back to top
19.8 C
Athens
Σάββατο 30 Μαΐου 2026

H EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ «τρέχει» στο «Kallithea Night Run»

Στο πλευρό των δρομέων, των διοργανωτών και των εθελοντών βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός του 8ου «Kallithea Night Run» που ολοκληρώθηκε με σημαντική επιτυχία στις 19 Οκτωβρίου 2024.

Με σύνθημα «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου υποδέχτηκε 2.000 ενήλικες και 300 παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες των 2,5 km, 5 km και 10 km.  Όλες οι διαδρομές της κορυφαίας διοργάνωσης της Καλλιθέας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του BeActive Hellas, είναι πιστοποιημένες από την ΑIMS International και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού IAA. 

- Advertisement -

Η Γενική Διευθύντρια της Euroins Ελλάδος κα. Αγγελική Μουρατίδου, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι το Kallithea Night Run έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο αθλητικό θεσμό της Καλλιθέας, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους δρομείς από όλη την Αττική. Η Euroins Ελλάδος υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση που “φωτίζει” τη γειτονιά μας, επιβεβαιώνοντας πολύτιμη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας συνδράμοντας το σπουδαίο έργο του».

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Παναγιώτης Δημάκος, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 8ο Kallithea Night Run με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων στα 10, τα 5 και τα 2,5 km. Είναι ένας πολύ αγαπημένος αγώνας που τον έχουν “αγκαλιάσει” όλοι οι δρομείς. Ένας αγώνας, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ μας, την EUROINS Ελλάδος, που για δεύτερη χρονιά στηρίζει έμπρακτα τους δρομικούς αγώνες του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες στους δρομείς μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Αγγελική Μουρατίδου – Γενική Διευθύντρια Euroins Ελλάδος, τους αναπληρωτές αυτής κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή και κ. Vasil Dimitrov. Η συνεργασία μας για άλλη μια φορά ήταν άψογη και η προσφορά της Euroins στον αγώνα μας πολύτιμη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 13ο Kallithea Run τον Απρίλιο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Euroins Ελλάδος με νέες πιστοποιήσεις ISO για την ποιότητα, διαφάνεια και βιωσιμότητα

Η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος ανανέωσε με επιτυχία 5 κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ISO, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της σε υψηλά

EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ: Ασημένιος Χορηγός της επιτυχίας του Θέμη Χαλκιά & της Χαλκιάς Racing Team

Η Euroins Ελλάδος, ως ασημένιος χορηγός του Θέμη Χαλκιά & της Χαλκιάς Racing Team, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις

Αλλάζει την εικόνα της η Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος έθεσε σε κυκλοφορία τη νέα ιστοσελίδα της η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και πιο

Η Euroins Ελλάδος ανανέωσε τη στήριξή της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Euroins Ελλάδος ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της υποστήριξής της προς τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Σταθερή η αναπτυξιακή πορεία της Eurohold το πρώτο τρίμηνο του 2026

Στον ασφαλιστικό τομέα, τα έσοδα ενισχύθηκαν κατά 13,3%, στα 78,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA υπερτετραπλασιάστηκαν

Νησί ή… στεριά; Το κόστος γίνεται καθοριστικός παράγοντας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Δείτε την πλήρη έρευνα του Pricefox, με αναλυτικούς πίνακες και συγκρίσεις ανά προορισμό

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εντάσσονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο «Ξεκινώ Επιχειρηματικά», μετά την παρέμβαση του ΕΕΑ

Τη διαβεβαίωση έλαβε ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Αν. Υπουργό Ν. Παπαθανάση – Οι κινήσεις που προηγήθηκαν και το ειδικό webinar που ετοιμάζεται

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

ΤτΕ: Μειώθηκε 0,5% το ενεργητικό των ασφαλιστικών το α΄ τρίμηνο, κατά 64 εκατ. ευρώ οι τεχνικές προβλέψεις

Οι ασφαλιστικές τεχνικές προβλέψεις ζωής μειώθηκαν κατά 90 εκατ., στα 12.439 εκατ. ευρώ, ενώ οι ζημιών αυξήθηκαν κατά 26 εκατ., στα 3.553 εκατ. ευρώ