back to top
23.1 C
Athens
Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025

INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.:Ταξίδι στην Ισλανδία για τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους συνεργάτες

Για ακόμη μία χρονιά, η INTERASCO A.E.Γ.Α. επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους του σχετικού Διαγωνισμού Πωλήσεων έτους 2022-2023, με ένα ταξίδι από τις 04 έως 08/11/2023, στον μαγευτικό τόπο του μεγαλείου της φύσης την Ισλανδία!

Πενήντα επτά συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα πιο σημαντικά μέρη του Ρέικιαβικ, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης εκκλησίας Hallgrímskirkja, να επισκεφθούν και να θαυμάσουν από κοντά μερικά από τα πιο διάσημα φυσικά αξιοθέατα της Ισλανδίας, όπως τον καταρράκτη Gullfoss, τον Χρυσό Καταρράκτη, έναν από τους εντυπωσιακότερους της Ευρώπης, τον Μεγάλο Πίδακα (Geyser), το Strokkur καθώς επίσης να απολαύσουν το μπάνιο τους στη λίμνη Blue Lagoon, με τα αναβλύζοντα ιαματικά νερά θερμοκρασίας 37-39 βαθμών Κελσίου.

- Advertisement -

Στο ταξίδι συνόδευσαν τους συνεργάτες, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Interasco κ. Κωσταντίνος Κοτσιλίνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α κ. Κάρολος Σαϊας, – ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο Διευθυντής Ζημιών κ. Ιωάννης Μαλλιαρός, η Υποδιευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων κα Νατάσσα Αισώπου, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων κα Αντα Καμιτζάκη καθώς και η Επιθεωρήτρια Πωλήσεων κα Γεωργία Ασθενοπούλου.

Η καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων, έκανε την έναρξη της με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Interasco A.E.Γ.Α. κ. Κωνσταντίνου Κοτσιλίνη, ο οποίος αφού καλωσόρισε και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τις επιδόσεις τους, αναφέρθηκε στις πρωτοφανείς για τη χώρα μας επιπτώσεις εξαιτίας των φυσικών καταστροφών. Τόνισε ότι, τα φαινόμενα αυτά θα ενταθούν τα επόμενα χρόνια και η συνεργασία της ασφαλιστικής αγοράς με την κρατική υποστήριξη είναι απαραίτητη και θα πρέπει να αναπροσαρμοσθεί προκειμένου να τα αντιμετωπίσει.

- Advertisement -

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο κ. Κάρολος Σαϊας – Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή και τον επαγγελματισμό τους, προχώρησε σε μια σύντομη ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς.

Αναφέρθηκε στις μεγάλες φυσικές καταστροφές οι οποίες πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια και προκαλούν τεράστιες καταστροφές τόσο σε ανθρώπινες απώλειες όσο και στις περιουσίες των συνανθρώπων μας, τονίζοντας ότι, η αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ άλλοτε.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι, η ενεργή συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλισης θα είναι αυτή η οποία θα στηρίξει το κρατικό σύστημα, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην οικονομική εξάντληση και ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Σαϊας τόνισε:

«Η Interasco, είναι μια φερέγγυα, ισχυρή αλλά ταυτόχρονα ευέλικτη εταιρία, με τη σιγουριά που της προσφέρει ο όμιλος Harel.

Πιστεύουμε ότι, ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, ήταν, είναι και θα είναι κυρίαρχος. Και αυτό γιατί αδιαμφισβήτητα, η γνώση που μεταλαμπαδεύει ο διαμεσολαβητής στους πελάτες του όπως επίσης και η αντίληψη των αναγκών του πελάτη, αποτελούν ανθρώπινα συστατικά που καμία ψηφιακή εφαρμογή δεν πρόκειται να αντικαταστήσει.

Ωστόσο, προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να σας παρέχουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία, τόσο για την διευκόλυνση των καθημερινών εργασιών σας, όσο και για την ασφάλεια και για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δέσμευσή μας, προς όλο το δίκτυο συνεργατών, το οποίο μετρά 950 συνεργάτες πανελλαδικά και προς όλους εσάς, που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας, είναι ότι να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξελισσόμαστε διαρκώς, να σας παρέχουμε προτάσεις & λύσεις οι οποίες θα ενισχύουν το τόσο σημαντικό έργο σας και να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.»

Ο κ. Κωσταντίνος Αρβανίτης -Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α., έκανε αναφορά στα 133 συνεχούς χρόνια παρουσίας της Interasco το 2024 στον χώρο των ασφαλειών, τα οποία αποτελούν την αναγνώριση των αξιών, του οράματος και της ενσυναίσθησης που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

«Οι αξίες μας, η δέσμευσή μας προς την ποιότητα και φυσικά το όραμά μας, ήταν πάντα ήταν να προστατεύσουμε τα όνειρα των ανθρώπων, να δημιουργούμε ασφάλεια και να προσφέρουμε peace of mind, όπως πολύ εύστοχα αναφέρει το Moto της εταιρείας. Οι ανάγκες των πελατών μας ήταν είναι και θα είναι πάντα στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας.

