back to top
28.5 C
Athens
Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025

«Λύσεις υγείας Gold» από την ING & την Τράπεζα Πειραιώς

Με κεντρικό μήνυμα «Φρόντισε όλα όσα αγαπάς, ξεκίνα με τον εαυτό σου!» να υπογράφει την επικοινωνία του νέου προϊόντος ασφάλισης υγείας «ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD», η διαφημιστική καμπάνια βρίσκεται στον αέρα από την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την ING για την Τράπεζα Πειραιώς και έχει ως κεντρικό μήνυμα να φροντίζουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, ώστε να μπορούμε με τη σειρά μας, να φροντίσουμε όσους και ό,τι αγαπάμε.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας «ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD», προσφέρει υπηρεσίες περίθαλψης και νοσηλείας σε 36 συμβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα, καθώς και απευθείας κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από την ING, χωρίς ταλαιπωρία.
Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα για διαγνωστικές εξετάσεις, ετήσιο Check up, ιατρικές επισκέψεις στα συνεργαζόμενα ιδιωτικά ιατρεία, Οδοντιατρική φροντίδα, Φυσικοθεραπείες και πολλά ειδικά προνόμια και εκπτώσεις για την αγορά αθλητικών ειδών και υπηρεσιών ευεξίας.

- Advertisement -

Η διαφημιστική καμπάνια του νέου προγράμματος «ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD» εντάσσεται στη στρατηγική συνεργασία της ING με την Τράπεζα Πειραιώς για τη διάθεση τραπεζοασφαλιστικών προγραμμάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τι συζήτησε η ηγεσία της EAEE με την Επίτροπο Maria Luís Albuquerque

Συνάντηση με την Επίτροπο για τις Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες και την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων, Maria Luís Albuquerque

Η αγορά ασφαλίσεων Yγείας στην Ελλάδα

Οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ασφαλίσεων υγείας, προκειμένου να χορηγούν στους ασφαλισμένους

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σε δημόσια ανακοίνωση προχώρησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η έξοδος του CVC από την Εθνική Ασφαλιστική, και τα 4 μεγάλα ερωτήματα

Με την αγαστή συνεργασία της κυβέρνησης το CVC σχεδιάζει την έξοδο του από την Εθνική Ασφαλιστική, πουλώντας το μερίδιο του στην Πειραιώς αντί του ποσού των 600 εκ.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα εξοργιστικά του bancassurance για την ασφάλιση επιχειρήσεων

Η πελάτισσα κατέληξε να αγοράσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ το κόστος του οποίου ήταν 140 ευρώ το χρόνο.

Απεργία στα ΜΜΕ

Σε απεργία στις 5 και στις 12 Ιουνίου προχωρούν οι δημοσιογράφοι μετά την πρόσκληση των ενώσεών τους.

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στην ΕΡΤ για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Στο θέμα των ασφαλίστρων στα προγράμματα Υγείας που υφίσταται ακόμα ως πρόβλημα της αγοράς αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

«Σταθερά Μαζί»: Πάνω από 850 συμμετοχές στα συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο ετήσια συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για το 2025, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη