back to top
25.7 C
Athens
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026

H Euroins Ελλάδος βραβεύεται από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Με βραβείο για τη συνολική προσφορά της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τιμήθηκε η Euroins Ελλάδος στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τα 29 χρόνια λειτουργίας του «Χαμόγελου».

Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου» κ. Κώστα Γιαννόπουλο η Γενική Διευθύντρια κ. Αγγελική Μουρατίδου, η οποία επιβεβαίωσε τη στήριξη της Εταιρείας στις δράσεις του Οργανισμού, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ευαισθητοποίηση και τη συστράτευση του ιδιωτικού τομέα στο σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρει στη χώρα.

- Advertisement -

Σημειώνεται ότι η Euroins, στο πλαίσιο του εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί στην Ελλάδα, υποστηρίζει αδιάλειπτα το «Χαμόγελο» και τα 10 χρόνια της παρουσίας της στη χώρα μας. Την περασμένη άνοιξη, η Εταιρεία προέβη σε επέκταση της χορηγικής της στήριξης αναλαμβάνοντας πλήρως την ασφάλιση του στόλου 140 οχημάτων του Οργανισμού και για το τρέχον έτος.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 17 συνολικά εταιρείες οι οποίες εμπιστεύονται διαχρονικά και σταθερά το όραμα που υπηρετούν καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, ο Οργανισμός και οι άνθρωποί του -επιστήμονες, εθελοντές και εργαζόμενοι. Στα 29 έτη της δράσης του, το «Χαμόγελο» έχει συμβάλλει ενεργά στην υποστήριξη 2,2 εκατομμυρίων παιδιών και οικογενειών.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, η κ. Μουρατίδου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, ανάμεσα στην όμορφη οικογένεια των υποστηρικτών του “Χαμόγελου”. Η σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλει ο ιδρυτής του Οργανισμού, κ. Γιαννόπουλος, μας συγκινεί όλους καθώς μας έχει κάνει να αγαπήσουμε την ευθύνη».

Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε: «Για τον κάθε ένα που βρίσκεται εδώ σήμερα έχω να πω κάτι μοναδικό, για τη διάθεση, τη συμμετοχή, την ψυχή τους. Η Euroins βρίσκεται στο πλευρό μας, 10 χρόνια τώρα καλύπτοντας συνολικά την ασφάλεια του στόλου οχημάτων του “Χαμόγελου” και για αυτό πάντα την ευχαριστούμε από καρδιάς. Χάρη και στη δική της εμπιστοσύνη “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είναι ο μοναδικός φορέας είτε δημόσιος είτε ιδιωτικός, που λειτουργεί 24 ώρες, σαββατοκύριακα, γιορτές, αργίες και αποτελεί ομπρέλα 10 Κέντρων Δράσεων και που διατηρεί ως αρχή του, να υπηρετεί τους θεσμούς του κράτους. Χάρη και στη δική της υποστήριξη, το “Χαμόγελο” τον περασμένο χρόνο έδωσε λύσεις σε περισσότερα από 100.000 παιδιά, και τις οικογένειές τους και θωράκισε περισσότερο την εταιρική του διακυβέρνηση».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Business Safe: Oλοκληρωμένη λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τη Euroins

Τρία επίπεδα κάλυψης, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να επιλέξει τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της

Ασφάλιση κατοικίας: Γιατί το «σύμβολο» προστασίας αποκτά μεγαλύτερη αξία

Το μήνυμα της EUROINS, μέσα από την προώθηση του HomeSafe, είναι ότι η προστασία της κατοικίας δεν σταματά όταν ο ιδιοκτήτης κλείσει την πόρτα

Η EUROINS προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στις καλοκαιρινές μετακινήσεις με τα προγράμματα AutoSafe

Σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ευελιξία και ολοκληρωμένη προστασία για κάθε τύπο οχήματος και κάθε οδηγό

Σταθερή η αναπτυξιακή πορεία της Eurohold το πρώτο τρίμηνο του 2026

Στον ασφαλιστικό τομέα, τα έσοδα ενισχύθηκαν κατά 13,3%, στα 78,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA υπερτετραπλασιάστηκαν

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έγινε το επόμενο βήμα για την απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την CrediaBank

Ισχυρή λειτουργική επίδοση κατέγραψε η Ευρώπη Holdings στο α’ εξάμηνο του 2026, με αύξηση των επαναλαμβανόμενων εσόδων

Στη νέα παγκόσμια θέση Global Head of Placement and Market Solutions ο Χρήστος Αδαμαντιάδης της Marsh

Σημαντική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Marsh, με τον Χρήστο Αδαμαντιάδη να αναλαμβάνει από την 1η Νοεμβρίου 2026 τη νέα θέση του Global Head

The Geneva Association: Ποια είναι η νέα οικονομία στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης

Οι έντονες διακυμάνσεις στην οικονομία εντείνουν τους κλυδωνισμούς στις αγορές ιδιωτικής ασφάλισης.

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ισχυροποιεί το αποτύπωμά της στη Ρουμανία η Hellas Direct με το βλέμμα στους brokers

Τη δυναμική της παρουσία στη ρουμανική ασφαλιστική αγορά επιβεβαιώνει η Hellas Direct, συμμετέχοντας στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο του Patronatul Roman

Έγινε το επόμενο βήμα για την απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την CrediaBank

Ισχυρή λειτουργική επίδοση κατέγραψε η Ευρώπη Holdings στο α’ εξάμηνο του 2026, με αύξηση των επαναλαμβανόμενων εσόδων

Το μήνυμα του ΠΑΝΟΡΜΟΥ για την Ημέρα του Ασφαλιστή

Με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό επέλεξε ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ να τιμήσει σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, την Ημέρα του Ασφαλιστή, συνδέοντας τη γιορτή της Αγίας Σοφίας

Η αξία του ασφαλιστή παραμένει ανθρώπινη

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος είναι εκείνος που καλείται να μετατρέψει την πολυπλοκότητα της ασφάλισης σε μια κατανοητή και ουσιαστική επιλογή.

Στη νέα παγκόσμια θέση Global Head of Placement and Market Solutions ο Χρήστος Αδαμαντιάδης της Marsh

Σημαντική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Marsh, με τον Χρήστο Αδαμαντιάδη να αναλαμβάνει από την 1η Νοεμβρίου 2026 τη νέα θέση του Global Head