back to top
16.3 C
Athens
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2026

Kαρέ-καρέ η Εθνική Ασφαλιστική τιμά τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου

Η Εθνική Ασφαλιστική, με διαχρονική δέσμευση στην αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων της, διοργάνωσε στις 28 Μαρτίου 2025 μια εντυπωσιακή Βραδιά Βραβεύσεων για τους συνεργάτες του εταιρικού της δικτύου.

Με κεντρικό μήνυμα «Τα καλύτερα έρχονται», η φετινή εκδήλωση ανέδειξε την αφοσίωση και τις εξαιρετικές επιδόσεις των κορυφαίων συνεργατών, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της Εταιρίας στην αριστεία και την εξέλιξη.

- Advertisement -

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Μαζαράκης, στην ομιλία του επισήμανε τη διαρκή πορεία ανάπτυξης της εταιρίας και τους στρατηγικούς της στόχους για το μέλλον. Δίνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για τα θεαματικά αποτελέσματα των συνεργατών που διακρίθηκαν, αναφέρθηκε στην ουσία της ασφάλισης, όπως αυτή αποτυπώνεται στο πρόσωπο κάθε επαγγελματία ασφαλιστή της Εταιρίας, ενώ τόνισε τη σημασία του εταιρικού δικτύου στη δυναμική εξέλιξη της Εθνικής Ασφαλιστικής.

- Advertisement -

Στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον, ο κ. Μαζαράκης τόνισε πως «Τα καλύτερα έρχονται – και έρχονται επειδή τα χτίζουμε μαζί». Αναφέρθηκε στον μετασχηματισμό της Εταιρίας, τονίζοντας ότι η πρόοδος δεν έρχεται χωρίς αλλαγή και ότι η Εθνική Ασφαλιστική επενδύει στη νέα νοοτροπία, την προσαρμοστικότητα και την καινοτομία.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Μαζαράκης δήλωσε: «Επενδύουμε, αλλάζουμε, προχωράμε μαζί. Η επόμενη μέρα της Εθνικής Ασφαλιστικής χτίζεται από όλους εμάς από κοινού. Το μέλλον αυτό δεν σκοπεύουμε να το περιμένουμε, αλλά να το δημιουργήσουμε μέσα από τις επιλογές μας, τη δουλειά μας και τη συνεργασία μας. Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα, αλλά ακόμη περισσότερο για όσα έρχονται. Συνεχίζουμε κάθε μέρα –μαζί – με πίστη, με σχέδιο, με ενότητα».

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, ο οποίος συνεχάρη τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής και αναφέρθηκε στις σημαντικές επιδόσεις που πέτυχε η εταιρία το 2024. Συγκεκριμένα, το Εταιρικό Δίκτυο σημείωσε αύξηση 14% στις νέες πωλήσεις UL, 36% στο χαρτοφυλάκιο κατοικίας, 61% στις επιχειρήσεις, 19% στο χαρτοφυλάκιο ομαδικών Ζωής & Υγείας και 13% αύξηση στο αντίστοιχο χαρτοφυλάκιο Corporate πυρός, Αστικής Ευθύνης και λοιπών γενικών κλάδων.

Εστιάζοντας στους επόμενους παραγωγικούς στόχους της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κ. Ζερβουδάκης τόνισε πως προτεραιότητα είναι η περαιτέρω βελτίωσης της σύνθεσης της παραγωγής και η αύξηση της παραγωγικότητας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε ψηλότερα και να διεκδικήσουμε αποφασιστικά τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης των εργασιών μας, υποστηρίζοντας με δέσμευση τους ασφαλισμένους μας και διεισδύοντας σε νέες αγορές. Η αποφασιστικότητα και το όραμά μας θα μας οδηγήσουν σε νέους ορίζοντες».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, έμπνευση και εορταστική διάθεση και με τη συμμετοχή 650 διακεκριμένων καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ήταν στελέχη και διοικητικό προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής, συνεργάτες και εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, προσφέροντας ζωντάνια και ενθουσιασμό στο κοινό. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live music act από τους Prestige the Band, που δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου Πωλήσεων, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις που ανέλυσαν τις τελευταίες τάσεις της αγοράς καθώς και τις εξελίξεις και προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου. Οι εν λόγω παρουσιάσεις προσέφεραν πολύτιμες γνώσεις και στρατηγικές για την ενίσχυση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, καθώς και για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

ΑΥΞΗΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ

ROOKIES OF THE YEAR

ΑΥΞΗΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ

ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΖΩΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εθνική Ασφαλιστική και Microsoft διοργανώνουν το πρώτο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα

Το πρώτο AI Insurance Hackathon στην Ελλάδα διοργανώνουν η Εθνική Ασφαλιστική και η Microsoft, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2026, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στην Ιαπωνία οι κορυφαίοι της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στην Ιαπωνία βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα η Εθνική Ασφαλιστική τιμώντας τους κορυφαίους της ασφαλιστές στα 135 ετών στην ιστορία των 135 ετών ζωής της.

Τρεις διακρίσεις για την Εθνική Ασφαλιστική στα Peak Awards 2026

Τρεις διακρίσεις στα Peak Awards 2026 απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική για την πρωτοβουλία «Μπροστά στις Φυσικές Καταστροφές, Αλλάζουμε το Κλίμα Μέσα μας».

Εθνική Ασφαλιστική: 15% έκπτωση στην κατοικία έως 30 Σεπτεμβρίου – Τι ισχύει για τον ΕΝΦΙΑ

Διπλό οικονομικό όφελος για όσους ασφαλίσουν την κατοικία τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου προωθεί η Εθνική Ασφαλιστική

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θετικά τα μέτρα αλλά δεν αρκούν»

Ανακοινώθηκαν οι νέες παρεμβάσεις της κυβέρνησης και οι επιδοτήσεις που θα ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου, με στόχο την συγκράτηση του ενεργειακού κόστους.

EUROINS Ελλάδος: Για πέμπτη χρονιά Μέγας Χορηγός στο Kallithea Night Run

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η EUROINS Ελλάδος στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το Kallithea Night Run, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή παρουσία

Εκπαιδευτικό συνέδριο ΕΣΑΠΕ- GAMA Global Hellas-Cyprus “Leading Without Limits”

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της

Σχεδόν 7.000 εργαζόμενοι  της NN Group συμμετείχαν στην Εβδομάδα Αξιών

Σχεδόν 7.000 εργαζόμενοι της NN Group συμμετείχαν φέτος στην Εβδομάδα Αξιών NN, μια πρωτοβουλία που εστιάζει στην ενσωμάτωση των εταιρικών αξιών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θετικά τα μέτρα αλλά δεν αρκούν»

Ανακοινώθηκαν οι νέες παρεμβάσεις της κυβέρνησης και οι επιδοτήσεις που θα ισχύουν έως το τέλος Οκτωβρίου, με στόχο την συγκράτηση του ενεργειακού κόστους.

EUROINS Ελλάδος: Για πέμπτη χρονιά Μέγας Χορηγός στο Kallithea Night Run

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η EUROINS Ελλάδος στηρίζει ως Μέγας Χορηγός το Kallithea Night Run, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή παρουσία

Εκπαιδευτικό συνέδριο ΕΣΑΠΕ- GAMA Global Hellas-Cyprus “Leading Without Limits”

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) www.esape.gr,  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της

Σχεδόν 7.000 εργαζόμενοι  της NN Group συμμετείχαν στην Εβδομάδα Αξιών

Σχεδόν 7.000 εργαζόμενοι της NN Group συμμετείχαν φέτος στην Εβδομάδα Αξιών NN, μια πρωτοβουλία που εστιάζει στην ενσωμάτωση των εταιρικών αξιών

ΛΕΞΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ #4 SOLVENCY II: Πόσο αντέχει μια ασφαλιστική;

Πώς το ευρωπαϊκό πλαίσιο φερεγγυότητας συνδέει τους κινδύνους που αναλαμβάνει μια ασφαλιστική με τα κεφάλαια που διαθέτει.