back to top
33.3 C
Athens
Δευτέρα 10 Αυγούστου 2026

Με μεγάλη επιτυχία η ARAG DAY στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 η press conference που είχε εξαγγείλει το ελληνικό υποκατάστημα της ARAG στα πλαίσια του εορτασμού της 1ης ARAG DAY στην Ελλάδα.

Η ARAG Hellas αποφάσισε να αφιερώσει την 1η ARAG DAY στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και την πρόσβαση αυτών στη δικαιοσύνη, κρατώντας ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της ARAG για τη διευκόλυνση όλων των πολιτών στη δικαιοσύνη με ίσους όρους και χωρίς οικονομικά κριτήρια. Εξ’ αυτού του λόγου, σε συνεργασία με τον δικηγόρο Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. και Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», κύριο Βαγγέλη Αυγουλά πραγματοποιήθηκε από κοινού press conference για την ανάδειξη του θέματος της προσβασιμότητας στη δικαιοσύνη.

- Advertisement -

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην εμβληματική κεντρική αίθουσα του ιστορικού κτιρίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έλαβε μεγάλης αποδοχής από το Δ.Σ. του δικηγορικού Συλλόγου οι οποίοι και υποστήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η press conference ξεκίνησε με την ομιλία του κ. Δημ. Βερβεσού, προέδρου του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο θέμα της προσβασιμότητας των ανθρώπων με αναπηρία στη δικαιοσύνη, επαίνεσε την ARAG Hellas για την πρωτοβουλία της για συνεργασία με τον δικηγόρο κ. Αυγουλά, ένα από τα εξέχοντα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α.

- Advertisement -

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο κ. Δημ. Τσεκούρας, CEO της ARAG Hellas, κάνοντας αναδρομή στην πορεία των 50 ετών της ARAG Hellas στην ελληνική ασφαλιστική αγορά εστιάζοντας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εταιρίας και ιδιαίτερα στο άλλο πρόσωπο της ARAG, αυτό της ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς στην πάροδο των ετών καθώς η μέρα ήταν αφιερωμένη σε έναν τέτοιο σκοπό.

Ακολούθησε με ομιλία του ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α και στενός συνεργάτης του κ. Αυγουλά, κ. Θέμ. Σοφός αρχικά ευχαριστώντας την ARAG Hellas για την πρωτοβουλία της και στη συνέχεια αναφέροντας πραγματικά περιστατικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι άνθρωποι με προβλήματα όρασης και ιδιαίτερα στην πρόσβασή τους στις δικαστικές αίθουσες.

Τέλος, ο κ. Ευάγ. Αυγουλάς εξήγησε τη σημασία της προσβασιμότητας των ανθρώπων με προβλήματα όρασης μέσα από προσωπικές εμπειρίες και καταστάσεις που και ο ίδιος αντιμετωπίζει. Αναφέρθηκε στο έργο της της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και επικρότησε την ARAG Hellas που με τη δράση της αυτή εστίασε στο κοινωνικό αυτό πρόβλημα.

Πέραν των υπαλλήλων της ARAG Hellas, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, δικηγόροι της Αθήνας και δημοσιογράφοι του ασφαλιστικού τύπου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Η Brokers Union ανακοινώνει την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την ARAG, έναν από τους κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς στον Κλάδο

Brokers Union και ARAG εγκαινιάζουν νέα αποκλειστική συνεργασία στη Νομική Προστασία

Nέο πρόγραμμα Νομικής Προστασίας Οχημάτων, με ειδική τιμολόγηση και προνομιακούς όρους

Νομική προστασία ως ασπίδα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες – Η πρόταση της ARAG SE Greece

Ένα συμπληρωματικό εργαλείο διαχείρισης κινδύνου, ιδιαίτερα χρήσιμο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους

Η Νομική Προστασία γίνεται ασπίδα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

H ARAG προβάλλει πρόγραμμα νομικής υποστήριξης και ασφαλιστικής κάλυψης για ευρύ φάσμα επαγγελματικών διαφορών και υποθέσεων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Σε καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου αν τρακάρεις… εν πλω;

Το Pricefox, κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου, εξηγεί αναλυτικά τι ισχύει

NAK Insurance Brokers: Επενδύει στους ανθρώπους της και χτίζει το εργασιακό περιβάλλον του αύριο

Πώς η εταιρεία εφαρμόζει το Employer Branding ως καθημερινή επιχειρηματική πρακτική

Καλοκαίρι με… απρόοπτα: Η ασφάλιση στο επίκεντρο της καλοκαιρινής καθημερινότητας

Η καλοκαιρινή καμπάνια του Insurancemarket υπενθυμίζει ότι απρόβλεπτα περιστατικά μπορεί να προκύψουν ακόμη και στις πιο ανέμελες στιγμές

Generali: Ισχυρά αποτελέσματα το α΄ 6μηνο παρά τις φυσικές καταστροφές

Εξαιρετική ανάπτυξη κατέγραψε ο Όμιλος σε λειτουργικά και προσαρμοσμένα καθαρά αποτελέσματα, με συμβολή από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου προς τον Υπουργό Υγείας για την ενίσχυση της Υγείας στα νησιά

«Η νησιωτικότητα δεν μπορεί να αποτελεί παράγοντα ανισότητας στην πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας»

Το ΕΕΑ στο πλευρό των πυρόπληκτων των Δήμων Μάνδρας και Χαϊδαρίου

Παράδοση μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού – Γ. Χατζηθεοδοσίου: Η πρόληψη πρέπει να μεταφράζεται έγκαιρα σε έργα και δράσεις

Σε καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου αν τρακάρεις… εν πλω;

Το Pricefox, κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου, εξηγεί αναλυτικά τι ισχύει

ΕΕΑΝΔΕ: Ενημέρωση για ερωτηματολόγιο της ΤτΕ

Υποχρεωτική η συμπλήρωση ερωτηματολογίου σχετικά τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων για όσους το λάβουν

Καταγγελίες για επισφαλείς διακομιδές στο ΓΝ Άρτας από τους γιατρούς Νοσοκομείων Ηπείρου

Μια κατάσταση που φέρεται να έχει παγιωθεί λόγω των σοβαρών ελλείψεων προσωπικού