back to top
33.6 C
Athens
Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025

Insurancewebinars.gr: Συνένωση Εργασιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην Θεσσαλονίκη

Το Insurancewebinars.gr διοργανώνει ένα καινοτόμο σεμινάριο στην εκπαιδευτική του αίθουσα στην Θεσσαλονίκη με τίτλο: Συνένωση εργασιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο Νίκος Κλήμης Οικονομολόγος & Σύμβουλος Επιχειρήσεων o οποίος έχει εκπονήσει πλήθος μελετών για ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και για τις συνενώσεις εργασιών διαμεσολαβούντων προσώπων της ασφαλιστικής αγοράς. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ιδιαίτερα με τις επιπτώσεις που επιφέρουν οι νομοθετικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και με την εξέλιξη του επαγγέλματος.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στην Θεσσαλονίκη και ώρα : 09.30-14.30.

Περιγραφή και σκοπός του webinar
Οι αλλαγές που συντελούνται με ταχύτατους ρυθμούς, τόσο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, όσο και στο ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον εντός του οποίου αναπτύσσεται η επιχειρηματικότητα, υποχρεώνουν κάθε επαγγελματία να επαναπροσδιορίσει τη θέση του και να επανασχεδιάσει την περαιτέρω πορεία του.
Ο χώρος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης δέχεται ακόμα περισσότερες πιέσεις και καθίσταται ορατός ο κίνδυνος της μη δυνατότητας επιβίωσης χιλιάδων επαγγελματιών, σε ένα δυσμενές και εχθρικό περιβάλλον, αν παραμείνει ως έχει. Χρειάζεται να ληφθούν άμεσες και δραστικές αποφάσεις και να ξεπεραστούν πρότυπα του παρελθόντος.
Ο χώρος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης δεν μπορεί να παραμείνει αμετάβλητος. Αν δεν αλλάξει με πρωτοβουλία των ίδιων των διαμεσολαβητών, θα ξεπεραστεί από τα γεγονότα και θα απολέσει σημαντικό μέρος από τον ζωτικό χώρο ανάπτυξής του.

- Advertisement -

Σε ποιους απευθύνεται το webinar
Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, σε ιδιοκτήτες ασφαλιστικών γραφείων/επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο και να λάβουν αποφάσεις για το μέλλον τους στο χώρο της διαμεσολάβησης και την επιλογή του τρόπου δραστηριοποίησης και ανάπτυξης.

• Βασικό περιεχόμενο:
• H Ελληνική ασφαλιστική αγορά σήμερα
• Η θέση της διαμεσολάβησης
• Ανάγκες που διαμορφώνονται
• Βασικές αρχές συνεργασιών
• Μορφές συνενώσεων και συνεργασιών
• Παράγοντες που επηρεάζουν τις συνεργασίες
• Κριτήρια λήψης αποφάσεων
• Απαραίτητα οικονομικά στοιχεία και μεγέθη
• Συγκριτικοί δείκτες
• Σχεδιασμός επόμενης μέρας
• Συμπεράσματα και προοπτικές

- Advertisement -

Περισσότερες πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής από το παρακάτω link:

(http://www.insurancewebinars.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέο Ιδιόκτητο Υποκατάστημα της MEGA Brokers στη Θεσσαλονίκη

Μία Δέσμευση Ανάπτυξης και Στήριξης των Συνεργατών μας

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas, Δ. Τσεκούρα η ημερίδα συνεργατών στη Θεσσαλονίκη!

Το απόγευμα της Τετάρτης 15.05.2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης οργανώθηκε η δεύτερη συγκέντρωση των συνεργατών της ARAG Hellas για το 2024, εκτός Αθηνών.

Interamerican: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη Θεσσαλονίκη

Η Interamerican πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο The Met

Τι συνεπάγεται η νέα mega-επένδυση της Chubb στη Θεσσαλονίκη 

Μία νέα μεγάλη επένδυση από έναν μεγάλο “παίκτη” της ασφάλισης με παγκόσμια εμβέλεια αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά σε ελληνικό έδαφος. 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα εξοργιστικά του bancassurance για την ασφάλιση επιχειρήσεων

Η πελάτισσα κατέληξε να αγοράσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ το κόστος του οποίου ήταν 140 ευρώ το χρόνο.

Απεργία στα ΜΜΕ

Σε απεργία στις 5 και στις 12 Ιουνίου προχωρούν οι δημοσιογράφοι μετά την πρόσκληση των ενώσεών τους.

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στην ΕΡΤ για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Στο θέμα των ασφαλίστρων στα προγράμματα Υγείας που υφίσταται ακόμα ως πρόβλημα της αγοράς αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

«Σταθερά Μαζί»: Πάνω από 850 συμμετοχές στα συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο ετήσια συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για το 2025, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη