back to top
17 C
Athens
Πέμπτη 9 Απριλίου 2026

MDRT  Day 2024 Θεσσαλονίκη : Secure Today… Thrive Tomorrow! 

 

Του Νικόλα Γογγάκη, Holistic Financial Planning | Founder & Owner

- Advertisement -

MDRT Member | HFPA Member

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό ετήσιο συνέδριο του Million Dollar Round Table στην Ελλάδα γνωστό και ως MDRT Day 2024. Ήταν ένα συνέδριο που δεν έμοιαζε με τα προηγούμενα. Οι σύνεδροι, όλοι διακεκριμένοι ασφαλιστικοί και χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι με μεγάλη αφοσίωση στο επάγγελμα, δεν εστίασαν μόνο στις πωλήσεις αλλά έδωσαν τις προοπτικές για το μέλλον και όχι μόνο της ασφαλιστικής αγοράς.

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 19 με 21 Σεπτεμβρίου στον πολύ εντυπωσιακό χώρο του Porto Pallas. Σε αυτό έλαβαν μέρος 600 και πλέον σύνεδροι και ομιλητές από περισσότερες από 6 χώρες.

Εξέχουσες προσωπικότητες όπως αυτές των κ. Tony Gordon και κας. Caroline Banks παλαιών προέδρων του MDRT, της κας. Elaine Milne ως Zone Chair της Ευρώπης, του κ. Κυριάκου Χατζηστεφάνου ως πρόεδρος των περιφερειών της Ευρώπης και της Ωκεάνιας. Επιπλέον στα πάνελ των Top Οf Table και των παλαιών προέδρων του MDRT της Ελλάδας μοιράστηκαν ουσιαστικές και άμεσα εφαρμόσιμες απόψεις για κάθε επαγγελματία του κλάδου.

Το συνέδριο επίσης φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές που διευρύναν την θεματολογία τους όπως ο κ. Mike Szewczyk, που μίλησε για τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο της τεχνολογίας, τον κ. Απόστολο Κουμαρινό που μίλησε για την τέχνη της σύνδεσης και το πώς κορυφαίοι επαγγελματίες ανυψώνουν την επιτυχία μέσω εξαιρετικής επικοινωνίας, τον καθηγητή της εφαρμοσμένης νευροεπιστήμη κ. Νικόλαο Δημητριάδή που μίλησε για την προσοχή και την ασφάλεια του εγκεφάλου. Στο πάνελ με τους διευθύνοντες συμβούλους των εμπορικών εταιριών της ελληνικής αγοράς συμμετείχαν επίσης ο κ. Δημήτριος Λακασάς CEO της Olympia Electronics, ο κ. Βασίλειος Βαρδάκας Co-Founder της Key Books και ο κ. Παναγιώτης Λεωνίδας Γκόφας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου μας τίμησαν με την παρουσία τους επιτυχημένοι managers και διευθυντές υποκαταστημάτων του ασφαλιστικού κλάδου από 6 χώρες αλλά και οι διευθυντές πωλήσεων και διευθύνοντες σύμβουλοι των σημαντικότερων εταιριών του κλάδου στη χώρα μας.

Ως Επιτροπή Επικοινωνίας των μελών του MDRT είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα του συνεδρίου που μπορέσαμε να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη και σε όλους τους παρευρισκόμενους και δεσμευόμαστε πως κάθε χρόνο θα κάνουμε τα πάντα να προσφέρουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μια «γιορτή που χορεύει στη μνήμη» αποτέλεσε η πρώτη κοπή πίτας του MDRT στην Ελλάδα

Για το MDRT Hellas, κάθε συνάντηση είναι «κάτι περισσότερο από ένα event – είναι μια υπενθύμιση ότι #TogetherWeGoFurther»

MDRT Cyprus: Δυναμική εκκίνηση νέας σειράς δράσεων

Η εκδήλωση της 24ης Μαρτίου στη Λεμεσό εγκαινιάζει παράλληλα μι φιλόδοξη πρωτοβουλία ενίσχυσης της επαγγελματικής γνώσης και δικτύωσης

ΠΣΑΣ: Έμφαση στην εκπαίδευση το 2026 και επιστροφή των Βραβεύσεων Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ξεκινά επίσημα και δυναμικά τη νέα χρονιά – Δηλώσεις του Προέδρου Λ. Αποστολιώτη στο «IW»

Και Αν Συμβεί… Να επενδύσεις στον εαυτό σου ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής;

H Κ. Χαραλαμπίδου, MDRT Country Chair, σε ένα podcast αφιερωμένο στην επαγγελματική εξέλιξη και στον ρόλο της αριστείας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πασχαλινό bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS, που προσφέρουν καθημερινά φροντίδα και στήριξη σε παιδιά και οικογένειες

Το πασχαλινό μήνυμα του Πάνορμου

«Ευκαιρία να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε καταφέρει και να αντλήσουμε δύναμη για όσα έρχονται»

1ο Πασχαλινό Bazaar, με την ΕΛΕΠΑΠ και το Make-a-Wish, για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και Kinsen

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, και με την ένθερμη συμμετοχή των εργαζομένων του

Σκέψεις για το «κι αν…» φέρνουν ηρεμία στην καθημερινότητα

Mέσα από την καμπάνια #365yposxeseis η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική επισημαίνει ότι η προνοητικότητα και ο στοχασμός δεν πρέπει να προκαλούν φόβο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Συμφωνίες bancassurance. Γιατί καθυστερεί το ντιλ ΕΤΕ-Allianz

Στο επίκεντρο βρίσκεται και η CrediaBank, η οποία σχεδιάζει να αναβαθμίσει το κομμάτι του bancassurance εξετάζοντας νέες στρατηγικές συμμαχίες

Πασχαλινό bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS, που προσφέρουν καθημερινά φροντίδα και στήριξη σε παιδιά και οικογένειες

Τα 16 αντικείμενα που γίνονται υποχρεωτικά για το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο

Δείτε αναλυτικά όσα θα πρέπει να περιέχει το κιβώτιο από τις 18/6, καθώς και τις προδιαγραφές τους, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση

Το πασχαλινό μήνυμα του Πάνορμου

«Ευκαιρία να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε καταφέρει και να αντλήσουμε δύναμη για όσα έρχονται»

1ο Πασχαλινό Bazaar, με την ΕΛΕΠΑΠ και το Make-a-Wish, για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και Kinsen

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, και με την ένθερμη συμμετοχή των εργαζομένων του