O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά πώς ο ασφαλιστικός κλάδος έγινε κομμάτι της ζωής του και γιατί.
O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά πώς ο ασφαλιστικός κλάδος έγινε κομμάτι της ζωής του και γιατί.
26th Insurance & Reinsurance Meeting: Ξεκινά σήμερα με εκδηλώσεις των Aon και Eurolife FFH posted on 20 Μαΐου, 2026
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική υποδέχθηκε στην Ελλάδα τον Πρόεδρο του Ομίλου Reale και delegates της Reale Mutua posted on 20 Μαΐου, 2026
Η Τεχνητή Νοημοσύνη καταπολεμά τις αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων! posted on 20 Μαΐου, 2026
Ριζικές αλλαγές στην οδική ασφάλεια: μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί! posted on 20 Μαΐου, 2026
Οι φωνές που διαμορφώνουν το τοπίο του χρηματοπιστωτικού κλάδου posted on 20 Μαΐου, 2026
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies. Η συγκατάθεσή σας στη χρήση τους θα μας επιτρέψει να γνωρίσουμε καλύτερα τη συμπεριφορά πλοήγησης των επιεσκεπτών μας. Η μη συγκατάθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.

