back to top
17.4 C
Athens
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

Με επιτυχία και ο 2ος ακαδημαϊκός κύκλος εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας της Eurolife FFH στη Β. Ελλάδα

Το πρόγραμμα «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο 2ος ακαδημαϊκός κύκλος εκπαίδευσης για το πρόγραμμα «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», που πραγματοποίησε η Eurolife FFH για τους συνεργάτες της στη Βόρεια Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το πρόγραμμα είναι το πρώτο του είδους που υλοποιήθηκε από ασφαλιστική εταιρεία στην Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποδεικνύει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της Eurolife FFH, αλλά και τη βαρύτητα που δίνει στην εκπαίδευση και την ουσιαστική ενδυνάμωση των συνεργατών της. Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του “Advanced Program in Management for Insurance Executives”, της μακροχρόνιας πρωτοβουλίας που υλοποιεί η Eurolife FFH στο κομμάτι της εκπαίδευσης και το οποίο έχει λάβει σημαντική αποδοχή και αναγνώριση από το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.  

- Advertisement -

18 συνεργάτες, συνολικά, της εταιρείας αποφοίτησαν από τον 2ο ακαδημαϊκό κύκλο της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη διαδικασία παρακολούθησης αλλά και τα τεστ γνώσεων πολλαπλών απαντήσεων που προϋποθέτει ο κανονισμός εκπαίδευσης και αξιολόγησης του προγράμματος “Advanced Program in Management for Insurance Executives”. Τα στελέχη έλαβαν τη σχετική «Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς κατά τη διάρκεια της ειδικής Τελετής Αποφοίτησης. Παρόντες στην τελετή ήταν ο Κοσμήτορας –Καθηγητής κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, Καθηγητής κ. Δημήτριος Γεωργακέλλος, καθηγητές του προγράμματος, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προϊόντων της Eurolife FFH, κ. Νικόλαος Δελένδας και στελέχη Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της εταιρείας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είχε ως εισηγητές αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στόχο να δώσει χρήσιμα εφόδια στους συμμετέχοντες προκειμένου να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά σημαντικές προκλήσεις στο σύγχρονο και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον. 

- Advertisement -

Οι εκπαιδεύσεις χωρίστηκαν σε 4 διαφορετικές ενότητες συνολικής διάρκειας 16 ωρών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε δια ζώσης συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη μέσα σε ένα διήμερο του κάθε μήνα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κάλυψε συνολικά τα εξής γνωστικά πεδία:

  • Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Συγκρούσεων
  • Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά 
  • Στρατηγικό Management και Πληροφοριακά Συστήματα
  • Κατάρτιση και Αξιολόγηση Επιχειρηματικών Σχεδίων (Business Plans)

Επιπλέον, στο πλαίσιο του 2ου κύκλου εκπαίδευσης, η Eurolife FFH πραγματοποίησε και δύο ανοιχτές επιμορφωτικές ημερίδες στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, με περισσότερους από 110 συμμετέχοντες, εστιασμένες στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ του ασφαλιστικού κλάδου και την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας για τον ασφαλισμένο, μέσα από την επιστήμη της Στατιστικής.

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό και επενδύει σταθερά και με συνέπεια σε δράσεις με στόχο την εκπαίδευση και ενδυνάμωσή τους. Μέσα από τον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, απέδειξε την ιδιαίτερη έμφαση που δίνει στους επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδας, επιδιώκοντας να τους προσφέρει ισχυρά, επιπλέον εφόδια, με ουσιαστικό αντίκτυπο στην επαγγελματική τους εξέλιξη και επιτυχία.

Λεζάντα κεντρικής φωτογραφίας (από επάνω αριστερά): 

1η σειρά – ΔΕΛΕΝΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ EUROLIFE FFH,  ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Γραφείο: I.G. Insurance Group E.E.., ΚΑΖΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – Γραφείο: MEGA AGENCY ΑΣΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ, ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – Γραφείο: GROUPLIFE  ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΗΣ, ΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – REGIONAL SALES EXECUTIVE EUROLIFE FFH, ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Γραφείο FREEDOM, ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Γραφείο: BE.BROKERS INSURANCE SERVICES, ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ – Γραφείο: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ – Γραφείο: HOWDEN –BROKERS, ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ – Γραφείο: ΑΝΑΞ Α.Ε.ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ,  ΓΑΔ ΒΛΑΣΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ EUROLIFE FFH.

2η σειρά – ΔΙΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Γραφείο: ERGOVAS Α.Ε. Πρακτόρευση Ασφαλειών, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ – Γραφείο: CHAMPIONS, ΓΟΥΣΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Γραφείο: ΓΟΥΣΙΟΥ ΑΙΚ. & ΣΙΑ Ο.Ε., ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΒΟΥΤΣΑΛΑ ΜΑΡΙΑ – Γραφείο: ΑΣΦΑΛ. ΓΡΑΦ ΒΟΥΤΣΑΛΑΣ-ΠΑΛΛΑ ΟΕ, ΓΑΪΤΑΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ – Γραφείο: PROMIST, ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – Γραφείο: INFOTRUST, ΧΩΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Γραφείο:  Χ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ – Κ. ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ Ο.Ε., ΚΟΠΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Γραφείο: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – Γραφείο: ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΣΦ ΠΡΑ & ΑΣΦ ΠΡΑΚΤΟ ΑΕ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ – Γραφείο: 3P INSURANCE BROKERS Ι.Κ.Ε,  ΓΕΩΡΓΑΚΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Insurance Europe: Φορολογική απλοποίηση με όφελος 8 δισ. ευρώ – Τι σημαίνει για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Η απλοποίηση του φορολογικού πλαισίου αποτελεί ένα από τα ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Με motto “Be Unique. Be Connected.”, η εταιρεία ανέδειξε τη δύναμη της ομάδας

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Eurolife FFH στα Bite Awards 2026 για έργα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού

Η εταιρεία απέσπασε Gold και Silver βραβείο για έργα που αξιοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, σε συνεργασία με την IBM

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...

Ο Πάνος Λελεδάκης για την υπεύθυνη ηγεσία στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης – Διαθέσιμο το διαδικτυακό σεμινάριο της GAMA Global με τίτλο «AI Leadership: Responsibility...

Στο σεμινάριο, που εντάσσεται στην εκπαιδευτική σειρά της GAMA Global για τον Οκτώβριο του 2026, ο Πάνος Λελεδάκης αναλύει την ευθύνη των ηγετικών

Άνοιξαν οι ατομικές εγγραφές στο 13ο Συνέδριο ΕΣΑΠΕ & GAMA Global Hellas-Cyprus! “Leading Without Limits”

Η ΕΣΑΠΕ www.esape.gr, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, με την GAMA Global Hellas-Cyprus www.gamahellas.com, συνεχίζουν να συνεισφέρουν

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...