27.5 C
Athens
Κυριακή 8 Ιουνίου 2025

ΕΙΑΣ: CRM & Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) ανταποκρινόμενο στις νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και εμπνεόμενο από τη ιδέα της δια βίου μάθησης, υλοποιεί ήδη από τον Μάρτιο 2014 το νέο, πλήρως επανασχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών «Executive Development in Insurance (EDI) 2014 – Ανάπτυξη Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων».

Το 9μηνο αυτό πρόγραμμα αποτελείται συνολικά από οκτώ ενότητες, τις οποίες καλύπτουν 39 εξειδικευμένοι εισηγητές, και είναι διάρκειας 250 ωρών απογευματινής διδασκαλίας σε 33 εβδομάδες (συνολικά 280 ώρες μαζί με 30 ώρες για τις γραπτές εξετάσεις και τις συναντήσεις για την πτυχιακή εργασία). Το Πρόγραμμα ξεκίνησε στα μέσα Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2014.

- Advertisement -

Στόχος του προγράμματος:

είναι οι απόφοιτοι να έχουν μια συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων αλλά και των άλλων λειτουργιών μιας ασφαλιστικής επιχείρησης, όπως σε θέματα management, marketing, διαχείρισης ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, εξυπηρέτησης πελάτη, χρηματοοικονομικών λειτουργιών, νέων σύγχρονων εφαρμογών κλπ.

- Advertisement -

Η ουσιαστική κατάρτιση που παρέχεται από το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα E.D.I. του ΕΙΑΣ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος είναι οι απόφοιτοί του να καταστούν βασικά στελέχη μιας επιχείρησης, με επαρκείς βάσεις και επικαιροποιημένες γνώσεις, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να καταλάβουν –εξελισσόμενοι- ανώτερες θέσεις στη διοίκησή της.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξειδίκευση πάνω σε διάφορα τεχνικά ασφαλιστικά θέματα, μπορούν να το πετύχουν συμμετέχοντας και στα βραχυχρόνια σεμινάρια,
που πραγματοποιεί το ΕΙΑΣ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

σε εργαζόμενους σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις (ασφαλιστικές εταιρίες, πρακτορεία, γραφεία διαμεσολάβησης) και σε έμπειρους επαγγελματίες (πράκτορες, μεσίτες ασφαλίσεων, ασφαλιστικούς συμβούλους, συντονιστές), που επιθυμούν να συστηματοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Πλεονεκτήματα Προγράμματος:
• Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, με υψηλή εξειδίκευση.
• Επαγγελματική αναγνώριση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του στελέχους στην ασφαλιστική αγορά.
• Απόκτηση πιστοποιητικού σπουδών ετησίου προγράμματος ΕΙΑΣ.
• Ανανέωση και εκσυγχρονισμός των επαγγελματικών γνώσεων των στελεχών.
• Ενίσχυση δυνατοτήτων σπουδαστών για επαγγελματική και ενδοεπιχειρησιακή εξέλιξη και αύξηση αποτελεσμάτων της οικονομικής δραστηριότητάς τους.
• Οι γνώσεις που θα αποκτήσουν οι απόφοιτοι θα τους δώσουν τη δυνατότητα να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί στην καθημερινή τους εργασία, να προτείνουν αξιόπιστες λύσεις σε επιχειρησιακά προβλήματα.
• Το πρόγραμμα πραγματοποιείται μόνο απογευματινές ώρες.
• Καταβολή διδάκτρων σε δόσεις.
• Συμμετοχή των σπουδαστών στα σεμινάρια που πραγματοποιεί το ΕΙΑΣ, κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα , με έκπτωση 50%.

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT (CRM)
& ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Το ΕΙΑΣ δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα αυτό και κατά ενότητες. Οι ενότητες έχουν και τη μορφή ανεξάρτητων σεμιναρίων αναλόγου διάρκειας, όπου παρέχεται βεβαίωση του ΕΙΑΣ για την επιτυχή παρακολούθησή τους.

Οι δύο επόμενες -συναφείς- ενότητες αναφέρονται σε CRM & ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ (15 ώρες) [CRM και Εξυπηρέτηση πελατών, Διαχείριση Πελατολογίου, Μέθοδοι διαχείρισης αιτιάσεων πελατών, Τηλεφωνική εξυπηρέτηση δύσκολων πελατών] και MARKETING & ΠΩΛΗΣΕΙΣ (25 ώρες) [Διοίκηση, οργάνωση & δομές του Marketing, Marketing προϊόντων & το Marketing στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, Αρχές επικοινωνίας και διαπραγματεύσεις, Τεχνικές Πωλήσεων, Bancassurance].

