back to top
27.6 C
Athens
Πέμπτη 13 Αυγούστου 2026

Με «όπλο» το έργο του ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου διεκδικεί και πάλι την ηγεσία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Κατάμεστο το Ολύμπια όπου παρουσίασε τους 244 υποψηφίους του συνδυασμού του «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ»

«Έργο που μετράει, μέλλον που κερδίζει» είναι το «μότο» που επέλεξε για τις φετινές επιμελητηριακές εκλογές, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος παρουσίασε απόψε σε μια μαζική και ιδιαίτερα μηνύματα εκδήλωση στο θέατρο Ολύμπια, το σύνολο του συνδυασμού του «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» (https://www.toepimelitiriomas.gr).

- Advertisement -

Μετά από σχεδόν επτά χρόνια και στην δεύτερη κατά σειρά θητεία του, ο κ. Χατζηθεοδοσίου – όπως ήταν λογικό – έκανε μια μακροσκελή αναφορά στα πεπραγμένα της διοίκησής τους, τονίζοντας σε πολλά σημεία του λόγου του την σημασία που έχει η φωνή των Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών να είναι ισχυρή και να ακούγεται φυσικά στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων!

- Advertisement -

Υπερήφανος για την ισχυροποίηση του Ε.Ε.Α. αλλά κυρίως για εκσυγχρονισμό του, καθώς παραμένει ένα πλήρως ψηφιοποιημένο επιμελητήριο και παράλληλα προσφέρει 42 δωρεάν υπηρεσίες στα μέλη του, απέχοντας παρασάγγας από το σύνολο της επιμελητηριακής κοινότητας.

Επιπλέον έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον κοινωνικό τους χαρακτήρα, μη ξεχνώντας την συνεισφορά τους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις, στην περίοδο του covid, κ.α.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» (https://www.toepimelitiriomas.gr)  στην αποψινή του ομιλία, άμεσος και κατανοητός, όπως πάντοτε συνηθίζει, δεν ξέχασε να κάνει και ένα σύντομο οικονομικό απολογισμό από το βήμα, θυμίζοντας σε όλους τι παρέλαβε αλλά κυρίως τι παραδίδει με τους συνεργάτες του μετά από αυτή την πολυετή θητεία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως το σημερινό αποθεματικό του Ε.Ε.Α. αγγίζει τα 27 εκατ. ευρώ, όλα μέσα από τις συνεισφορές των μελών του και χωρίς καμιά κρατική επιχορήγηση!

Ολοκληρώνοντας και πριν αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων, πολλοί από τους οποίους σηκώθηκαν όρθιοι, ο κ. Χατζηθεοδοσίου κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες του Ε.Ε.Α., θυμίζοντας πως οι εκλογές θα γίνουν 30 Νοεμβρίου, 1 με 2 Δεκεμβρίου 2024 και με την προτροπή να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ίδιο και τους 244 υποψηφίους στα Τμήματα Επαγγελματιών και Υπηρεσιών.

Το IW ήταν και εκεί και θα επανέλθουμε επιμέρους σημεία και αναφορές στην αποψινή παρουσίαση του συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» (https://www.toepimelitiriomas.gr) με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΕΑ: Πρέπει πρώτα να καταλήξουν άνθρωποι ή να κλείσουν επιχειρήσεις για να ληφθεί δράση με τα απορρίματα;

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητά άμεσα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σταματήσει επιτέλους η ομηρία εκατομμυρίων πολιτών, επαγγελματιών και τουριστών που υποχρεώνονται τις τελευταίες ημέρες να βιώνουν μία εξωφρενική κατάσταση

10th Insurance Conference: Υψηλές παρουσίες από ΤτΕ, πολιτικούς και ασφαλιστικούς φορείς

Με τις προσκλήσεις προς τους θεσμικούς καλεσμένους τους, η Εthos Events, το Insurance World και insuranceworld.gr φιλοδοξούν να γίνουν αφετηρίες οικονομικών προβληματισμών και ζυμώσεων.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Generali ανάμεσα στους ηγέτες της βιωσιμότητας, στην Ελλάδα και διεθνώς

4 διεθνείς αναγνωρίσεις επιβεβαιώνουν τη σταθερή ενσωμάτωση της βιωσιμότητας στη στρατηγική και στο επιχειρηματικό μοντέλο του Ομίλου

Πάνω από €1 δισ. το πακέτο της ΔΕΘ

Ο Ν. Παπαθανάσης προανήγγειλε ότι στο επίκεντρο των παρεμβάσεων θα βρεθούν η μεσαία τάξη, οι συνταξιούχοι, οι οικογένειες, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι νέοι

Allianz: Νέα εποχή κινδύνων αλλά και ευκαιριών σηματοδοτεί η ραγδαία ανάπτυξη data centers

Th. Lillelund: «Η ΤΝ μετατρέπει την τελευταία γενιά κέντρων δεδομένων σε κρίσιμη υποδομή» – Η παγκόσμια αγορά ασφάλισής τους θα υπερδιπλασιαστεί ως το 2030

Στ. Κωνσταντάς: «Είμαι αισιόδοξος ότι ο 2ος Πυλώνας θα αναπτυχθεί και θα προσεγγίσει τα ευρωπαϊκά πρότυπα»

Δήλωση του Διευθυντή της ΔΕΕΙΑ στο περιθώριο του 7ου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέο διάταγμα Τραμπ αλλάζει τις συστάσεις παιδικών εμβολίων στις ΗΠΑ

Το «Χρυσό Πρότυπο Παιδικών Εμβολιασμών» προκαλεί έντονη συζήτηση στην επιστημονική κοινότητα

Αίτημα ΠΙΣ για πλήρη λειτουργία του Ψηφιακού Αποθετηρίου το 2027

Λόγω τεχνικών και λειτουργικών ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν πριν από την υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου

Η Generali ανάμεσα στους ηγέτες της βιωσιμότητας, στην Ελλάδα και διεθνώς

4 διεθνείς αναγνωρίσεις επιβεβαιώνουν τη σταθερή ενσωμάτωση της βιωσιμότητας στη στρατηγική και στο επιχειρηματικό μοντέλο του Ομίλου

Πάνω από €1 δισ. το πακέτο της ΔΕΘ

Ο Ν. Παπαθανάσης προανήγγειλε ότι στο επίκεντρο των παρεμβάσεων θα βρεθούν η μεσαία τάξη, οι συνταξιούχοι, οι οικογένειες, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι νέοι

Allianz: Νέα εποχή κινδύνων αλλά και ευκαιριών σηματοδοτεί η ραγδαία ανάπτυξη data centers

Th. Lillelund: «Η ΤΝ μετατρέπει την τελευταία γενιά κέντρων δεδομένων σε κρίσιμη υποδομή» – Η παγκόσμια αγορά ασφάλισής τους θα υπερδιπλασιαστεί ως το 2030