back to top
20 C
Athens
Τρίτη 28 Απριλίου 2026

Η Allianz στο πλευρό των κορυφαίων Ελλήνων Ολυμπιονικών & Παραολυμπιονικών

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η Allianz ανακοινώνει την επίσημη ομάδα αθλητών που υποστηρίζει, την «Team Allianz Greece», συνεχίζοντας τη δέσμευσή της να ενισχύει τον ελληνικό αθλητισμό και να προωθεί τις αξίες του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται ως συνέχεια της επέκτασης της παγκόσμιας συνεργασίας της Allianz SE με το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα έως το 2032.

Η «Team Allianz Greece» αποτελείται από 5 κορυφαίους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι με τις διακρίσεις τους σε διεθνές επίπεδο αποτελούν πρότυπα ήθους, επιμονής και αθλητικής αριστείας. Η συνεργασία αυτή θα διαρκέσει για 4 χρόνια, στηρίζοντας τους αθλητές στην κρίσιμη προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028. Η Allianz θα είναι δίπλα στους αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πορείας, παρέχοντας τους τα απαραίτητα εργαλεία και τη στήριξη για να ξεπεράσουν τα όριά τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

- Advertisement -

Ο Εμμανουήλ Καραλής, χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ στο Παρίσι το 2024, κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2025 με πανελλήνιο ρεκόρ (6,05 μ.) και το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Κλειστού την ίδια χρονιά.

Ο Απόστολος Χρήστου, αργυρός Ολυμπιονίκης στα 200 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, έφερε στην Ελλάδα το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά το 1896.

- Advertisement -

Η Χριστίνα Γκέντζου, χάλκινη Παραολυμπιονίκης στο Τάε Κβον Ντο (- 65 κιλά) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, πέτυχε την πρώτη ελληνική διάκριση στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Αθανάσιος Γκαβέλας, δύο φορές χρυσός Παραολυμπιονίκης στα 100 μέτρα κατηγορίας Τ11, επανέλαβε την τεράστια επιτυχία του από το Τόκιο (2021), όπου σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ (10.82), με ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι το 2024.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, θρύλος του Μπότσια, πρόσθεσε στο σπουδαίο παλμαρέ του το έβδομο μετάλλιο της καριέρας του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Η συνεργασία της Allianz με τους αθλητές δεν ξεκινά σήμερα. Από το 2012 η εταιρία στηρίζει τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη και από το 2021 είναι δίπλα τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Αθανάσιο Γκαβέλα, ενισχύοντας τις προσπάθειές τους και προωθώντας τις θεμελιώδεις αξίες του Ολυμπισμού: την αριστεία, τον σεβασμό και τη συνεχή προσπάθεια για υπέρβαση των προσωπικών και αθλητικών ορίων. Καλωσορίζοντας τη Χριστίνα Γκέντζου και τον Απόστολο Χρήστου, η Allianz συνεχίζει να μεγαλώνει, να εμπνέει και να ενισχύει τις φιλοδοξίες για το αύριο, στηρίζοντας δυναμικά το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η σημασία της ασφάλισης στον χώρο των κατασκευών – Ενδεικτικό πλαίσιο κάλυψης

Τα ασφαλιζόμενα κεφάλαια αναμένεται σύντομα να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, με την ένταξη της νέας τεχνολογίας των μπαταριών συσσώρευσης ενέργειας

Η ανοχή στην τοξικότητα δεν είναι επαγγελματισμός

Με αφορμή πρόσφατη ανάρτηση του Πέτρου Παπανικολάου, Chief Officer of Strategic Initiatives στον όμιλο Allianz, ανοίγει ξανά μια συζήτηση που πολλοί αποφεύγουν

Allianz Greece: Η πρόληψη ως βασική προτεραιότητα για την υγεία μας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η εταιρεία υπενθυμίζει τη σημασία της πρόληψης και προτείνει τη mobile εφαρμογή SelfCare

Πασχαλινή προσφορά από την Allianz Greece σε συνεργασία με τη Μουστάκας

Αγορές με επιστροφή ασφαλίστρων για τους κατόχους της κάρτας «Ασφαλιστικός Γονέας»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Κ. Χαραλαμπίδου: «Η ασφάλιση φορτίου δεν αρκεί για τον διαμεταφορέα»

Ένα κρίσιμο ζήτημα για τον κλάδο των μεταφορών και των logistics φέρνει στο προσκήνιο η CEO και Partner της wedo.insure

Αllianz Trade: Πόσο θα αυξήσει η κρίση στη Μ. Ανατολή τον κίνδυνο μη πληρωμής για τις επιχειρήσεις;

Επικαιροποιημένες προβλέψεις για τα έτη 2026 και 2027 δημοσιεύει η ασφαλιστική πιστώσεων στην τελευταία της «Έκθεση Αφερεγγυότητας»

Ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου ανέδειξε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του ασφαλιστικού κλάδου στο DEF26

Σημαντική ήταν η παρουσία της MEGA BROKERS SA στο φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ: «Μικροεκφράσεις προσώπου: Αναγνώρισε, Εφάρμοσε, Ωφελήσου»

Την Τρίτη 26/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Κ. Χαραλαμπίδου: «Η ασφάλιση φορτίου δεν αρκεί για τον διαμεταφορέα»

Ένα κρίσιμο ζήτημα για τον κλάδο των μεταφορών και των logistics φέρνει στο προσκήνιο η CEO και Partner της wedo.insure

Αllianz Trade: Πόσο θα αυξήσει η κρίση στη Μ. Ανατολή τον κίνδυνο μη πληρωμής για τις επιχειρήσεις;

Επικαιροποιημένες προβλέψεις για τα έτη 2026 και 2027 δημοσιεύει η ασφαλιστική πιστώσεων στην τελευταία της «Έκθεση Αφερεγγυότητας»

Ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου ανέδειξε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του ασφαλιστικού κλάδου στο DEF26

Σημαντική ήταν η παρουσία της MEGA BROKERS SA στο φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ: «Μικροεκφράσεις προσώπου: Αναγνώρισε, Εφάρμοσε, Ωφελήσου»

Την Τρίτη 26/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Εθνικής Ασφαλιστικής

ΕΑΕΕ και HALA ενισχύουν τη συνεργασία τους για εκσυγχρονισμό της διαχείρισης ασφαλιστικών ζημιών

Στο επίκεντρο της συνάντησης, ο κρίσιμος ρόλος του πραγματογνώμονα για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης