back to top
27.9 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

HDI Global SE, Hellas: Ενισχύει την ομάδα Διοίκησης με την κ. Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου

Με γνώμονα τους πελάτες και συνεργάτες μας, ενισχύοντας το στελεχιακό της δυναμικό, η Διοίκηση του ελληνικού υποκαταστήματος της HDI Global SE εντάσσει στην διοικητική της ομάδα την κ. Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου.

Έχοντας θητεύσει επιμελώς, για πάνω από 25 χρόνια, σε υπεύθυνες διοικητικές και τεχνικές θέσεις στην αγορά μας, η κ. Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον τομέα των επιχειρηματικών ασφαλίσεων, στον οποίο αποκλειστικά δραστηριοποιείται η HDI Global SE, Hellas στις αγορές της Ελλάδος, των Βαλκανίων και των χωρών της ΝΑ Μεσογείου.

- Advertisement -

Η κ. Γκολφινοπούλου από την 1η Οκτωβρίου 2019, ως μέλος της ομάδας του senior management της εταιρίας θα έχει στρατηγική, επιτελική και εποπτική αρμοδιότητα αναφορικά με το χαρτοφυλάκιο μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και τις περιφερειακές αγορές της εταιρίας, ως Head, mid-Market & Corporate Client Segment.

Παράλληλα, σε λειτουργικό επίπεδο, θα αναλάβει την ευθύνη ανάληψης και διαχείρισης εργασιών ως Underwriting Manager (Lead Underwriter) για τους κλάδους Liability, Financial & Professional Specialty Lines & Cyber Insurance.

- Advertisement -

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος και Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού υποκαταστήματος κ. Νότης Βαγιακάκος σχολίασε:

«Είμαι ευτυχής που η Μαργαρίτα, έμπειρο και γνωστό διευθυντικό στέλεχος της αγοράς μας, καταξιωμένη για τον επαγγελματισμό, το ήθος της και με αποδεδειγμένη αριστεία, εντάσσεται στο στελεχιακό και τεχνικό δυναμικό μας, μετά και την πρόσφατη οικειοθελή αποχώρηση της κ. Ελ. Παπασπυροπούλου η οποία αποφάσισε να επιδιώξει νέες επαγγελματικές προκλήσεις στην αγορά. Η εταιρία μας και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ελληνικού υποκαταστήματος, ευχαριστώντας εκ βαθέων την Ελίνα για την πολύχρονη συνεισφορά της, υποδέχεται με χαρά και πολλές προσδοκίες στις τάξεις της την Μαργαρίτα. Παράλληλα, ανανεώνουμε την υπόσχεση προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, ότι θα συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε με τον ίδιο, αμείωτο ζήλο, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ανταποκρινόμενοι στις ασφαλιστικές τους ανάγκες με την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό της HDI Global SE, Hellas».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ε. Puls, HDI Global: «Δημιουργώντας έναν οργανισμό που καθοδηγείται από τον άνθρωπο και τροφοδοτείται από την ΤΝ»

Ο CEO της εταιρείας παρουσιάζει τα θετικά αποτελέσματα του 2025 και την ευρύτερη στρατηγική της

HDI και ΕΟΕ εγκαινιάζουν πρωτοβουλία κλιματικής ανθεκτικότητας για το Παναθηναϊκό Στάδιο

Η δράση στοχεύει στην αποτύπωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της ολυμπιακής και πολιτιστικής κληρονομιάς

HDI Global SE, Hellas: «30 χρόνια δυναμικής παρουσίας σε μια αγορά που αλλάζει»

Ο Managing Director Κ. Σεμερτζόγλου και τα κορυφαία στελέχη Άγγ. Μπεφών και Μ. Δουράτση μιλούν για τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και το όραμα της εταιρείας

Η HDI Global SE, Hellas συμμετέχει σε εθελοντική δενδροφύτευση στην Παιανία

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός πιο πράσινου μέλλοντος για την τοπική κοινότητα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Anytime και Public ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Η Anytime και τα Public εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα των πελατών τους

Η ERGO στο πλευρό των συνεργατών του Εταιρικού της Δικτύου με δύο ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

Η ERGO Ασφαλιστική επιβράβευσε για μία ακόμη χρονιά τους συνεργάτες του Εταιρικού της Δικτύου που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους...

Infotrust Insurance Agents: Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ στη νέα ιδιόκτητη έδρα 

Σε νέα ιδιόκτητα γραφεία μεταφέρεται η Infotrust Insurance Agents, σηματοδοτώντας ένα ακόμη βήμα στην αναπτυξιακή της πορεία και επενδύοντας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)

Αντασφαλιστικές διαφορές στο Ντουμπάι, δικαστική Απόφαση σταθμός για (αντ)ασφαλιστές

Η διαφορά αντασφάλισης για τις πλημμύρες στο Ντουμπάι οδηγεί σε απόφαση-σταθμό του DIFC

Urba360: Εντοπίστε κινδύνους πριν αυτοί εμφανιστούν

Σε μια εποχή έντονης αβεβαιότητας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείτε να προλαμβάνετε τους κινδύνους στον αγροδιατροφικό κλάδο..πριν αυτοί εμφανιστούν.