back to top
16.6 C
Athens
Πέμπτη 9 Απριλίου 2026

ΕΙΑΣ: Νέα, σημαντική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Μια εξαιρετικά σημαντική ακαδημαϊκή συνεργασία, αυτή τη φορά με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, εγκαινιάζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) με το Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων.

To εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 40 εκπαιδευτικών ωρών, οδηγεί τους αποφοίτους του σε Βεβαίωση Σπουδών – Certificate of Study in Sales Management and Sales Force Management.

- Advertisement -

Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Γιάννης Πολλάλης, καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επισκέπτης καθηγητής του Syracuse University της Νέας Υόρκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη πωλήσεων ασφαλιστικών εταιρειών και εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, σε στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που ασκούν καθήκοντα management (agency managers, unit managers, πράκτορες και μεσίτες ασφαλίσεων, κλπ.), καθώς και σε ενδιαφερομένους να αποκτήσουν ή να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στη Διοίκηση Πωλήσεων και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων.

- Advertisement -

Διδάσκουν εξέχοντα μέλη του διδακτικού και επιστημονικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθώς και εμπειρογνώστες της Διοίκησης Πωλήσεων, της Ψυχολογίας και των Ανθρωπίνων Πόρων.

Μεταξύ των ενοτήτων του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται αυτές της Στοχοθεσίας και του Προγραμματισμού Πωλήσεων & Ανθρωπίνων Πόρων, της Προσέλκυσης, Αξιολόγησης, Επιλογής  & Καθοδήγησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων, της Οργάνωσης «Δυνάμεων» Σύγχρονων Ασφαλιστικών Γραφείων Πωλήσεων, της Ηγεσίας, της Εποπτείας Επίτευξης & Υπέρβασης Στόχων, της Στρατηγικής Πωλήσεων και της Συγκρότησης Αποτελεσματικού Business Plan Πωλήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα στον ιστότοπο του ΕΙΑΣ (www.eias.gr) ή επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του Ινστιτούτου (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Diploma in Financial and Insurance Advice από ΕΕΑ, ΕΙΑΣ και ΠΣΑΣ – Λ. Αποστολιώτης: «Καλώ όλους τους συναδέλφους να επενδύσουν στη γνώση και στο...

Διαρκής προσπάθεια του ΠΣΑΣ, να εμπλουτίζει τις πρωτοβουλίες προς όφελος των μελών του επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων

Αναβαθμισμένο, πλήρες και καινοτόμο το νέο ετήσιο πρόγραμμα «EIAS Diploma in Insurance Science and Operations – EDI 2026»

Τις ενότητές του εμπλουτίζουν οι διεθνείς συνεργασίες του Ινστιτούτου με CII, IUA και Lloyd’s Academy

Μετεκπαίδευση στην Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική από τον ΠΣΑΣ και το ΕΙΑΣ

Το πρόγραμμα, με τη χορηγική υποστήριξη του ΕΕΑ, οδηγεί στην απόκτηση Professional Diploma in Financial and Insurance Advice

Η Eurolife FFH επενδύει με συνέπεια στην εκπαίδευση των συνεργατών της

Περισσότερες από 550 εκπαιδευτικές συναντήσεις, με πάνω από 12.800 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκαν εξ αποστάσεως ή διά ζώσης το 2025

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Μιχάλης Τζωρτζωρής εξηγεί τι πραγματικά σημαίνει να έχεις ασφάλεια υγείας

O Διευθύνων Σύμβουλος της AMT Μεσίτες Ασφαλίσεων καλεσμένος στο 1ο επεισόδιο του vidcast «Αν ήξερες!»

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση

Με θέμα «Διασφαλίζοντας ενημερωμένους πολίτες, εμπιστοσύνη και ισχυρότερες αγορές κεφαλαίου»

Diploma in Financial and Insurance Advice από ΕΕΑ, ΕΙΑΣ και ΠΣΑΣ – Λ. Αποστολιώτης: «Καλώ όλους τους συναδέλφους να επενδύσουν στη γνώση και στο...

Διαρκής προσπάθεια του ΠΣΑΣ, να εμπλουτίζει τις πρωτοβουλίες προς όφελος των μελών του επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων

Αναβαθμισμένο, πλήρες και καινοτόμο το νέο ετήσιο πρόγραμμα «EIAS Diploma in Insurance Science and Operations – EDI 2026»

Τις ενότητές του εμπλουτίζουν οι διεθνείς συνεργασίες του Ινστιτούτου με CII, IUA και Lloyd’s Academy

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αλλάζουν από σήμερα οι τάσεις στα ασφάλιστρα πολέμου, τι λένε οι μεσίτες για την εκεχειρία

Με την αύξηση της ζήτησης για ασφάλιση έρχονται και σημαντικές διορθώσεις στις τιμές των ασφαλίστρων

ΕΕΑ: Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές ενόψει Πάσχα

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Οι ΜμΕ, μέσω των δράσεων του ΕΕΑ, ενισχύουν τη συνοχή και την ανθρωπιά»

Το κόστος μετακίνησης αυτό το Πάσχα: Τι πληρώνουμε για καύσιμα και ασφάλεια;

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αλλά και συμβουλές, από το Pricefox

Αυξάνεται η ζήτηση για βραχυχρόνιες μισθώσεις το Πάσχα – Στο προσκήνιο η ανάγκη για ασφαλιστική κάλυψη

Το πρόγραμμα ERGO My Home Bnb συνδυάζει καλύψεις περιουσίας και αστικής ευθύνης

Το ΕΣΥ μειώνει δραστικά τις λίστες αναμονής με τα Απογευματινά Χειρουργεία

Η σημαντική πρωτοβουλία για την επιτάχυνση των επεμβάσεων έχει πετύχει, σύμφωνα με το Υπουργείο, μείωση της τάξης του 86,5%