back to top
8.6 C
Athens
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas, Δ. Τσεκούρα η ημερίδα συνεργατών στη Θεσσαλονίκη!

Το απόγευμα της Τετάρτης 15.05.2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης οργανώθηκε η δεύτερη συγκέντρωση των συνεργατών της ARAG Hellas για το 2024, εκτός Αθηνών. Είχε προηγηθεί εκείνη της Πάτρας τον Φεβρουάριο 2024.

Για δύο περίπου χρόνια, λόγω COVID 19, τέτοιες εκδηλώσεις έλειπαν και στη θέση τους λάμβαναν χώρα οι γνωστές διαδικτυακές σεμιναριακές συναντήσεις. Όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τις διαπροσωπικές σχέσεις που είναι αυτές που δίνουν το πραγματικό στίγμα στις εταιρικές εκδηλώσεις και υπογραμμίζουν το είδος και την ποιότητα της σύνδεσης εταιρίας και συνεργατών.

- Advertisement -

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas κ. Δημήτρη Τσεκούρα και των εκλεκτών στελεχών της εταιρίας που τον συνόδευαν από την Αθήνα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για το σημερινό εκσυχρονισμένο πρόσωπο της ARAG που λόγω υψηλής εξειδίκευσης αποτελεί πράγματι το σημερινό πλήρες πρόσωπο όλου του κλάδου της Νομικής Προστασίας στην Ελλάδα.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για όλες τις αλλαγές και τις καινοτομίες που συγκροτούν σήμερα το σύγχρονο ψηφιακό μας πρόσωπο αλλά και για τους ηλεκτρονικούς κινδύνους απάτης και απειλής. Μιλήσαμε επίσης για την διείσδυση της ARAG στα νέα πελατολόγια των απασχολούμενων στον δημόσιο τομέα εργασίας που έχουν δώσει νέα ύλη στο περιεχόμενο της Νομικής Προστασίας. Τέλος έγινε συνοπτική αναφορά στην διαχείριση των ζημιών αυτοκινήτου και στους λόγους που συνεχώς δυσκολεύει ο εξωδικαστικός διακανονισμός τους αλλά και στις πρόσφατες αλλαγές στη ποινική αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων.

- Advertisement -

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η πρωτοβουλία να μην μιλήσουμε εμείς αλλά εθελοντικά κάποιοι εκπρόσωποι των συνεργατών μας, είτε διαμεσολαβητές, είτε δικηγόροι απαντώντας οι ίδιοι στα ερωτήματα «γιατί είναι ο ασφαλιστής μαζί μας;» και «γιατί είναι ο δικηγόρος μαζί μας;»

Τέλος ο περιφερειακός διευθυντής του υπ/τος Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Κλειδωνάρης συνόψισε τα παραπάνω απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «γιατί τελικά είναι οι πελάτες μαζί μας;» ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το δικό μας πλεονέκτημα και εκείνο που δίνει τελικά την προστιθέμενη αξία στη συνεργασία με την ARAG, τόσο για τον κάθε συνεργάτη όσο και για τον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον ασφαλισμένο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την δεξίωση που ακολούθησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο
του ξενοδοχείου μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Παρόμοιες εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν κι άλλες μέσα στη χρονιά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

«Άλμα Ζωής»: Γυναίκες στηρίζουν γυναίκες με καρκίνο μαστού

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντριών του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, βασισμένο στο πρότυπο Reach to Recovery, προσφέρει γέφυρα κατανόησης και δύναμης

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η ιδιωτική ασφάλιση ως μέρος μιας συνολικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση του δημογραφικού

Η τοποθέτηση του Προέδρου του ΕΕΑ στην ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το ΤΑΥΦΕ και το Ερευνητικό Εργαστήριο Κοινωνικής Διοίκησης του ΠαΔΑ

Η Atradius Greece στήριξε φιλανθρωπική θεατρική βραδιά στη Θεσσαλονίκη – Στη σκηνή η Κατερίνα Βρανά

Τα έσοδα από τα εισιτήρια διατέθηκαν εξολοκλήρου στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, με στόχο την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για άλλη μια χρονιά αποκλειστική χορηγός ημερίδας του ΕΚΠΑ για τα αρχαία ελληνικά

Η ημερίδα «Τα Αρχαία Ελληνικά στην Εκπαίδευση και την Ηγεσία του Μέλλοντος» διοργανώθηκε από το Executive MBA του Πανεπιστημίου – Δείτε τον χαιρετισμό του CEO Ν. Μακρόπουλου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Π. Ξένος για φυσικές καταστροφές: «Κάθε 1 ευρώ που δαπανάται στην πρόληψη ισοδυναμεί με 8 ευρώ σε μέτρα αποζημιώσεων»

Η Εθνική Ασφαλιστική δίνει το βήμα στον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Αντίστροφη μέτρηση για το 4th Greek Corporate Governance Summit

Την Πέμπτη 26/2 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και online μέσα από την πλατφόρμα LiveOn Events+

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το 30ωρο πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΠΣΑΣ: Έμφαση στην εκπαίδευση το 2026 και επιστροφή των Βραβεύσεων Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ξεκινά επίσημα και δυναμικά τη νέα χρονιά – Δηλώσεις του Προέδρου Λ. Αποστολιώτη στο «IW»

Οι ψηφιακές πληρωμές είναι εργαλείο ανάπτυξης για τις ΜμΕ

Η Ελλάδα, με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, δεν έχει την πολυτέλεια να μένει πίσω

Η Υπουργός Εργασίας τιμήθηκε στην εκδήλωση της ΕΛΕΤΕΑ

Νομοσχέδιο που θα εστιάζεται στον θεσμό της Επαγγελματικής Ασφάλισης προανήγγειλε η κ. Κεραμέως

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Κινδύνων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης την Τρίτη 3 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026

Allianz: Ρεκόρ κερδοφορίας στην έναρξη νέου στρατηγικού κύκλου

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα και το σχετικό βίντεο