back to top
13 C
Athens
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025

ΕΙΑΣ: Νέα, σημαντική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Μια εξαιρετικά σημαντική ακαδημαϊκή συνεργασία, αυτή τη φορά με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, εγκαινιάζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) με το Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων.

To εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 40 εκπαιδευτικών ωρών, οδηγεί τους αποφοίτους του σε Βεβαίωση Σπουδών – Certificate of Study in Sales Management and Sales Force Management.

- Advertisement -

Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Γιάννης Πολλάλης, καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επισκέπτης καθηγητής του Syracuse University της Νέας Υόρκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη πωλήσεων ασφαλιστικών εταιρειών και εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, σε στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που ασκούν καθήκοντα management (agency managers, unit managers, πράκτορες και μεσίτες ασφαλίσεων, κλπ.), καθώς και σε ενδιαφερομένους να αποκτήσουν ή να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στη Διοίκηση Πωλήσεων και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων.

- Advertisement -

Διδάσκουν εξέχοντα μέλη του διδακτικού και επιστημονικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθώς και εμπειρογνώστες της Διοίκησης Πωλήσεων, της Ψυχολογίας και των Ανθρωπίνων Πόρων.

Μεταξύ των ενοτήτων του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται αυτές της Στοχοθεσίας και του Προγραμματισμού Πωλήσεων & Ανθρωπίνων Πόρων, της Προσέλκυσης, Αξιολόγησης, Επιλογής  & Καθοδήγησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων, της Οργάνωσης «Δυνάμεων» Σύγχρονων Ασφαλιστικών Γραφείων Πωλήσεων, της Ηγεσίας, της Εποπτείας Επίτευξης & Υπέρβασης Στόχων, της Στρατηγικής Πωλήσεων και της Συγκρότησης Αποτελεσματικού Business Plan Πωλήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα στον ιστότοπο του ΕΙΑΣ (www.eias.gr) ή επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του Ινστιτούτου (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Apollon Broker: Αποφοίτησαν δύο στελέχη από το Advanced Program in Management for Insurance Executives 2025

Το πρόγραμμα των Eurolife-ΠαΠει αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά σχήματα στον χώρο της ασφαλιστικής διοίκησης

Αλλαγή σκυτάλης στην ARAG Hellas – Νέος CEO από αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Γκρέκας

Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για συντεταγμένη και στρατηγικά οργανωμένη διαδικασία, σε κλίμα σεβασμού και αναγνώρισης

Σεμινάριο ασφαλίσεων κινδύνων φυσικών καταστροφών από το ΕΙΑΣ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

ΕΙΑΣ: Σεμινάριο Ασφαλίσεων Ευθύνης και Κινδύνων Ανάκλησης Προϊόντος

Την Τρίτη 2 και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar ή φυσικής τάξης

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ακαδημία Ασθενών Ελλάδας

Το πρόγραμμα της Ένωσης Ασθενών στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας γενιάς εκπροσώπων με αυξημένες γνώσεις και ικανότητες παρέμβασης

Ανοιχτό webinar της Experto Crede Consulting για την ΤΝ στην Ιδιωτική Ασφάλιση

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 14/1/2026 με εισηγήτρια τη Μ. Χαμπάκη και ελεύθερη συμμετοχή

Η Allianz κάνει την ασφάλιση παιχνίδι και βίωμα για τα παιδιά

Η ασφαλιστική συμβάλλει ενεργά αλλά και διασκεδαστικά στο θεματικό πάρκο Chocolate & Ice Cream Experience

Συνολική αποζημίωση 1.650.000 ευρώ για θανάσιμο τραυματισμό Γερμανού τουρίστα

Απαλλαγή του Ασφαλιστή προς καταβολή του ασφαλίσματος στον λήπτη της ασφάλισης

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Ευριπίδης Παναγιωτίδης: «Το γραφείο μας είναι για τα δύσκολα»

Ο επικεφαλής του Πρακτορείου «Ασφάλειες Παναγιωτίδης» μιλά μεταξύ άλλων για την πορεία του και τα οφέλη μιας τεχνογνωσίας που βασίζεται στη διεθνή εμπειρία

Όμιλος Φωτιάδη: Οι δηλώσεις για το ασφαλιστικό mega deal με την Alpha Bank

O κυπριακός όμιλος προβλέπεται να διατηρήσει σημαντική συμμετοχή στο ενοποιημένο σχήμα Universal Life-Altius, με τη διοίκηση να ασκείται από κοινού

Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γ. Κώτσαλος

Ποιος φέρεται να αποχωρεί από το υφιστάμενο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του «IW»

Πολιτική συμφωνία για τη Retail Investment Strategy

Thea Utoft Høj Jensen, Insurance Europe: «Συμφωνία ορόσημο για την SIU, αλλά όχι το τέλος της διαδικασίας»

Χακαρίστηκε η σελίδα του ΠΣΑΣ στο Fb – Άμεση επαναφορά με νέα παρουσία στα social media

Με την αντίδρασή του ο ΠΣΑΣ έστειλε το μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν επηρεάζουν ούτε τη λειτουργία ούτε τη θεσμική του παρουσία