back to top
15.5 C
Athens
Τρίτη 21 Απριλίου 2026

H EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ «τρέχει» στο «Kallithea Night Run»

Στο πλευρό των δρομέων, των διοργανωτών και των εθελοντών βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός του 8ου «Kallithea Night Run» που ολοκληρώθηκε με σημαντική επιτυχία στις 19 Οκτωβρίου 2024.

Με σύνθημα «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου υποδέχτηκε 2.000 ενήλικες και 300 παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες των 2,5 km, 5 km και 10 km.  Όλες οι διαδρομές της κορυφαίας διοργάνωσης της Καλλιθέας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του BeActive Hellas, είναι πιστοποιημένες από την ΑIMS International και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού IAA. 

- Advertisement -

Η Γενική Διευθύντρια της Euroins Ελλάδος κα. Αγγελική Μουρατίδου, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι το Kallithea Night Run έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο αθλητικό θεσμό της Καλλιθέας, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους δρομείς από όλη την Αττική. Η Euroins Ελλάδος υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση που “φωτίζει” τη γειτονιά μας, επιβεβαιώνοντας πολύτιμη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας συνδράμοντας το σπουδαίο έργο του».

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Παναγιώτης Δημάκος, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 8ο Kallithea Night Run με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων στα 10, τα 5 και τα 2,5 km. Είναι ένας πολύ αγαπημένος αγώνας που τον έχουν “αγκαλιάσει” όλοι οι δρομείς. Ένας αγώνας, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ μας, την EUROINS Ελλάδος, που για δεύτερη χρονιά στηρίζει έμπρακτα τους δρομικούς αγώνες του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες στους δρομείς μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Αγγελική Μουρατίδου – Γενική Διευθύντρια Euroins Ελλάδος, τους αναπληρωτές αυτής κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή και κ. Vasil Dimitrov. Η συνεργασία μας για άλλη μια φορά ήταν άψογη και η προσφορά της Euroins στον αγώνα μας πολύτιμη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 13ο Kallithea Run τον Απρίλιο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Euroins Ελλάδος με νέες πιστοποιήσεις ISO για την ποιότητα, διαφάνεια και βιωσιμότητα

Η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος ανανέωσε με επιτυχία 5 κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ISO, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της σε υψηλά

EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ: Ασημένιος Χορηγός της επιτυχίας του Θέμη Χαλκιά & της Χαλκιάς Racing Team

Η Euroins Ελλάδος, ως ασημένιος χορηγός του Θέμη Χαλκιά & της Χαλκιάς Racing Team, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις

Αλλάζει την εικόνα της η Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος έθεσε σε κυκλοφορία τη νέα ιστοσελίδα της η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και πιο

Η Euroins Ελλάδος ανανέωσε τη στήριξή της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Euroins Ελλάδος ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της υποστήριξής της προς τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ατλαντική Ένωση: Αποτελέσματα 2025, στόχοι για το 2026

Το εταιρικό πλάνο περιλαμβάνει επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, νέα προϊόντα και δυναμικούς κλάδους

Generali: Η κυβερνοασφάλεια ξεκινά από την ανθρώπινη συμπεριφορά

Οι συμβουλές της εταιρείας για ένα «upgrade» που δεν αφορά μόνο τα εργαλεία, αλλά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Διάκριση για τη WE Insurance στα πρώτα Greek Risk Management Awards

Επιβεβαιώνοντας την ισχυρή της παρουσία στον τομέα της ασφάλισης περιουσίας και της διαχείρισης κινδύνων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σε τροχιά επιτυχίας η Επιθεώρηση Χρυσολόγου – Βραβεύσεις με κοινωνικό μήνυμα και ισχυρό αποτύπωμα για το 2026

Μια βραδιά που συνδύασε την αποτίμηση της προηγούμενης χρονιάς με τον σχεδιασμό για το μέλλον – Δηλώσεις Χ. Χρυσολόγου στην κάμερα του «IW»

Διευρύνεται η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων του ΕΕΑ

Χρ. Φυτεά: «Στόχος μας, ένα ανοιχτό και ισχυρό σχήμα, που θα εκφράζει το σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης»

Διπλή βράβευση για την Brocare ins από τη ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική

Πρωτιά στη νέα παραγωγή λοιπών γενικών κλάδων και ισχυρή παρουσία στην Περιφέρεια

Η Visa ανοίγει τον δρόμο για αγορές με τεχνητή νοημοσύνη

Το Intelligent Commerce Connect λειτουργεί ως γέφυρα προς το agentic commerce για δημιουργούς ψηφιακών agents, εμπόρους και παρόχους υπηρεσιών

Ατλαντική Ένωση: Αποτελέσματα 2025, στόχοι για το 2026

Το εταιρικό πλάνο περιλαμβάνει επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, νέα προϊόντα και δυναμικούς κλάδους