26.3 C
Athens
Πέμπτη 4 Ιουνίου 2026

Κ. Σαΐας, Interasco: Δημιουργούνται μεγάλες ευκαιρίες στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία

Για ακόμη μία χρονιά, η INTERASCO A.E.Γ.Α. επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους του σχετικού Διαγωνισμού Πωλήσεων έτους 2023-2024, με ένα ταξίδι από τις 27 έως 01/10/2024, στην υπέροχη χώρα των Βάσκων!

Η καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων, πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό κάστρο Castillo de Arteaga και ξεκίνησε  με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου της Interasco A.E.Γ.Α. κ. Κάρολου Σαΐα, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή και τον επαγγελματισμό τους, αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας μέχρι και σήμερα, τις  επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα μας καθώς επίσης την κλιματική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο.

- Advertisement -

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Σαΐας τόνισε:

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να δράσουμε, να καινοτομήσουμε και να είμαστε κοντά στους ασφαλισμένους μας, παρέχοντας λύσεις που καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες τους.

- Advertisement -

Η κυβέρνηση προανήγγειλε μέτρα για την υποχρεωτική ασφάλιση ζημιών από φυσικά φαινόμενα καθώς και κίνητρα για τη γενικότερη ενίσχυση της ασφάλισης περιουσίας  αλλά και της ασφάλισης υγείας. Η υλοποίηση αυτών των εξαγγελιών θα δημιουργήσουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία, ενώ θα βοηθήσουν ώστε η αναλογία των ασφαλίστρων προς το ΑΕΠ από το 2,5% που είναι τώρα να φτάσει πιο κοντά στον Ευρωπαϊκό ΜΟ. Παράλληλα θα συμβάλουν στη στήριξη και προστασία των πολιτών.

Σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει η Εταιρεία κατά την τρέχουσα χρήση, ο κύκλος εργασιών προβλέπεται ότι για το 2024 θα κυμανθεί στα επίπεδα του 2023 αλλά με σημαντική βελτίωση στα τεχνικά μας αποτελέσματα.

Επιπλέον, το business plan της Εταιρείας προβλέπει για τα επόμενα έτη η παραγωγή ασφαλίστρων να προσεγγίσει τους παραγωγικούς στόχους των 50εκ.,60εκ.,70 εκ., με απώτερο στόχο τα 100 εκ.

Παράλληλα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην αγορά και δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο εξαγοράς, εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες ευκαιρίες που θα ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική μας και θα προσθέσουν αξία στην εταιρεία μας.

Οι θετικές αυτές εξελίξεις αφενός οφείλονται σε Εσάς, τους Συνεργάτες μας, αλλά και στην μεγάλη υποστήριξη που έχουμε από τη μητρική μας Εταιρεία Harel.

Δέσμευσή μας, προς όλο το δίκτυο συνεργατών  που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας, είναι ότι να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξελισσόμαστε διαρκώς, να σας παρέχουμε προτάσεις & λύσεις οι οποίες θα ενισχύουν το τόσο σημαντικό έργο σας και να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.»

Ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων για τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους συνεργάτες της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων για τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους συνεργάτες της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Για ακόμη μία χρονιά, η INTERASCO A.E.Γ.Α. επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«αν ήξερες!»: Τι πραγματικά καλύπτει η ασφάλεια του αυτοκινήτου σου

O Βασίλης Μπόκας της Altius Insurance εξηγεί, μεταξύ άλλων, ποιες είναι οι πραγματικά σημαντικές καλύψεις και τι μένει συχνά εκτός ασφαλιστηρίου χωρίς να το γνωρίζουμε

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του ΕΕΑ, έρχεται πανελλαδική δωρεάν καθοδήγηση για τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Στόχος, να δοθούν στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουν με επιτυχία το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

Τα νεότερα για την ασφάλιση των επιχειρήσεων

Δηλώσεις ΕΑΕΕ στο «ΙW», τι συζητά με τους αντασφαλιστές και την Κυβέρνηση

Ο Φώτης Καλαμπαλίκης νέος Γενικός Διευθυντής της Be.Brokers

Αναλαμβάνει τον συντονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη των λειτουργικών δομών της εταιρείας, με στόχο ενισχυμένη ποιότητα υπηρεσιών προς τους Συνεργάτες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«αν ήξερες!»: Τι πραγματικά καλύπτει η ασφάλεια του αυτοκινήτου σου

O Βασίλης Μπόκας της Altius Insurance εξηγεί, μεταξύ άλλων, ποιες είναι οι πραγματικά σημαντικές καλύψεις και τι μένει συχνά εκτός ασφαλιστηρίου χωρίς να το γνωρίζουμε

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του ΕΕΑ, έρχεται πανελλαδική δωρεάν καθοδήγηση για τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Στόχος, να δοθούν στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσουν με επιτυχία το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

Karavias Art Insurance και ΠΣΑΤ: Εκδήλωση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο και την αυθεντικότητα των έργων τέχνης

Με κεντρικό ομιλητή τον Γ. Οικονομόπουλο, δικηγόρο, εισηγητή του Ν. 5271/2026 και νομικό σύμβουλο της Εθνικής Πινακοθήκης

Τα νεότερα για την ασφάλιση των επιχειρήσεων

Δηλώσεις ΕΑΕΕ στο «ΙW», τι συζητά με τους αντασφαλιστές και την Κυβέρνηση