back to top
26.9 C
Athens
Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026

Λύσις: ο νέος AI ψηφιακός βοηθός της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

…σε συνεργασία με τη Netcompany

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και η Netcompany-Intrasoft, μέλος του Ομίλου Netcompany A/S, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή καινοτομίας στον κλάδο της ασφάλισης, παρουσιάζοντας τον πρώτο ψηφιακό Ασφαλιστικό Βοηθό Τεχνητής Νοημοσύνης, στην ελληνική αγορά.

- Advertisement -

Ο ψηφιακός Βοηθός «Λύσις», που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Netcompany σε συνεργασία με τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο και αξιοποιεί τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI). Προσφέρει άμεσες και ακριβείς απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με ασφαλιστικά προϊόντα, σύγκριση και προτάσεις προϊόντων σε πραγματικό χρόνο, ενημέρωση για τους όρους και τους κανόνες ασφάλισης σε φυσική και κατανοητή γλώσσα, ενώ έχει σχεδιαστεί για να καταλαβαίνει την ασφαλιστική ορολογία και να αντλεί πληροφορίες και δεδομένα από την εκτεταμένη γνωσιακή βάση της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, η οποία ενημερώνεται διαρκώς.

Οι συνεργάτες του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μπορούν πλέον να διεκπεραιώνουν καθημερινές διαδικασίες άμεσα και εύκολα από το κινητό τους. Ήδη, πάνω από 80% της λειτουργικότητας έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή, γεγονός που μειώνει σημαντικά τον χρόνο διεκπεραίωσης εργασιών, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και τη συνολική ποιότητα εξυπηρέτησης. Ο ΑΙ ψηφιακός βοηθός «Λύσις», έχει ενσωματωθεί τόσο στην πλατφόρμα συνεργατών της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ «Τυπώνω/ Πληρώνω», όσο και στην εφαρμογή INTERSALONICA Agent (διαθέσιμη σε συσκευές iOS & Android).

- Advertisement -

Ο κ. Ξενοφών Λιαπάκης, Δ/ντης Πληροφορικής της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ανέφερε: «Η δημιουργία του ψηφιακού βοηθού “Λύσις” αποδεικνύει τη δέσμευση του Ομίλου να επενδύσει σε τεχνολογίες αιχμής για τη βελτίωση των υπηρεσιών του. Στόχος του είναι να προσφέρει στους συνεργάτες του εργαλεία που ενισχύουν την παραγωγικότητά τους και αναβαθμίζουν την καθημερινότητά τους. Με την πρωτοβουλία αυτή, ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, συνεχίζει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ασφαλιστικό τομέα, παραμένοντας αφοσιωμένος στη συνεχή εξέλιξη και στις ανάγκες των συνεργατών του».

Ο κ. Xάρης Λάμπος, Executive Director – Head of Delivery, Enterprise Solutions της Netcompany-Intrasoft, δήλωσε σχετικά: «Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα να στηρίζουμε τους πελάτες μας ώστε να διακριθούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αξιοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη και να προσφέρουν με τη σειρά τους τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Ο ΑΙ ψηφιακός βοηθός «Λύσις», που αναπτύξαμε για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ανεβάζει τον πήχη της εξυπηρέτησης στον ασφαλιστικό κλάδο, καθιερώνοντας νέα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας στην ελληνική αγορά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει την ψηφιακή πύλη «Σύνδεση Πελάτη»

Με νέες δυνατότητες και ακόμη πιο σύγχρονη εμπειρία εξυπηρέτησης

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επενδύει με συνέπεια στην ανακύκλωση και στη βιώσιμη ανάπτυξη

Ο απολογισμός των δράσεων συλλογής και διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε όλη τη χώρα

Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 18 Ιούνιου, ενόψει των εξετάσεων της Θεσσαλονίκης στις 27 του μήνα

Μαζική συμμετοχή στο Υβριδικό Σεμινάριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οικοσύστημα που προετοιμάζει τους συνεργάτες της για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του αύριο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Σε ελβετικά χέρια βρετανική ασφαλιστική

Η Zurich στοχεύει να καταστεί κορυφαία παγκόσμια εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρεία σε τομείς όπως η κυβερνοασφάλεια, οι υποδομές και οι ΑΠΕ

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Ν. Ανδρουλάκης στο ΕΕΑ: 7 παρεμβάσεις για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Δεν υπάρχει Ελλάδα χωρίς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Allianz Research: Πόσο κοστίζουν οι πλημμύρες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Παρότι ο αριθμός των πλημμυρικών φαινομένων παρέμεινε γενικά σταθερός, το κόστος κάθε περιστατικού έχει αυξηθεί σημαντικά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σε ελβετικά χέρια βρετανική ασφαλιστική

Η Zurich στοχεύει να καταστεί κορυφαία παγκόσμια εξειδικευμένη ασφαλιστική εταιρεία σε τομείς όπως η κυβερνοασφάλεια, οι υποδομές και οι ΑΠΕ

Καλοκαιρινός ύπνος: Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητά του

Το Εργαστήριο Ύπνου του Ερρίκος Ντυνάν προτείνει απλές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Ν. Ανδρουλάκης στο ΕΕΑ: 7 παρεμβάσεις για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Δεν υπάρχει Ελλάδα χωρίς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Allianz Research: Πόσο κοστίζουν οι πλημμύρες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Παρότι ο αριθμός των πλημμυρικών φαινομένων παρέμεινε γενικά σταθερός, το κόστος κάθε περιστατικού έχει αυξηθεί σημαντικά