back to top
24.4 C
Athens
Παρασκευή 15 Μαΐου 2026

Η NN Hellas φιλοξενεί για 7η συνεχή χρονιά μαθητές στα γραφεία της, στο πλαίσιο του προγράμματος «Leaders for a Day»

Η NN Hellas συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στη νέα γενιά μέσα από το πρόγραμμα «Leaders for a Day», σε συνεργασία με το JA Greece.

Για 7η συνεχή χρονιά καλωσόρισε στα κεντρικά της γραφεία 22 μαθητές γυμνασίου και λυκείου, από δημόσια σχολεία της Αθήνας και της περιφέρειας, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά την εργασιακή καθημερινότητα 22 στελεχών της εταιρίας και να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, καθώς και με την Πρόεδρο ΔΣ και Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Φιλίππα Μιχάλη, για να ενημερωθούν για ζητήματα που θα τους απασχολήσουν στην άμεση επαγγελματική τους πορεία.

- Advertisement -

Με δράσεις πλήρως ευθυγραμμισμένες με τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η στήριξη της νέας γενιάς, καθώς και η εκπαίδευση των νέων, αποτελούν στρατηγικό πυλώνα κοινωνικής προσφοράς της εταιρίας. Συνεργάζεται με το JA Greece και μέσω του προγράμματος «My Career», που δημιουργήθηκε το 2019, παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους ανάλογα με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά τους, μέσα από τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα μέσα από το πρόγραμμα «Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας», από το 2016.

Οι νέοι, εξάλλου, αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο σε όλους τους τομείς! Για τον λόγο αυτό, η NN Hellas δημιουργεί συνεχώς δράσεις και στέκεται δίπλα τους, βοηθώντας τους να πετύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

NN Hellas – «The Billion Force»: Ένα συνέδριο που έμοιαζε περισσότερο με γιορτή για το 1 δισ. και το μέλλον της ασφάλισης

Είσοδο σε νέα εποχή μετά την υπέρβαση του ορόσημου του 1 δισ. ευρώ σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025

Διήμερο IT Hackathon στην NN Hellas

Mε έμφαση στην καινοτομία, στην αξιοποίηση της ΤΝ και στην ενίσχυση του tech productivity

Πιστοποίηση Best Practice για τη στρατηγική ανταμοιβών της NN Hellas

Στόχος της στρατηγικής Total Rewards είναι η ουσιαστική και δίκαιη αναγνώριση της συνεισφοράς κάθε εργαζομένου

Πόσα έδωσε η ΝΝ  για προμήθειες και λοιπά έξοδα πρόσκτησης το 2025, τι έβγαλε, τι έδωσε

Από ένα σύνολο λειτουργικών εξόδων και εξόδων πρόσκτησης ύψους 230.684 το 2025 (2024: 201.309), η ΝΝ Hellas

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης Ασφαλιστικού Πράκτορα

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 18 Ιούνιου, ενόψει των εξετάσεων της Θεσσαλονίκης στις 27 του μήνα

ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ ενισχύουν τις διεθνείς συνεργασίες τους με 2 εξειδικευμένα σεμινάρια

Σε συνεργασία με τη Miller Insurance και την International Underwriting Association της Αγγλίας, και επίκεντρο τις νέες προκλήσεις

Η ΕΑΕΕ στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων μέσα από υποτροφίες του ΟΠΑ

Στρατηγικό ρόλο αποδίδει η Ένωση στη σύνδεση της στατιστικής επιστήμης με τον ασφαλιστικό κλάδο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στο +3,5% η παραγωγή ασφαλίσεων ζωής και υγείας το 2025

Μείωση 9,5% των νέων εργασιών στις ατομικές ασφαλίσεις και αύξηση 30,7% στις ομαδικές

Νέο ρεκόρ από την Talanx

T. Leue, CEO: «Απόδειξη ότι το διαφοροποιημένο μοντέλο, η αποκεντρωμένη στρατηγική, η ανθεκτικότητα και η ηγετική μας θέση στο κόστος αποδίδουν»

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Αδιαπραγμάτευτα τα δικαιώματα των ασφαλιστών»

Στην πρώτη γραμμή των σημαντικών μαχών που δίνει η...

15 χρόνια insurancemarket: ένα νέο κεφάλαιο, ένα σπίτι γεμάτο «σύμπαντα»

Μια βραδιά με έντονο παλμό και σημαντικές παρουσίες στα νέα γραφεία της εταιρείας, που αποτελούν ζωντανή αποτύπωση της φιλοσοφίας της

Το 7ο MDRT Power Talk απέδειξε ότι η ΤΝ αλλάζει ήδη το επάγγελμα

Παρουσίαση από τον Ryan J. Pinney, με θέμα:«Beyond the Prompt: Practical AI Strategies for Elite Financial Advisors»