Τα οκτώ 5ωρα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες 16:15 -20:30.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Οι διδάσκοντες στο Πρόγραμμα αυτό είναι σύμβουλοι εκπαίδευσης και ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, καθώς και προσωπικότητες του ασφαλιστικού και οικονομικού χώρου, με υψηλή εξειδίκευση στο διδακτικό αντικείμενο ευθύνης τους. Όλοι είναι πιστοποιημένοι εισηγητές από τον ΟΑΕΔ (με κωδικό ΛΑΕΚ), με υψηλή βαθμολογία στις αξιολογήσεις εκπαιδευτών του Ινστιτούτου (βάσει προτύπου διασφάλισης ποιότητας).

Οι Αιτήσεις των υποψηφίων, μαζί με την καταβολή
των διδάκτρων, θα γίνονται δεκτές
μέχρι και τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014.

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων εγγραφής λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το δικαίωμα συμμετοχής και για τις δύο ανωτέρω ενότητες, συνολικής διάρκειας 40 εκπαιδευτικών ωρών, διαμορφώνεται για τις εταιρίες-μέλη του ΕΙΑΣ στα 600€/άτομο.

Για πολλαπλές συμμετοχές παρέχεται έκπτωση 10% και η τιμή διαμορφώνεται στα 540€/άτομο.

Τέλος, στα φυσικά πρόσωπα παρέχεται έκπτωση 17% και η τιμή διαμορφώνεται στα 500€/άτομο.

Για συμπληρωματικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΕΙΑΣ στα τηλέφωνα:
210 9219 660 & 684
και στα e-mails: eiasinfo@eias.gr & eias@ath.forthnet.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Μετεκπαίδευση στις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Κινδύνων

Η πρωτοβουλία μετεκπαίδευσης ενδιαφερομένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών μας, την οποία αναπτύσσει η ΕΣΑΠΕ με το ΕΙΑΣ

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Ομαδικών Ασφαλίσεων & Αξιολόγισης Εταιρικών Κινδύνων

Οι Ομαδικές Ασφαλίσεις αποτελούν εξαιρετικά ανερχόμενο Κλάδο Ασφαλιστικής Δραστηριότητας και έναν εκ των πλέον νευραλγικών «μοχλών»

Εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλίσεων Τεχνικών Κινδύνων, Κατασκευαστικών Έργων& Ευθύνης Εργοληπτών

Ο κατασκευαστικός τομέας της ελληνικής οικονομίας ανθεί, κινείται σε τροχιά διαρκούς ανόδου και οι ρυθμοί ανάπτυξης των εργασιών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στη Θεσσαλονίκη 13/6 η ΓΣ της Interlife,  αλλαγές στο ΔΣ (;), στο 29% το δικαίωμα ψήφου του Ι. Βοτσαρίδη

 Tο υφιστάμενο ΔΣ εξελέγην από την ΓΣ Μετόχων στις 16 /6/ 2021 και η θητεία του διήρκησε μέχρι 16 Ιουνίου του έτους 2026

Οι προτάσεις της ΕΑΕΕ για έναν πιο ασφαλή και σύγχρονο Κ.Ο.Κ.

Την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία για την αναμόρφωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) εκφράζει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Υπερσυμμετοχή Διαμεσολαβητών στην εκδήλωση της Επιτροπής Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Ε.Ε.Α

Εντυπωσιακή ανταπόκριση, ενδιαφέρον και ενθουσιασμό από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές κατέγραψε η εκδήλωση της Επιτροπής Ασφαλιστικών

Θεσμική συνάντηση εργασίας της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Πραγματοποιήθηκε η 1η θεσμική συνάντηση εργασίας της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) με την νέα Υφυπουργό Εργασίας

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

INFOTRUST: Από τα μεγαλύτερα και συνεχώς αναπτυσσόμενα, ανεξάρτητα δίκτυα ασφαλιστικών συμβούλων

Η INFOTRUST ιδρύθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη και, από την έναρξη των εργασιών της, καθιερώθηκε στην Ασφαλιστική Αγορά ως πρωτοπόρος

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας,...

Στη Θεσσαλονίκη 13/6 η ΓΣ της Interlife,  αλλαγές στο ΔΣ (;), στο 29% το δικαίωμα ψήφου του Ι. Βοτσαρίδη

 Tο υφιστάμενο ΔΣ εξελέγην από την ΓΣ Μετόχων στις 16 /6/ 2021 και η θητεία του διήρκησε μέχρι 16 Ιουνίου του έτους 2026

Η Allianz επιβράβευσε τους Συνεργάτες της με τον Διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

Η Allianz διοργάνωσε και φέτος τον Διαγωνισμό Αυτοκινήτου «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο», θέλοντας να επιβραβεύσει τους Συνεργάτες

Οι προτάσεις της ΕΑΕΕ για έναν πιο ασφαλή και σύγχρονο Κ.Ο.Κ.

Την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία για την αναμόρφωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) εκφράζει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος