2021 ήταν σημαντικά υψηλότεροι από τους αντίστοιχους μέσους όρους της αγοράς. «Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ ισχυρή θέση, κινείται σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με την αγορά στους χρηματοοικονομικούς δείκτες και βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, σημειώνοντας στο πεντάμηνο του 2022 αύξηση στα παραγωγικά της αποτελέσματα με ένα σημαντικό ποσοστό να προέρχεται από τους κλάδους εκτός οχημάτων» συμπλήρωσε ο κ. Κασκαρέλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες για τη στήριξή τους και ανήγγειλε περισσότερες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των υπηρεσιών και του ψηφιακού μετασχηματισμού.  

- Advertisement -
Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Ασφαλιστική

«Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική δεν σταματάμε να οργανώνουμε, να σχεδιάζουμε, να πράττουμε για το καλό των συνεργατών μας»,  ανέφερε η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Εμπορική Διευθύντρια. Η κα Αναγνωστάκη έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ενισχυμένο κανονισμό πωλήσεων της εταιρείας αλλά και το  ανανεωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μέσα στον τελευταίο χρόνο έχει προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών περισσότερες από 380 ώρες διαδικτυακής και δια ζώσης εκπαίδευσης.

Στον πρώτο χρόνο δραστηριοποίησης της εταιρείας στον κλάδο υγείας και την αναπτυξιακή πορεία του κλάδου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κ.  Σεραφείμ Αίσωπος, Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων, παρουσιάζοντας συνοπτικά στοιχεία των υπηρεσιών και παροχών υγείας που προσέφερε στους ασφαλισμένους της η Υδρόγειος Ασφαλιστική μέσα από τα προγράμματα «Πλάνο Υγείας». Ο κ. Αίσωπος παρουσίασε επίσης τα νέα προγράμματα ολοκληρωμένης ασφάλισης σκαφών, ανήγγειλε νέα σχεδιαζόμενα προγράμματα στον κλάδο περιουσίας και σφράγισε την παρουσίασή του τονίζοντας για άλλη μία φορά τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στην Υδρόγειο Ασφαλιστική,  ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο!».

Οι εκδηλώσεις της Υδρογείου Ασφαλιστικής με τη σειρά που πραγματοποιήθηκαν: Ενημερωτική Εκδήλωσης και Βραβεύσεις Συνεργατών Βορείου Ελλάδος (Θεσσαλονίκη, 20/5/2022), Κεντρικής Ελλάδος (Λάρισα, 7/6/2022), Στερεάς Ελλάδος, Νήσων και Κρήτης (Αθήνα, 20/6/2022) , Πελοποννήσου (Ναύπλιο, 30/6/2022).

Εκδήλωση Βράβευσης Συνεργατών Πελοποννήσου, Ναύπλιο

 

Αθανάσιος Καραούλας, Νομός Γρεβενών
«Καλογιαντσίδης Π.Ν. & ΣΙΑ Ο.Ε.», Νομός Δράμας
«Σερμπέζη – Χατζηγιάννης Ε.Ε.», Νομός Έβρου
«Σ. Αλεξόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.», Νόμος Ημαθίας
«Infotrust Α.Ε.» , Νομός Θεσσαλονίκης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Sofos Insurance Agency AE: Σε νέες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με στόχο τα 60 εκατ. ευρώ

Σημαντική αύξηση 20,2% παρουσίασε παραγωγικά το 8μηνο για την εταιρεία, ακριβώς έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση του εμβληματικού Sofos Insurance Summit

Τι λέει η Generali για τις νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Κρίσιμος, τονίζει η εταιρεία, είναι ο ρόλος των συνεργατών της που βρίσκονται κοντά στον ασφαλισμένο

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

NP Ασφαλιστική: Νέα λειτουργία στο NP Portal διευκολύνει τους Συνεργάτες στην ασφάλιση οχημάτων

Άμεση πρόσβαση σε πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων με τις τρέχουσες εμπορικές αξίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΣΕΜΑ: Η ασφαλιστική αγορά ξανά μαζί – Ισχυρό «παρών» και ουσιαστικό networking στην Ετήσια Εκδήλωση

Μια βραδιά που ανέδειξε τη σημασία της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης – Δείτε τα στιγμιότυπα

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο 11th Business Forum Greece-Sweden

Με κεντρικό θέμα «Europe 2026: Resilience, Innovation & Competitiveness», την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026 στο Divani Caravel

Η Tina Weeks για τη σημασία των πραγματικών σχέσεων στο financial planning

Ενόψει του 2nd Financial Planning Forum της HFPA, 20 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη

NP Ασφαλιστική: Ξεκινούν τα σεμινάρια επανεκπαίδευσης του Tομέα Β΄

Οι εγγραφές στην e-asfalistiki academia έχουν ήδη ανοίξει – Δείτε το πρόγραμμα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΣΕΜΑ: Η ασφαλιστική αγορά ξανά μαζί – Ισχυρό «παρών» και ουσιαστικό networking στην Ετήσια Εκδήλωση

Μια βραδιά που ανέδειξε τη σημασία της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης – Δείτε τα στιγμιότυπα

Οι νέοι κίνδυνοι αλλάζουν την εποπτεία της ασφαλιστικής αγοράς – Η ατζέντα EIOPA-FINMA

Όλα όσα βρέθηκαν στο επίκεντρο του διαλόγου μεταξύ της ευρωπαϊκής και της ελβετικής εποπτικής αρχής σε συνάντηση στη Φρανκφούρτη

Αντιπυρική περίοδος έως 31 Οκτωβρίου – Η ΕΑΕΕ υπενθυμίζει τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Υπενθυμίζεται ότι η κλήση στο 112 μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και χωρίς σύνδεση στο δίκτυο του παρόχου

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο 11th Business Forum Greece-Sweden

Με κεντρικό θέμα «Europe 2026: Resilience, Innovation & Competitiveness», την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026 στο Divani Caravel

Η Tina Weeks για τη σημασία των πραγματικών σχέσεων στο financial planning

Ενόψει του 2nd Financial Planning Forum της HFPA, 20 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη