back to top
24.1 C
Athens
Πέμπτη 14 Μαΐου 2026

Κ. Σαΐας, Interasco: Δημιουργούνται μεγάλες ευκαιρίες στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία

Για ακόμη μία χρονιά, η INTERASCO A.E.Γ.Α. επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους του σχετικού Διαγωνισμού Πωλήσεων έτους 2023-2024, με ένα ταξίδι από τις 27 έως 01/10/2024, στην υπέροχη χώρα των Βάσκων!

Η καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων, πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό κάστρο Castillo de Arteaga και ξεκίνησε  με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου της Interasco A.E.Γ.Α. κ. Κάρολου Σαΐα, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή και τον επαγγελματισμό τους, αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας μέχρι και σήμερα, τις  επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα μας καθώς επίσης την κλιματική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο.

- Advertisement -

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Σαΐας τόνισε:

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να δράσουμε, να καινοτομήσουμε και να είμαστε κοντά στους ασφαλισμένους μας, παρέχοντας λύσεις που καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες τους.

- Advertisement -

Η κυβέρνηση προανήγγειλε μέτρα για την υποχρεωτική ασφάλιση ζημιών από φυσικά φαινόμενα καθώς και κίνητρα για τη γενικότερη ενίσχυση της ασφάλισης περιουσίας  αλλά και της ασφάλισης υγείας. Η υλοποίηση αυτών των εξαγγελιών θα δημιουργήσουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία, ενώ θα βοηθήσουν ώστε η αναλογία των ασφαλίστρων προς το ΑΕΠ από το 2,5% που είναι τώρα να φτάσει πιο κοντά στον Ευρωπαϊκό ΜΟ. Παράλληλα θα συμβάλουν στη στήριξη και προστασία των πολιτών.

Σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει η Εταιρεία κατά την τρέχουσα χρήση, ο κύκλος εργασιών προβλέπεται ότι για το 2024 θα κυμανθεί στα επίπεδα του 2023 αλλά με σημαντική βελτίωση στα τεχνικά μας αποτελέσματα.

Επιπλέον, το business plan της Εταιρείας προβλέπει για τα επόμενα έτη η παραγωγή ασφαλίστρων να προσεγγίσει τους παραγωγικούς στόχους των 50εκ.,60εκ.,70 εκ., με απώτερο στόχο τα 100 εκ.

Παράλληλα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην αγορά και δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο εξαγοράς, εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες ευκαιρίες που θα ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική μας και θα προσθέσουν αξία στην εταιρεία μας.

Οι θετικές αυτές εξελίξεις αφενός οφείλονται σε Εσάς, τους Συνεργάτες μας, αλλά και στην μεγάλη υποστήριξη που έχουμε από τη μητρική μας Εταιρεία Harel.

Δέσμευσή μας, προς όλο το δίκτυο συνεργατών  που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας, είναι ότι να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξελισσόμαστε διαρκώς, να σας παρέχουμε προτάσεις & λύσεις οι οποίες θα ενισχύουν το τόσο σημαντικό έργο σας και να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.»

Ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων για τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους συνεργάτες της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων για τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους συνεργάτες της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Για ακόμη μία χρονιά, η INTERASCO A.E.Γ.Α. επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Ένα επετειακό συνέδριο για τον θεσμό, την οδική ασφάλεια και τη νέα εποχή της πρόληψης

Κοινός παρονομαστής όλων των παρεμβάσεων ήταν η ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, ενίσχυση της πρόληψης και περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό

Πάρτι στον κήπο γεμάτο εκπλήξεις, με τον τρόπο της Hellas Direct

Το «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της δόθηκε με... burgers, κοκτέιλ, παιχνίδι VR και live μουσική

ΕΚΠΟΙΖΩ: Συνέχεια στην αντιπαράθεση με την Εθνική Τράπεζα

Με νέα, αιχμηρή ανακοίνωση και κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση επανέρχεται η ΕΚΟΙΖΩ στο ζήτημα της μηνιαίας χρέωσης λογαριασμών καταθέσεων

Μάθετε γιατί η Coface φέρνει νέα εποχή στην ασφάλιση πιστώσεων στην Ελλάδα

Η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τα μερίδια της στην ελληνική αγορά, παίρνοντας δουλειές και από μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Ένα επετειακό συνέδριο για τον θεσμό, την οδική ασφάλεια και τη νέα εποχή της πρόληψης

Κοινός παρονομαστής όλων των παρεμβάσεων ήταν η ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, ενίσχυση της πρόληψης και περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό

Πάρτι στον κήπο γεμάτο εκπλήξεις, με τον τρόπο της Hellas Direct

Το «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της δόθηκε με... burgers, κοκτέιλ, παιχνίδι VR και live μουσική

Πρώτο Ιατρείο Πόνου για άτομα με αυτισμό και νευροδιαφορετικότητα στο Λαϊκό Νοσοκομείο από το καλοκαίρι

Το Ιατρείο θα λειτουργήσει πιλοτικά με στόχο να αποτελέσει μοντέλο για αντίστοιχες δομές σε όλη τη χώρα – Η συμβολή του Συλλόγου 95 για Σπάνια Νοσήματα

Αυξάνονται οι απάτες με στόχο ταξιδιώτες του Μουντιάλ 2026

Οι ειδικοί της Kaspersky εξηγούν ποιες διαδικτυακές προσφορές πρέπει να προσέχουν οι φίλαθλοι

ΣΕΒΕ – ΕΑΕΕ: Ενημερωτική εκδήλωση για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων έναντι φυσικών καταστροφών

Με αφορμή την αυξανόμενη συχνότητα και ένταση των φαινομένων λόγω κλιματικής κρίσης, καθώς και το νέο νομοθετικό πλαίσιο