back to top
8.6 C
Athens
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Η Howden Hellas απέσπασε για άλλη μία χρονιά το Βραβείο Overall Performance

Η Howden Hellas ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων στην Ελλάδα, διακρίθηκε για άλλη μία χρονιά με το Βραβείο Overall Performance στα FMAwards 2024, σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων της πολιτικής, επιχειρηματικής και ασφαλιστικής σκηνής της χώρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ζωή Ράπτη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, καθώς και ο τέως Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

- Advertisement -

Τιμώμενο πρόσωπο τη w βραδιάς ήταν ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής και τέως Αντιδήμαρχος Αθηναίων ο οποίος διακρίθηκε για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ασφαλιστική αγορά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Παρουσία του επιχειρηματία κ. Σωκράτη Κόκκαλη και κορυφαίων στελεχών του ασφαλιστικού τομέα, ο κ. Μακρόπουλος έλαβε το βραβείο του με τη συνοδεία θερμών συγχαρητηρίων και εκδηλώσεων θαυμασμού για το έργο του.

Η διοργάνωση των FMAwards, τιμώντας την αριστεία στην ασφαλιστική αγορά, διέκρινε τις επιδόσεις της Howden Hellas και σε άλλες κατηγορίες, απονέμοντας της το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Digital Orientation, αναγνωρίζοντας την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της. Επιπλέον, η Howden Hellas απέσπασε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Business Development και Sustainability, με τα οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση της στη βιώσιμη ανάπτυξη και την επιτυχημένη εφαρμογή στρατηγικών που προάγουν την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και την κοινωνική ευθύνη.

- Advertisement -

Ο CEO της Howden Hellas & Cyprus, κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, με αφορμή τις διακρίσεις που απέσπασε η εταιρεία, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τη διοργάνωση των FMAwards και προς τους ανθρώπους της Howden για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία αυτή ενώ απηύθυνε με την σειρά του θερμές ευχές και συγχαρητήρια στον κ. Νικόλαο Μακρόπουλο λέγοντας: «Ο κ. Μακρόπουλος είναι ένα πρότυπο επαγγελματία με σημαντική συνεισφορά και αποτελεί έναν εξαιρετικό συνάδελφο με έντονη παρουσία στην αγορά μας. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας και του εύχομαι να συνεχίσει να αποτελεί φάρο για τον κλάδο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Howden Hellas επενδύει στην τέχνη και ανοίγει το πολιτιστικό ημερολόγιο του 2026

Υποστηρίζοντας την ομάδα σύγχρονου χορού dOTcompany, καθώς η εταιρεία αντιμετωπίζει τον πολιτισμό ως γλώσσα κοινής μνήμης, αναζήτησης και εξέλιξης

Με ρεκόρ συμμετοχής η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ

Στο εορταστικό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, διαμεσολαβητές, συνεργάτες και εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου

Αστική ευθύνη ξενοδοχείων: Τι καλύπτουν πραγματικά τα ασφαλιστήρια και πού κρύβονται οι «παγίδες»

Την εικόνα επιχειρεί να αποσαφηνίσει ο Αρ. Ατσαλάκης, Hospitality Insurance Solutions Manager και μέλος του Business EXCO της Howden Hellas SA

Η Howden Hellas στο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικών Πόρων – Συμμετοχή με διεθνή βαρύτητα και στρατηγικά μηνύματα

Η εταιρεία δηλώνει έτοιμη να μετατρέψει τη γνώση σε πράξη, προσφέροντας στους πελάτες της πρωτοποριακές λύσεις και υψηλή τεχνογνωσία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Στρατηγικός μετασχηματισμός με επίκεντρο τον πελάτη

Δ. Μαζαράκης: «Η νέα οργανωτική δομή θέτει τα σωστά θεμέλια για έναν πιο ευέλικτο, πελατοκεντρικό και ανθεκτικό οργανισμό»

Ο ΣΑΕΚ εντάσσεται στην GFIA και ενισχύει τη διεθνή παρουσία του

Ευ. Αναστασιάδης: «Θα αξιοποιήσουμε τη νέα θέση για να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συμβολή μας στη σταθερότητα και στην ανάπτυξη της αγοράς»

Συνάντηση προέδρου της Βουλής με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας για τις πολιτικές υγείας

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης έθεσαν στο επίκεντρο τις ανικανοποίητες ιατρικές ανάγκες των πολιτών και τις υψηλές ιδιωτικές δαπάνες υγείας

Coface: Πώς θα είναι ο κόσμος το 2026, η ρήξη του ατλαντικού μπλοκ

Η ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα μεταξύ των ελπίδων της έκθεσης Ντράγκι και της πραγματικότητας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση

Οι δηλώσεις του υπουργού προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια, καθώς –όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι– ήρθαν σε αντίθεση με προηγούμενες διαβεβαιώσεις

Οι τάσεις που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία

Ελαφρά επιβράδυνση αλλά και αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα βλέπει η πρόσφατη έκθεση 2026 Global Economic Outlook της EY-Parthenon

Εθνική Ασφαλιστική: Στρατηγικός μετασχηματισμός με επίκεντρο τον πελάτη

Δ. Μαζαράκης: «Η νέα οργανωτική δομή θέτει τα σωστά θεμέλια για έναν πιο ευέλικτο, πελατοκεντρικό και ανθεκτικό οργανισμό»

ΕΚΠΟΙΖΩ: Καταχρηστικές οι αναπροσαρμογές ασφαλίστρων υγείας – Το Υπουργείο να αναλάβει ουσιαστική δράση

Καίριες επισημάνσεις τις Ένωσης προς ασφαλιστικές, καταναλωτές και αρμόδιες αρχές

ΕΑΕΕ: Εγκύκλιος για την καθολική εφαρμογή της ΣΣΕ στον κλάδο

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 08.01.2026