O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά πώς ο ασφαλιστικός κλάδος έγινε κομμάτι της ζωής του και γιατί.
O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά πώς ο ασφαλιστικός κλάδος έγινε κομμάτι της ζωής του και γιατί.
Δύο νέα προϊόντα από τnν Coface στην Ελλάδα και η εισαγωγή του Business Information posted on 28 Απριλίου, 2026
ΕΑΕΕ και HALA ενισχύουν τη συνεργασία τους για εκσυγχρονισμό της διαχείρισης ασφαλιστικών ζημιών posted on 28 Απριλίου, 2026
5.000 μόνιμες και 3.000 επικουρικές προσλήψεις στο ΕΣΥ το 2026 – Όσα ανακοίνωσε ο Μ. Θεμιστοκλέους posted on 28 Απριλίου, 2026
Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ: «Μικροεκφράσεις προσώπου: Αναγνώρισε, Εφάρμοσε, Ωφελήσου» posted on 28 Απριλίου, 2026
Αllianz Trade: Πόσο θα αυξήσει η κρίση στη Μ. Ανατολή τον κίνδυνο μη πληρωμής για τις επιχειρήσεις; posted on 28 Απριλίου, 2026
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies. Η συγκατάθεσή σας στη χρήση τους θα μας επιτρέψει να γνωρίσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά πλοήγησης των επιεσκεπτών μας. Η μη συγκατάθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

