back to top
30.1 C
Athens
Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026

Με «όπλο» το έργο του ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου διεκδικεί και πάλι την ηγεσία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Κατάμεστο το Ολύμπια όπου παρουσίασε τους 244 υποψηφίους του συνδυασμού του «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ»

«Έργο που μετράει, μέλλον που κερδίζει» είναι το «μότο» που επέλεξε για τις φετινές επιμελητηριακές εκλογές, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος παρουσίασε απόψε σε μια μαζική και ιδιαίτερα μηνύματα εκδήλωση στο θέατρο Ολύμπια, το σύνολο του συνδυασμού του «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» (https://www.toepimelitiriomas.gr).

- Advertisement -

Μετά από σχεδόν επτά χρόνια και στην δεύτερη κατά σειρά θητεία του, ο κ. Χατζηθεοδοσίου – όπως ήταν λογικό – έκανε μια μακροσκελή αναφορά στα πεπραγμένα της διοίκησής τους, τονίζοντας σε πολλά σημεία του λόγου του την σημασία που έχει η φωνή των Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών να είναι ισχυρή και να ακούγεται φυσικά στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων!

- Advertisement -

Υπερήφανος για την ισχυροποίηση του Ε.Ε.Α. αλλά κυρίως για εκσυγχρονισμό του, καθώς παραμένει ένα πλήρως ψηφιοποιημένο επιμελητήριο και παράλληλα προσφέρει 42 δωρεάν υπηρεσίες στα μέλη του, απέχοντας παρασάγγας από το σύνολο της επιμελητηριακής κοινότητας.

Επιπλέον έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον κοινωνικό τους χαρακτήρα, μη ξεχνώντας την συνεισφορά τους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις, στην περίοδο του covid, κ.α.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» (https://www.toepimelitiriomas.gr)  στην αποψινή του ομιλία, άμεσος και κατανοητός, όπως πάντοτε συνηθίζει, δεν ξέχασε να κάνει και ένα σύντομο οικονομικό απολογισμό από το βήμα, θυμίζοντας σε όλους τι παρέλαβε αλλά κυρίως τι παραδίδει με τους συνεργάτες του μετά από αυτή την πολυετή θητεία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως το σημερινό αποθεματικό του Ε.Ε.Α. αγγίζει τα 27 εκατ. ευρώ, όλα μέσα από τις συνεισφορές των μελών του και χωρίς καμιά κρατική επιχορήγηση!

Ολοκληρώνοντας και πριν αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων, πολλοί από τους οποίους σηκώθηκαν όρθιοι, ο κ. Χατζηθεοδοσίου κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες του Ε.Ε.Α., θυμίζοντας πως οι εκλογές θα γίνουν 30 Νοεμβρίου, 1 με 2 Δεκεμβρίου 2024 και με την προτροπή να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ίδιο και τους 244 υποψηφίους στα Τμήματα Επαγγελματιών και Υπηρεσιών.

Το IW ήταν και εκεί και θα επανέλθουμε επιμέρους σημεία και αναφορές στην αποψινή παρουσίαση του συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ» (https://www.toepimelitiriomas.gr) με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΕΑ: Πρέπει πρώτα να καταλήξουν άνθρωποι ή να κλείσουν επιχειρήσεις για να ληφθεί δράση με τα απορρίματα;

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητά άμεσα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σταματήσει επιτέλους η ομηρία εκατομμυρίων πολιτών, επαγγελματιών και τουριστών που υποχρεώνονται τις τελευταίες ημέρες να βιώνουν μία εξωφρενική κατάσταση

10th Insurance Conference: Υψηλές παρουσίες από ΤτΕ, πολιτικούς και ασφαλιστικούς φορείς

Με τις προσκλήσεις προς τους θεσμικούς καλεσμένους τους, η Εthos Events, το Insurance World και insuranceworld.gr φιλοδοξούν να γίνουν αφετηρίες οικονομικών προβληματισμών και ζυμώσεων.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Η Λένα Κουκόσια Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύων

Ν. Μακρόπουλος: Ισχυροποιούμε την ηγετική ομάδα στελεχών, ενισχύουμε το όραμα για πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του θεσμικού πλαισίου για την ουσιαστική ανάπτυξη του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Όσα συζητήθηκαν στο 3ο πάνελ του 7ου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

“Όταν ένας Έλληνας βγαίνει στη σύνταξη, έχει στην άκρη τρεις μέρες από τον μισθό”

Mε αυτό το παράδειγμα, ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος Δ.Σ., Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Eurolife FFH ξεκίνησε την παρέμβασή του

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Η Λένα Κουκόσια Διευθύντρια Ανάπτυξης Δικτύων

Ν. Μακρόπουλος: Ισχυροποιούμε την ηγετική ομάδα στελεχών, ενισχύουμε το όραμα για πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26: Η Επαγγελματική Ασφάλιση στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για αποταμιεύσεις, επενδύσεις και συνταξιοδοτική επάρκεια

Την έναρξη του Συνεδρίου πλαισίωσαν οι παρεμβάσεις του Κυριάκου Πιερρακάκη, της Petra Hielkema (EIOPA) και του Γιάννη Στουρνάρα

Η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του θεσμικού πλαισίου για την ουσιαστική ανάπτυξη του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Όσα συζητήθηκαν στο 3ο πάνελ του 7ου Συνεδρίου Επαγγελματικής Ασφάλισης – #ocin26

P. Hiekelma στο Ocin26: Στρατηγική η δημιουργία ισχυρών θεσμικών επενδυτών

H Πρόεδρος της EIOPA Petra Hielkema στάθηκε στη σημασία της θεσμικής αξιοπιστίας και της δημιουργίας ενός σταθερού πλαισίου που θα επιτρέψει στην Επαγγελματική Ασφάλιση

“Όταν ένας Έλληνας βγαίνει στη σύνταξη, έχει στην άκρη τρεις μέρες από τον μισθό”

Mε αυτό το παράδειγμα, ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος Δ.Σ., Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Eurolife FFH ξεκίνησε την παρέμβασή του