Η Interasco θέλουμε να είναι παράδειγμα του πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να εξελίσσονται συνεχώς, διατηρώντας παράλληλα τα ιδανικά και τις αξίες τους. Και όπως λέμε… η εταιρεία μας θα συνεχίσει να μεγαλώνει μαζί με τους συνεργάτες της. Και με αυτήν την Δέσμευση , θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον σας.

Είμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν μας και ανυπομονούμε για τα ακόμα πιο όμορφα που έρχονται μπροστά μας.»

Tην τελευταία βραδιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου «HARPA» και κάτω από τη λάμψη του Βόρειου Σέλας, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών της Interasco για το έτος 2022.

Μετά τη λήξη των βραβεύσεων ακολούθησε επίσημο δείπνο και ο CEO της Interasco κ. Κάρολος Σαΐας ανακοίνωσε το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης στη χώρα των Βάσκων!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δύο νέα μέλη στη Διαχειριστική Επιτροπή του Επικουρικού Κεφαλαίου

Στη θέση των παραιτηθέντων μελών Ευαγγελίας Αθανασίου και Κίμωνα Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλου

«Αξίζουμε όσο οι άνθρωποί μας» – Η 3P Insurance τίμησε συνεργάτες και στελέχη σε μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους της

«Η πραγματική επιτυχία δεν βρίσκεται στα βραβεία, αλλά στις ζωές και τις περιουσίες που έχουμε προστατεύσει» επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γ. Λούβαρης

Interasco: Offsite Meeting στο Λιτόχωρο Πιερίας

Στρατηγική επιλογή της Interasco, να συνδυάζει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό με την ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας και συνοχής

Σε τζίρο 80 εκατ. ευρώ στοχεύει η Interasco

Η Interasco υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες σε μια εκδήλωση για ενίσχυση της συνεργασίας και προώθηση του ουσιαστικού διαλόγου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Interlife: Διευκρινίσεις για το επασφάλιστρο νέου οδηγού

Σε ποια συμβόλαια εφαρμόζεται επέκταση του επασφαλίστρου νέου οδηγού στα 25 έτη

Ταξίδι επιβράβευσης στη Ρώμη για τους συνεργάτες της Allianz

Η περίσταση αποτέλεσε ευκαιρία για εξερεύνηση εμβληματικών σημείων της Αιώνιας Πόλης, καθώς επίσης προώθηση επαγγελματικών σχέσεων και στόχων

Η Εθνική Ασφαλιστική σημαίνει συναγερμό για τις δασικές πυρκαγιές

Η καμπάνια της εταιρείας υπενθυμίζει ότι η προστασία της περιουσίας είναι πράξη ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και στην κοινωνία

Η Εθνική Ασφαλιστική και η ανθρωποκεντρική μετάβαση

Όπως τονίζει η αρμόδια Διευθύντρια Ντάλια Τόμπρου, η ανθρωποκεντρική κουλτούρα δεν είναι μόδα, αλλά στρατηγική επιλογή για το μέλλον

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Interlife: Διευκρινίσεις για το επασφάλιστρο νέου οδηγού

Σε ποια συμβόλαια εφαρμόζεται επέκταση του επασφαλίστρου νέου οδηγού στα 25 έτη

Αλλάζουν όλα στη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Παράλληλα με το νέο πλαίσιο, ο Τ. Θεοδωρικάκος εξήγγειλε πρόσληψη 50 εξειδικευμένων στελεχών και συνεργασία με τη νέα Αρχή Προστασίας Καταναλωτή

Ταξίδι επιβράβευσης στη Ρώμη για τους συνεργάτες της Allianz

Η περίσταση αποτέλεσε ευκαιρία για εξερεύνηση εμβληματικών σημείων της Αιώνιας Πόλης, καθώς επίσης προώθηση επαγγελματικών σχέσεων και στόχων

Allianz Olympic Day 2025: Μήνυμα δύναμης, συνεργασίας και ψυχικής ανθεκτικότητας από τα κορυφαία στελέχη και τους αθλητές της Allianz Ελλάδος

Η εκδήλωση τίμησε τον Ολυμπισμό και ανέδειξε ότι η επιτυχία χτίζεται καθημερινά, μέσα από μικρές νίκες και συλλογική προσπάθεια

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Αναγκαία η παράταση για την εφαρμογή του IRIS»

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι δεν έχει εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα του συστήματος ούτε και η κάλυψη του κόστους