back to top
33.9 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

2ο ERGO Sales Agents Induction Program: Η ERGO στηρίζει τους νέους συνεργάτες

Η ERGO Ασφαλιστική, αφοσιωμένη στον στόχο της για την αναγνώριση και την ενδυνάμωση των δικτύων διαμεσολάβησης, ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος ERGO Sales Agents Induction Program, το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Το πρόγραμμα υποδοχής και ένταξης νέων συνεργατών στο δίκτυο εταιρικών συνεργατών της ERGO αποτελεί μέρος των ενεργειών της εταιρείας για την ενίσχυση των δικτύων της, αλλά και έμπρακτη απόδειξη ότι αναγνωρίζει την αξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και στηρίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη τους.

- Advertisement -

Στο 2ο ERGO Sales Agents Induction Program συμμετείχαν 25 νέοι Πράκτορες από όλη την Ελλάδα. Οι νέοι συνεργάτες της ERGO είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία, τα τμήματα και τα στελέχη της, να εκπαιδευτούν στα προγράμματα και τις διαδικασίες, καθώς και να αντιληφθούν το μέγεθος του οργανισμού και τη σημασία της επαγγελματικής συνεργασίας με αυτόν.

Προτεραιότητα της ERGO αποτελεί πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του εταιρικού της δικτύου. Για τον λόγο αυτό η ERGO θα συνεχίσει να επενδύει δυναμικά στην προσέλκυση και καθοδήγηση νέων και φιλόδοξων υποψηφίων, των οποίων κεντρική επιδίωξη είναι η διεκδίκηση και επίτευξη μιας πολλά υποσχόμενης επαγγελματικής σταδιοδρομίας, μέσω του προγράμματος που θέσπισε η εταιρεία την προηγούμενη χρονιά.

- Advertisement -

To 2023 εκπαιδεύτηκαν και εντάχθηκαν 55 νέοι συνεργάτες στο εταιρικό δίκτυο της ERGO, το οποίο συνεχίζει να στελεχώνεται συστηματικά από νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου 4μήνου του 2024 εντάχθηκαν ήδη 20 νέοι συνεργάτες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης ενός ανταγωνιστικού και παραγωγικού δικτύου συνεργατών, η ERGO θεσπίζει και ένα νέο βραβείο παραγωγικότητας των Rookie συνεργατών που επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις.

Ακόμα, σημειώνεται πως το 3ο ERGO Sales Agents Induction Program προγραμματίζεται να υλοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2024, καθώς είναι σε εξέλιξη η ένταξη ακόμη περισσότερων νέων συνεργατών, εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2024.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέες φήμες για συνεργασία ασφαλιστικής με την Credia

Για τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας – Ρευστό παραμένει το ευρύτερο τοπίο

Νέοι οδηγοί: Οι συνήθειες που κάνουν τη διαφορά στην οδική ασφάλεια

Η ERGO Hellas εξηγεί γιατί η πραγματική εκπαίδευση ενός οδηγού ξεκινά μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Πειραιώς – ΝΝ Hellas: Η επόμενη ημέρα για το bancassurance

Στη χρονική στιγμή όπου οι συναλλαγές μεταξύ τραπεζικών ομίλων και ασφαλιστικών αλλάζουν ριζικά την αγορά βρίσκεται η NN, ομοίως και η Πειραιώς

Δωρεάν ετήσιο check-up πριν τις διακοπές – Η πρόταση της ERGO Hellas για περισσότερη σιγουριά και ηρεμία

Η εταιρεία υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους της ένα σημαντικό προνόμιο από τα πολλά του προγράμματος ERGO Health Care

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δρ. Χ. Νούνης στη Βουλή: Το νομοσχέδιο ενισχύει το θεσμικό πλαίσιο του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. θα συνεχίσει να συμβάλλει με τεκμηριωμένες προτάσεις και εποικοδομητικό διάλογο στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Επαγγελματική Ασφάλιση: Το νέο Σχέδιο Νόμου, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προοπτικές του θεσμού

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120' Markets»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Δρ. Χ. Νούνης στη Βουλή: Το νομοσχέδιο ενισχύει το θεσμικό πλαίσιο του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. θα συνεχίσει να συμβάλλει με τεκμηριωμένες προτάσεις και εποικοδομητικό διάλογο στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου

Νέο επεισόδιο «Και Αν Συμβεί… Your Insurance Tribe Podcast», για το κόστος αποκατάστασης ακινήτων και την ασφαλιστική προστασία

Με καλεσμένους τον Π. Τόμπρα, Top Mentor Consultants / Properties, και την Κ. Σολομακάκη, Atlas Insurance Agents

Εναλλακτική φορολόγηση φυσικών προσώπων που μεταφέρουν τη φορολογική τους κατοικία στην Ελλάδα

Η ΕΑΕΕ διαβιβάζει προς ενημέρωση των μελών της σχετική απόφαση της ΑΑΔΕ

Ρουμανία: Anytime και BRD απλοποιούν την online ασφάλιση αυτοκινήτου

Ενσωματώνοντας την υποχρεωτική ασφάλιση Anytime MTPL στην εφαρμογή για κινητά YOU BRD

Σ. Σικοτάκη: Στρατηγική μας είναι να αναπτυχθούμε με σύνεση, σταθερά και ισορροπημένα

Το 19th Insurance Conference, αποτέλεσε την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με τίτλο