back to top
10.2 C
Athens
Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026

INTERLIFE: Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική, κατόπιν εγκρίσεως των εν λόγω Σεμιναρίων από την Εποπτική Αρχή, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος και χωρίς καμιά χρέωση για τους συμμετέχοντες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές. 

Με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης η Επιτροπή Εκπαίδευσης της Εταιρείας διοργάνωσε διαδικτυακά, με τη διαδικασία της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Τομέα Α’ και Β’ στις 19 και 21 Οκτωβρίου 2021, ενώ η επιτυχής ολοκλήρωση πιστοποιήθηκε με την παροχή Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. 

- Advertisement -

Εισηγήτριες των σεμιναρίων για τον τομέα Α’ με Τίτλο «Προϊόντα τα οποία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής προωθεί στην αγορά» ήταν για τους Κλάδους Αυτοκινήτου, Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης, Μεταφορών και Σκαφών η Διευθύντρια Ανάληψης Κινδύνων της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. Κατερίνα Ιωαννίδου, ενώ για τον Κλάδο Ασθενειών και Ατυχημάτων η Διευθύντρια Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων της Εταιρείας, Ιφιγένεια Αιλιανού.

Στον Τομέα Β’ στο Σεμινάριο με Τίτλο «Νομοθεσία Διανομής Ασφαλιστικών Προϊόντων (IDD & 4583/2018)» ήταν η Δικηγόρος – Υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Εταιρείας, Ευαγγελία Μηντζιώρη, ενώ στο Σεμινάριο με Τίτλο «Νομοθεσία Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR & 4624/2019) στο πλαίσιο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης» ήταν ο Δικηγόρος – Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ιωακείμ Σγουρός.

- Advertisement -

Η INTERLIFE με συνέπεια επενδύει στην εκπαίδευση του Δικτύου της, συμβάλλοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των Διαμεσολαβητών μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το ΕΙΑΣ παρουσιάζει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Μαρτίου

Τα μαθήματα υλοποιούνται σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών

ΠΣΑΣ: Έμφαση στην εκπαίδευση το 2026 και επιστροφή των Βραβεύσεων Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ξεκινά επίσημα και δυναμικά τη νέα χρονιά – Δηλώσεις του Προέδρου Λ. Αποστολιώτη στο «IW»

Το ΕΙΑΣ παρουσιάζει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Φεβρουαρίου 2026

Δείτε θεματικές και ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων ή προγραμμάτων, που υλοποιούνται σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Σταθερή επένδυση στη γνώση και στους συνεργάτες της

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στις διά ζώσης ημερίδες, οι οποίες λειτούργησαν ως πλατφόρμα άμεσης επικοινωνίας και διαλόγου με τη Διοίκηση της εταιρείας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Μνημόνιο Συνεργασίας και σεμινάριο DRG από το ΚΕΤΕΚΝΥ στην Κρήτη

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια φιλοξένησε το πρώτο σεμινάριο DRG στην Ελλάδα αποκλειστικά για φοιτητές Ιατρικής

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Έργων Τέχνης και Συλλεκτικών Αντικειμένων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, την Τρίτη 31/3 και την Πέμπτη 2/4 2026

Δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις για γονείς από το Ινστιτούτο Prolepsis, με τη συμβολή της NN Hellas

Το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για το παιδί μου» συνεχίζεται, εμπλουτισμένο με νέα θεματική ενότητα, για την ψυχική ανθεκτικότητα στο σχολείο

Συνέδριο για τη Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση διοργανώνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026, με θέμα «Διασφαλίζοντας ενημερωμένους πολίτες, εμπιστοσύνη και ισχυρότερες αγορές κεφαλαίου»

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

H Alpha Bank συνεχίζει την ενίσχυση δομών υγείας και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα

Για 12η χρονιά το πρόγραμμα «Mαζί, με στόχο την υγεία» αφήνει ισχυρό αποτύπωμα, αυτή τη φορά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ERGO: Σε επικοινωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για το bancassurance

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές απέναντι σε τραπεζικά δίκτυα που διαρκώς αυξάνουν τα μερίδιά τους

Καθοριστικός ο ρόλος της επαγγελματικής ασφάλισης για επαρκείς συντάξεις

Στην επετειακή εκδήλωση του ΙΧΑ, ο Χρ. Νούνης, ΕΛΕΤΕΑ, τόνισε πως η επαρκής γνώση ασφαλιστικών-επενδυτικών εργαλείων είναι κρίσιμη για τη λήψη ορθών αποφάσεων

Ε. Puls, HDI Global: «Δημιουργώντας έναν οργανισμό που καθοδηγείται από τον άνθρωπο και τροφοδοτείται από την ΤΝ»

Ο CEO της εταιρείας παρουσιάζει τα θετικά αποτελέσματα του 2025 και την ευρύτερη στρατηγική της

EY: Η ΤΝ επιταχύνει τον μετασχηματισμό του κλάδου τεχνολογίας το 2026

Λ. Γκόγκος: «Η συζήτηση δεν αφορά πια το τι είναι τεχνικά εφικτό, αλλά το τι αξίζει να μπει σε παραγωγή, με ποιους όρους και με ποιο ρίσκο»