back to top
32.6 C
Athens
Τετάρτη 2 Ιουλίου 2025

Η CLP Greece ταξίδεψε στο Συνέδριο της Ύδρας!

Εποικοδομητική και αξιοπρόσεχτη ήταν η πρώτη παρουσία των στελεχών του νεοσύστατου Ελληνικού υποκαταστήματος του Lloyd’s broker Channing Lucas & Partners Ltd στο 24ο Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της ΕΑΕΕ που διοργανώθηκε στην Ύδρα κατά την περίοδο 22-24 Μάϊου 2024.

Ο Πάνος Κούνουπας και η Ιουλία Τσιριγώτη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με υφιστάμενους και μελλοντικούς συνεργάτες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και εκπροσώπους τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς, να συζητήσουν διεξοδικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες της CLP Greece καθώς και να αναλυθούν οι στρατηγικοί στόχοι και αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας κατά την επόμενη 3ετία.

- Advertisement -

Η CLP με έδρα στην περιοχή του Ελληνικού έχει ήδη παρουσία 6 μηνών στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά ενώ έχει σημειώσει παραγωγή άνω των 2 εκ. Ευρώ στους κλάδους Marine Property, Marine Liabilities, Cargo Insurance αλλά και Non-Marine με έμφαση στις ασφαλίσεις D&O, Professional Indemnity και Public/ Product Liability Risks.

Ήδη η εταιρεία έχει δρομολογήσει την συνεργασία της με δύο ακόμα έμπειρα και γνώριμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, ενώ οι ασφαλιστικές τοποθετήσεις της γίνονται αυστηρά μόνο σε πρώτης τάξεως (A-rated) Ασφαλιστές του Λονδίνου και της Γερμανικής αγοράς, καθώς και σε MGA facilities που διαθέτει.

- Advertisement -

Η Channing Lucas & Partners Ltd αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλειομεσιτικούς οίκους των Lloyd’s παγκοσμίως, από το 2007, ενώ αποτελεί μέλος του David Roberts & Partners Group (DR&P).
Η Εταιρεία διαθέτει εκατοντάδες στελέχη τα οποία υποστηρίζουν τα γραφεία της Αγγλίας, Γερμανίας, Κύπρου, Κίνας και Ελλάδας, ενώ η άρτια οργανωτική υποδομή εξασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου, σύγχρονων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Οργανωτικές αλλαγές στην Allianz

Η κα Ευαγγελία Αθανασίου, Chief Insurance Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποχωρεί από την Εταιρία στις 2 Ιουλίου 2025.

Δωρεά της MEGA BROKERS στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων

Στην δωρεά 30 τηλεοράσεων στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Αθηναίων προχώρησε η MEGA Brokers

Interlife: Στις 2 Ιουλίου η αποκοπή για το μέρισμα 0,2 ευρώ

Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία: «ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ (INTERLIFE) Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό

Sofos Insurance Agency: Μπροστά από τις Εξελίξεις με Δράσεις Ενημέρωσης & Επικοινωνίας για την Υποχρεωτική Ασφάλιση Έναντι Φυσικών Καταστροφών

Η Sofos Insurance Agency, συνεπής στη φιλοσοφία της άμεσης προσαρμογής στα νέα δεδομένα και στις ραγδαίες μεταβολές που συντελούνται στην ασφαλιστική αγορά

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ολοκληρώθηκε η πώληση της AXA IM στην BNP Paribas

AXA IM και BNP Paribas συναποτελούν έναν ευρωπαϊκό κολοσσό με υπό διαχείριση κεφάλαια ύψους 1,5 τρισ. ευρώ

Από το Burnout στην Ευημερία: Δωρεάν Webinar για Ασφαλιστικούς Πράκτορες από το Ε.Ε.Α.

Η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών διοργανώνει ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και χρήσιμο δωρεάν διαδικτυακό

Εμπορική απαξίωση ενός οχήματος: Μια σημαντική λεπτομέρεια που αγνοούν πολλοί στη σημερινή αγορά μεταχειρισμένων

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την αξία του οχήματος - Τι πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι πωλητές και ποια σωστή πρακτική να εφαρμόσουν

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε: «Τι αντηλιακό να χρησιμοποιήσω ανάλογα με την επιδερμίδα μου»;

  Από τη Μυρτώ Χιονά, Ιδιοκτήτρια Massaha Wellness, χώρου εναλλακτικών...

ΓΣΕΕ κατά νέου εργασιακού ν/σ: “Κυνική παρέμβαση υπέρ εργοδοτών”

Κατηγορεί το Υπουργείο Εργασίας ότι ναρκοθετεί τον διάλογο για αποκατάσταση του πλαισίου ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων