back to top
25.2 C
Athens
Παρασκευή 22 Μαΐου 2026

Η HDI Global SE Hellas στην 88η ΔΕΘ με παρουσία στο Γερμανικό Περίπτερο

 

Η HDI Global SE, Hellas συμμετείχε δυναμικά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO). Τιμώμενη χώρα στην ΔΕΘ ήταν φέτος η Γερμανία. Η HDI Global SE, Hellas είχε παρουσία στο Περίπτερο της τιμώμενης χώρας, και στο πλαίσιο των επιχειρηματικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της έκθεσης, διοργάνωσε με επιτυχία την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024, ημερίδα με τίτλο «Battery Energy Storage Solutions Systems». Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ενεργειακή Απόδοση, Τεχνολογία Περιβάλλοντος, Βιωσιμότητα, Προστασία από Καταστροφές». Στην εκδήλωση μίλησαν ο Managing Director της HDI Hellas κ. Κ. Σεμερτζόγλου, ο Επικεφαλής του Κλάδου Τεχνικών Ασφαλίσεων / Περιουσίας  της HDΙ Ηellas, κ. Δ. Μάτσας, και ο κ. Timo Linneweh, Senior Risk Engineer από την HDI Global, Hannover και ειδικός σε θέματα εκτίμησης επιχειρηματικών κινδύνων.

- Advertisement -

Η φετινή ΔΕΘ, με τη Γερμανία ως τιμώμενη χώρα, ξεπέρασε τις προσδοκίες προσελκύοντας περισσότερους από 220.000 επισκέπτες, καταγράφοντας έτσι, τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από το 2019. Η γερμανική συμμετοχή ξεχώρισε για την “πράσινη” και επιχειρηματική της διάσταση, ενώ οι εκθέτες εξέφρασαν μεγάλη ικανοποίηση από τις επιχειρηματικές συναντήσεις αλλά και από την προσέλευση του κοινού. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 150 εκδηλώσεις επιχειρηματικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με την υποστήριξη του γερμανικού Υπουργείου Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής, της Πρεσβείας και του Προξενείου της Γερμανίας, καθώς και του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Ο Μanaging Director της HDI Global SE, Ηellas κ. K. Σεμερτζόγλου, δήλωσε:
«Η συμμετοχή μας στην 88η ΔΕΘ ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας για υποστήριξη των επιχειρήσεων σε δράσεις καινοτομίας και βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα μας δόθηκε η δυνατότητα να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με άλλες επιχειρήσεις και φορείς της Β. Ελλάδος. Η εκδήλωση για τα Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας αποτέλεσε σημείο αναφοράς, επιβεβαιώνοντας την τεχνική μας εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης». Με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων εξαμήνου της μητρικής εταιρείας, ο κ. Σεμερτζόγλου δήλωσε:  «Φαίνεται ότι συνεχίζουμε την σταθερή πορεία ανάπτυξης σε επίπεδο Oμίλου αλλά και σε επίπεδο Υποκαταστήματος. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2024, τα οποία αποδεικνύουν την ισχυρή μας παρουσία και ανάπτυξη στην ελληνική αγορά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δύο νέα προϊόντα από τnν Coface στην Ελλάδα και η εισαγωγή του Business Information

Η Γερμανία, σύμφωνα με την εταιρεία, εγκυμονεί κινδύνους εξάπλωσης των αφερεγγυοτήτων στην Ευρώπη αν η κατάσταση δεν εξομαλυνθεί

Ε. Puls, HDI Global: «Δημιουργώντας έναν οργανισμό που καθοδηγείται από τον άνθρωπο και τροφοδοτείται από την ΤΝ»

Ο CEO της εταιρείας παρουσιάζει τα θετικά αποτελέσματα του 2025 και την ευρύτερη στρατηγική της

Carglass®: Δυναμικό παρών στην 31η Διεθνή Έκθεση AGROTICA 2026

Η συμμετοχή της εταιρείας ανέδειξε την προτεραιότητα που δίνει στην άμεση αποκατάσταση θραύσεων κρυστάλλων σε επαγγελματικά οχήματα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Δείτε τα highlights του επετειακού συνεδρίου

Η εκδήλωση της 12ης Μαΐου ανέδειξε τον κοινωνικό ρόλο του φορέα και συνέβαλε στον δημόσιο διάλογο για την οδική ασφάλεια

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

50 χρόνια Επικουρικό Κεφάλαιο: Δείτε τα highlights του επετειακού συνεδρίου

Η εκδήλωση της 12ης Μαΐου ανέδειξε τον κοινωνικό ρόλο του φορέα και συνέβαλε στον δημόσιο διάλογο για την οδική ασφάλεια

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Συντονιστών 2026 από την ΕΣΑΠΕ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 εξειδικευμένα σεμινάρια, που εστιάζονται σε βασικούς άξονες της ασφαλιστικής διοίκησης και της ανάπτυξης ομάδων