back to top
14.6 C
Athens
Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026

MDRT  Day 2024 Θεσσαλονίκη : Secure Today… Thrive Tomorrow! 

 

Του Νικόλα Γογγάκη, Holistic Financial Planning | Founder & Owner

- Advertisement -

MDRT Member | HFPA Member

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό ετήσιο συνέδριο του Million Dollar Round Table στην Ελλάδα γνωστό και ως MDRT Day 2024. Ήταν ένα συνέδριο που δεν έμοιαζε με τα προηγούμενα. Οι σύνεδροι, όλοι διακεκριμένοι ασφαλιστικοί και χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι με μεγάλη αφοσίωση στο επάγγελμα, δεν εστίασαν μόνο στις πωλήσεις αλλά έδωσαν τις προοπτικές για το μέλλον και όχι μόνο της ασφαλιστικής αγοράς.

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 19 με 21 Σεπτεμβρίου στον πολύ εντυπωσιακό χώρο του Porto Pallas. Σε αυτό έλαβαν μέρος 600 και πλέον σύνεδροι και ομιλητές από περισσότερες από 6 χώρες.

Εξέχουσες προσωπικότητες όπως αυτές των κ. Tony Gordon και κας. Caroline Banks παλαιών προέδρων του MDRT, της κας. Elaine Milne ως Zone Chair της Ευρώπης, του κ. Κυριάκου Χατζηστεφάνου ως πρόεδρος των περιφερειών της Ευρώπης και της Ωκεάνιας. Επιπλέον στα πάνελ των Top Οf Table και των παλαιών προέδρων του MDRT της Ελλάδας μοιράστηκαν ουσιαστικές και άμεσα εφαρμόσιμες απόψεις για κάθε επαγγελματία του κλάδου.

Το συνέδριο επίσης φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές που διευρύναν την θεματολογία τους όπως ο κ. Mike Szewczyk, που μίλησε για τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο της τεχνολογίας, τον κ. Απόστολο Κουμαρινό που μίλησε για την τέχνη της σύνδεσης και το πώς κορυφαίοι επαγγελματίες ανυψώνουν την επιτυχία μέσω εξαιρετικής επικοινωνίας, τον καθηγητή της εφαρμοσμένης νευροεπιστήμη κ. Νικόλαο Δημητριάδή που μίλησε για την προσοχή και την ασφάλεια του εγκεφάλου. Στο πάνελ με τους διευθύνοντες συμβούλους των εμπορικών εταιριών της ελληνικής αγοράς συμμετείχαν επίσης ο κ. Δημήτριος Λακασάς CEO της Olympia Electronics, ο κ. Βασίλειος Βαρδάκας Co-Founder της Key Books και ο κ. Παναγιώτης Λεωνίδας Γκόφας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου μας τίμησαν με την παρουσία τους επιτυχημένοι managers και διευθυντές υποκαταστημάτων του ασφαλιστικού κλάδου από 6 χώρες αλλά και οι διευθυντές πωλήσεων και διευθύνοντες σύμβουλοι των σημαντικότερων εταιριών του κλάδου στη χώρα μας.

Ως Επιτροπή Επικοινωνίας των μελών του MDRT είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα του συνεδρίου που μπορέσαμε να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη και σε όλους τους παρευρισκόμενους και δεσμευόμαστε πως κάθε χρόνο θα κάνουμε τα πάντα να προσφέρουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

MDRT Power Tables: Νέα συνάντηση στην Αθήνα

Συνεχίζεται ο κύκλος των MDRT Power Tables, με μια ακόμη συνάντηση δικτύωσης και ανταλλαγής εμπειριών για τα μέλη του MDRT Hellas.

Η αξία δεν είναι στη διάκριση, αλλά στη διάρκεια

Στην ασφαλιστική αγορά, οι διακρίσεις έχουν αξία. Όταν όμως μια διάκριση επαναλαμβάνεται για 27 συνεχόμενα χρόνια, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται

Στο βήμα του MDRT DAY 2026 η Μαρία Σεβαστάκη – Η ηγεσία στο επίκεντρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Aldemar Olympian Village

MDRT DAY 2026: Η Elaine Milne στην Ελλάδα με το βλέμμα στη νέα εποχή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Το MDRT DAY by MCC Hellas 2026 θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2026 στο Aldemar Olympian Village

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...