back to top
18 C
Athens
Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026

Με χαμόγελο, για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο Περιστέρι βρέθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, για μια δράση που δεν απαιτούσε λευκές μπλούζες, αλλά άνετα ρούχα, κέφι και διάθεση για προσφορά. 

Η εθελοντική ομάδα του Ομίλου – που απαρτίζεται από συνεργάτες όλων των υπηρεσιών και τμημάτων – εξοπλίστηκε με πινέλα και χρώματα για να βοηθήσει στην ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Βάφτηκαν εσωτερικά οι δύο όροφοι του κτιρίου, συναρμολογήθηκαν έπιπλα, έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει ώστε ο χώρος να γίνει φιλικός προς τα παιδιά.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει μακρά και σταθερή συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας υπηρεσίες και στηρίζοντας το έργο του. 

Με τον ίδιο τρόπο, υποστηρίζονται δεκάδες άλλοι φορείς και οργανισμοί στους οποίους προσφέρονται υπηρεσίες και χορηγίες, πάντα με επίκεντρο την Πρόληψη, τη διατήρηση της καλής υγείας και της ποιότητας ζωής, κυρίως για τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. 

- Advertisement -

«Η Βιοιατρική οικοδομήθηκε πάνω στα θεμέλια της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Στηρίζουμε φορείς που μεριμνούν για ευάλωτες ομάδες, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους. Η προαγωγή της υγείας η προσφορά προς τον συνάνθρωπο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου ο οποίος παράλληλα με την μεγάλη ανάπτυξη διατηρεί – και θα συνεχίσει να διατηρεί – το ανθρώπινο πρόσωπό του. Είμαστε εδώ, για “Tο Χαμόγελο του Παιδιού”, για την υγεία και το χαμόγελο των παιδιών», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Νικόλαος Μαραθιάς.    

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τη Βιοιατρική, και τους ανθρώπους της, που διαχρονικά στέκονται στο πλευρό του “Χαμόγελου”. Με τη συμμετοχή εταιρειών με κοινωνική ευαισθησία, όπως είναι και η Βιοιατρική, το “Χαμόγελο” 28 χρόνια τώρα, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να υποστηρίξει ολιστικά 2.055.586 παιδιά και τις οικογένειές τους».

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. 

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία. 

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.   

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πασχαλινό Bazaar στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής για καλό σκοπό

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στα γραφεία της εταιρείας στη Ν. Σμύρνη

Η Euroins στηρίζει τα 30 χρόνια του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η εταιρεία στήριξε ως χορηγός την επετειακή βραδιά, επισημαίνοντας ότι θεμέλιο της ασφάλειας είναι η φροντίδα για τον άνθρωπο

“Τρίποντα αγάπης” με τη στήριξη του Ομίλου Affidea

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 13:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου

H Εuroins Greece τιμήθηκε από το “Το χαμόγελο του Παιδιού”

???ή???? η ασφαλιστική εταιρεία Euroins Greece στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τα 29 χρόνια λειτουργίας του «Χαμόγελου».

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

MDRT Hellas: Μια νέα χρονιά με επίκεντρο τη σύνδεση, τη γνώση και την επαγγελματική εξέλιξη

Με δράσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η κοινότητα ενισχύει τις ευκαιρίες ανταλλαγής εμπειριών και πρόσβασης στη διεθνή τεχνογνωσία.

Νέα πρωτοποριακή εφαρμογή “Sofos MedCare” από την Sofos Insurance Agency

Μια νέα καινοτόμο εφαρμογή έθεσε στη διάθεση των συνεργατών της η Sofos Insurance Agency. Μετά από ενδελεχή έρευνα στα πλέον πλούσια

Η HDI Global ενισχύει την ομάδα της στην Ελλάδα με νέα θέση ευθύνης στο Surety

Στην αναζήτηση εξειδικευμένου στελέχους για την ελληνική αγορά προχωρά η HDI Global SE, ανακοινώνοντας την πρόσληψη για τη θέση Lead Underwriter Surety Greece

ERGOforMe – Bronze βραβείο στα Bite Awards 2026 για την ψηφιακή εμπειρία πελατών

Bronze βραβείο στην κατηγορία «Digital Transformation of Customer Experience» απέσπασε η ERGO Hellas στα Bite Awards 2026 για την ψηφιακή

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Live Streaming: η Ρένα Δούρου στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α.

Με στόχο να αναδείξει τα ζητήματα που απασχολούν τους...

«Αν ήξερες!» Επεισόδιο 12: Χρήστος Χρυσολόγου – Ποιος θα ασφαλίζει την Ελλάδα αύριο;

Η σειρά vidcast «αν ήξερες!» του InsuranceWorld.gr συνεχίζεται με ένα νέο επεισόδιο, ανοίγοντας τη συζήτηση για τη νέα γενιά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο χρηματοοικονομικό Όμιλο

Η CrediaBank ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση της Ευρώπη Holdings.

Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του προγράμματος Piraeus Starup Accelerator για την προώθηση της καινοτομίας και την ενίσχυση της νεανικής και νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Με την παρουσίαση των 15 ομάδων που συμμετείχαν στον επιταχυντή, ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος “Piraeus Startup Accelerator” της Πειραιώς

Tο Freenow by Lyft και το Athens Bar Show ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους

Με κοινό όραμα την προώθηση της ασφάλειας και της υπεύθυνης διασκέδασης, το Freenow by Lyft και το Athens Bar Show ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους