back to top
13 C
Athens
Τρίτη 31 Μαρτίου 2026

Kαρέ-καρέ η Εθνική Ασφαλιστική τιμά τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου

Η Εθνική Ασφαλιστική, με διαχρονική δέσμευση στην αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων της, διοργάνωσε στις 28 Μαρτίου 2025 μια εντυπωσιακή Βραδιά Βραβεύσεων για τους συνεργάτες του εταιρικού της δικτύου.

Με κεντρικό μήνυμα «Τα καλύτερα έρχονται», η φετινή εκδήλωση ανέδειξε την αφοσίωση και τις εξαιρετικές επιδόσεις των κορυφαίων συνεργατών, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της Εταιρίας στην αριστεία και την εξέλιξη.

- Advertisement -

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Μαζαράκης, στην ομιλία του επισήμανε τη διαρκή πορεία ανάπτυξης της εταιρίας και τους στρατηγικούς της στόχους για το μέλλον. Δίνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για τα θεαματικά αποτελέσματα των συνεργατών που διακρίθηκαν, αναφέρθηκε στην ουσία της ασφάλισης, όπως αυτή αποτυπώνεται στο πρόσωπο κάθε επαγγελματία ασφαλιστή της Εταιρίας, ενώ τόνισε τη σημασία του εταιρικού δικτύου στη δυναμική εξέλιξη της Εθνικής Ασφαλιστικής.

- Advertisement -

Στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον, ο κ. Μαζαράκης τόνισε πως «Τα καλύτερα έρχονται – και έρχονται επειδή τα χτίζουμε μαζί». Αναφέρθηκε στον μετασχηματισμό της Εταιρίας, τονίζοντας ότι η πρόοδος δεν έρχεται χωρίς αλλαγή και ότι η Εθνική Ασφαλιστική επενδύει στη νέα νοοτροπία, την προσαρμοστικότητα και την καινοτομία.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Μαζαράκης δήλωσε: «Επενδύουμε, αλλάζουμε, προχωράμε μαζί. Η επόμενη μέρα της Εθνικής Ασφαλιστικής χτίζεται από όλους εμάς από κοινού. Το μέλλον αυτό δεν σκοπεύουμε να το περιμένουμε, αλλά να το δημιουργήσουμε μέσα από τις επιλογές μας, τη δουλειά μας και τη συνεργασία μας. Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα, αλλά ακόμη περισσότερο για όσα έρχονται. Συνεχίζουμε κάθε μέρα –μαζί – με πίστη, με σχέδιο, με ενότητα».

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, ο οποίος συνεχάρη τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής και αναφέρθηκε στις σημαντικές επιδόσεις που πέτυχε η εταιρία το 2024. Συγκεκριμένα, το Εταιρικό Δίκτυο σημείωσε αύξηση 14% στις νέες πωλήσεις UL, 36% στο χαρτοφυλάκιο κατοικίας, 61% στις επιχειρήσεις, 19% στο χαρτοφυλάκιο ομαδικών Ζωής & Υγείας και 13% αύξηση στο αντίστοιχο χαρτοφυλάκιο Corporate πυρός, Αστικής Ευθύνης και λοιπών γενικών κλάδων.

Εστιάζοντας στους επόμενους παραγωγικούς στόχους της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κ. Ζερβουδάκης τόνισε πως προτεραιότητα είναι η περαιτέρω βελτίωσης της σύνθεσης της παραγωγής και η αύξηση της παραγωγικότητας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε ψηλότερα και να διεκδικήσουμε αποφασιστικά τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης των εργασιών μας, υποστηρίζοντας με δέσμευση τους ασφαλισμένους μας και διεισδύοντας σε νέες αγορές. Η αποφασιστικότητα και το όραμά μας θα μας οδηγήσουν σε νέους ορίζοντες».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, έμπνευση και εορταστική διάθεση και με τη συμμετοχή 650 διακεκριμένων καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ήταν στελέχη και διοικητικό προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής, συνεργάτες και εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, προσφέροντας ζωντάνια και ενθουσιασμό στο κοινό. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live music act από τους Prestige the Band, που δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου Πωλήσεων, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις που ανέλυσαν τις τελευταίες τάσεις της αγοράς καθώς και τις εξελίξεις και προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου. Οι εν λόγω παρουσιάσεις προσέφεραν πολύτιμες γνώσεις και στρατηγικές για την ενίσχυση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, καθώς και για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

ΑΥΞΗΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ

ROOKIES OF THE YEAR

ΑΥΞΗΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΝ

ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΖΩΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Λειψυδρία και πλημμύρες: Στο επίκεντρο ημερίδας με τη στήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής οι δύο μεγάλες απειλές για το νερό

Στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας επιστήμονες και φορείς ανέδειξαν την ανάγκη άμεσης δράσης, καθώς και τη σημασία της πρόληψης και των ανθεκτικών υποδομών

Η Διεύθυνση Δ. Αναστασίου γιόρτασε τη διαχρονική αξία του Ασφαλιστικού Συμβούλου

H «A Team» του Εταιρικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεών της στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

ERGO: Σε επικοινωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για το bancassurance

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές απέναντι σε τραπεζικά δίκτυα που διαρκώς αυξάνουν τα μερίδιά τους

Μαζαράκης από το Λονδίνο: «Διαμορφώνουμε το μέλλον της ασφάλισης στην Ελλάδα και όχι μόνο»

Σαφές μήνυμα αισιοδοξίας από τον CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής για την επόμενη φάση, εντός του Ομίλου Πειραιώς, με έμφαση σε καινοτομία, ταχύτητα και δημιουργία αξίας για πελάτες και μετόχους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Οι επιδόσεις 2025 των Lloyd’s, προβλέψεις 2026 με μία ματιά

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για πιο δύσκολες συνθήκες, αξίζει να επαναλάβουμε ότι δεν θα μείνουμε άπραγοι» τονίζει μεταξύ άλλων ο CEO P. Tiernan

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής εξηγεί τι πραγματικά σημαίνει να έχεις ασφάλεια υγείας

O Διευθύνων Σύμβουλος της AMT Μεσίτες Ασφαλίσεων καλεσμένος στο 1ο επεισόδιο του vidcast «Αν ήξερες!»

50 Χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Οι νέες προκλήσεις και η προστασία των οδηγών

Το επετειακό συνέδριο του οργανισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/5 στο Divani Caravel – Θεματολογία 1ου πάνελ και δήλωση δωρεάν συμμετοχής

Η Howden Hellas στον τελικό του Athens Negotiations Tournament 2026

H εταιρεία ανέλαβε ενεργό ρόλο ως μεγάλος χορηγός αλλά και συγκροτώντας επιτροπή αξιολόγησης των διαγωνιζόμενων ομάδων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Deloitte Finance Trends 2026: Οι 5 παγκόσμιες τάσεις που επηρεάζουν τις Οικονομικές Διευθύνσεις

Η πρώτη έκθεση «Finance Trends» καταγράφει μεταξύ άλλων πως οι CFOs εξελίσσονται σε βασικούς διαμορφωτές της στρατηγικής, αξιοποιώντας την ΤN και το Cloud

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει σε μετρητά, crypto και ακίνητα

H ριζική αναδιάρθρωση του φορολογικού ελέγχου εισάγει ενιαίο πλαίσιο παρακολούθησης εισοδημάτων, περιουσίας και συναλλαγών

Οι επιδόσεις 2025 των Lloyd’s, προβλέψεις 2026 με μία ματιά

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για πιο δύσκολες συνθήκες, αξίζει να επαναλάβουμε ότι δεν θα μείνουμε άπραγοι» τονίζει μεταξύ άλλων ο CEO P. Tiernan

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής εξηγεί τι πραγματικά σημαίνει να έχεις ασφάλεια υγείας

O Διευθύνων Σύμβουλος της AMT Μεσίτες Ασφαλίσεων καλεσμένος στο 1ο επεισόδιο του vidcast «Αν ήξερες!»

50 Χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Οι νέες προκλήσεις και η προστασία των οδηγών

Το επετειακό συνέδριο του οργανισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/5 στο Divani Caravel – Θεματολογία 1ου πάνελ και δήλωση δωρεάν συμμετοχής