back to top
18.4 C
Athens
Τρίτη 19 Μαΐου 2026

H Hellas Direct προσφέρει 10.000 ευρώ στον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών

Στον αγώνα των εθελοντών δασοπυροσβεστών των Αφιδνών συμβάλλει η Hellas Direct, προσφέροντας 10.000 ευρώ, ποσόν που θα διοχετευθεί στην αγορά ενός πυροσβεστικού οχήματος.

Μετά τη συνδρομή της, τον Αύγουστο, σε είδη πρώτης ανάγκης, την ώρα που η φωτιά στη Βαρυμπόμπη ήταν σε εξέλιξη, η Hellas Direct παραμένει στο πλευρό των ανθρώπων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή με όλες τους τις δυνάμεις.

- Advertisement -

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της φωτιάς, την πυροπροστασία και την προστασία του περιβάλλοντος, η Hellas Direct προσφέρει στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας το ποσό των 10.000 ευρώ ως ενίσχυση στις δράσεις του. Ήδη ο ΣΕΑΔ παρήγγειλε και περιμένει να παραλάβει το πυροσβεστικό όχημα.

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η απόφαση να δράσεις, τα υπόλοιπα είναι απλώς επιμονή… Και πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε τους καιρούς στο μέλλον να είναι καλύτεροι από όλες αυτές τις τραγωδίες που ζήσαμε στο παρελθόν και οι οποίες πρέπει να μας διδάξουν ότι είναι ανάγκη να κάνουμε ό,τι μας αναλογεί για να μην τις ξαναζήσουμε ποτέ. Σε αυτό μας το όνειρο, ευχαριστούμε την Hellas Direct που στάθηκε εξαρχής δίπλα μας, άξιος συμπαραστάτης της υλοποίησής του» δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας Νικόλαος Κατσιμπέρης.

- Advertisement -

«Το περασμένο καλοκαίρι έτρεξαν από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς δίνοντας δύσκολη μάχη. Βρεθήκαμε κι εμείς κοντά τους, θυμάμαι την κούραση αλλά και την αποφασιστικότητά τους. Μας είχαν υποδεχθεί συγκινημένοι, με συγκίνηση κι εμείς δείχνουμε σήμερα για ακόμα μια φορά την ευγνωμοσύνη μας» τόνισε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct Αλέξης Πανταζής.

«Είναι χαρά και τιμή μας να είμαστε έμπρακτα δίπλα σε ανθρώπους που δεν περιμένουν την αλλαγή να συμβεί αλλά γίνονται κινητήρια δύναμη και μέρος της» δήλωσε ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct Αιμίλιος Μάρκου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πάρτι στον κήπο γεμάτο εκπλήξεις, με τον τρόπο της Hellas Direct

Το «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της δόθηκε με... μπέργκερ, κοκτέιλ, VR παιχνίδι και ζωντανή μουσική

Δωρεά Στέλιου Χατζηιωάννου: Οικονομική ενίσχυση γιατρών σε 47 μικρά νησιά

Για πρώτη φορά ένας ιδιώτης στρέφει το ενδιαφέρον του όχι στις υποδομές, αλλά στο ανθρώπινο δυναμικό, σημείωσε ο πρωθυπουργός

Μεγάλη δωρεά του ΕΕΑ στη δοκιμαζόμενη Αίγινα

«Για εμάς, επιχειρήσεις και κοινωνία πορεύονται δίπλα δίπλα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου κατά την παράδοση της ποσότητας εμφιαλωμένου νερού

Αναβάθμιση ειδικών σχολείων στη Λάρισα με δωρεά της ΕΑΕΕ

Αλ. Σαρρηγεωργίου: «Τα σχολεία είναι ο χώρος όπου διαμορφώνεται το μέλλον. Και αυτό το μέλλον χρειάζεται ασφάλεια και σταθερές βάσεις»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Holdings απέκτησε το 50% της Alpha Insurance Brokers

Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στη ρουμανική αγορά και διευρύνει στρατηγικά τη διεθνή της παρουσία

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Έξυπνες διαβάσεις: τι είναι, τι ισχύει και τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί;

Ένας αναλυτικός, χρηστικός οδηγός από την πλατφόρμα Pricefox

Μάθετε γιατί η Coface φέρνει νέα εποχή στην ασφάλιση πιστώσεων στην Ελλάδα

Η εταιρεία στοχεύει να αυξήσει τα μερίδια της στην ελληνική αγορά, παίρνοντας δουλειές και από μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«αν ήξερες!»: Τι σημαίνει η αστική ευθύνη εργοδότη

Καλεσμένος του 4ου επεισοδίου είναι ο Νίκος Γαβρίλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Globalis, με πολυετή διεθνή εμπειρία στην ασφάλιση και στη διαχείριση κινδύνου

Η ΕΥΡΩΠΗ Holdings απέκτησε το 50% της Alpha Insurance Brokers

Η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στη ρουμανική αγορά και διευρύνει στρατηγικά τη διεθνή της παρουσία

Στα €20,1 εκατ. οι αποζημιώσεις για τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιανουαρίου

Μια πρώτη εκτίμηση για τις ασφαλισμένες ζημιές του διημέρου 21-22/1 επιχειρεί η νέα έρευνα της ΕΑΕΕ

Νέα πιστοποίηση «Great Place to Work» για τη Mega Brokers

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Επιβεβαίωση της σταθερής μας δέσμευσης να καλλιεργούμε περιβάλλον εμπιστοσύνης, εξέλιξης και ουσιαστικής συμμετοχής»

Στη διοικητική δομή της Karavias ο Χρ. Προκοπίου

Καθήκοντα Chief Underwriting Officer αναλαμβάνει το έμπειρο στέλεχος