back to top
13.9 C
Athens
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025

H Allianz Ιδρυτικό Μέλος του Διεθνούς Τεχνολογικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Thess INTEC

Η Allianz ανακοινώνει τη στήριξή της ως Χρυσός Δωρητής στο Διεθνές Τεχνολογικό Κέντρο Thess INTEC (Thessaloniki Innovation & Technology Center), αποτελώντας πλέον Ιδρυτικό Μέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα καινοτομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Πιστή στο όραμά της να διαμορφώνει νέες προοπτικές που αποτελούν τις βάσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, η εταιρία επενδύει διαχρονικά στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου η καινοτομία, η τεχνολογία και η επιχειρηματικότητα συνδυάζονται αρμονικά. Μέσω της δωρεάς αυτής, η Allianz ενισχύει την ταχύτερη υλοποίηση του έργου, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός οικοσυστήματος καινοτομίας που θα επιταχύνει τη μετάβαση της ελληνικής οικονομίας σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, βασισμένο στη γνώση, την έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη. 

- Advertisement -

Με τη συνεργασία πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας, το Thess INTEC στοχεύει να δημιουργήσει έναν ισχυρό κόμβο τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας. Θα προσελκύσει στρατηγικές επενδύσεις, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της χώρας και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης. Επιπλέον, σε μια έκταση 760 στρ. δίπλα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, θα φιλοξενήσει πρωτοπόρα ερευνητικά και τεχνολογικά projects, ενώ παράλληλα, θα παρέχει ένα σύγχρονο περιβάλλον συνεργασίας μεταξύ εταιριών, startups και επιστημονικών φορέων, προσφέροντας τις απαραίτητες υποδομές και εργαλεία για την ανάπτυξη τους.

Ο CEO της Allianz, κ. Βασίλης Χριστίδης, σχολίασε σχετικά: «Το Thess INTEC είναι μια πρωτοβουλία που έχει όλη τη δυναμική για να αλλάξει τα δεδομένα επαναπροσδιορίζοντας τον ρόλο της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της καινοτομίας. 

- Advertisement -

Στην Allianz, δεν επενδύουμε απλώς σε ένα έργο. Επενδύουμε στις δυνατότητες που δημιουργεί για τις επόμενες γενιές. Η στήριξή μας στο Thess INTEC είναι μέρος της δέσμευσής μας να ενισχύσουμε πρωτοβουλίες που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη, την τεχνολογική εξέλιξη και την κοινωνική πρόοδο και αξιοποιούν το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό της χώρας. Στην Allianz, πιστεύουμε ότι το μέλλον ανήκει σε εκείνους που το σχεδιάζουν σήμερα». 

Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Ευθυμιάδης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Τεχνολογικού Κέντρου Thess INTEC, δήλωσε: «Η Ελλάδα ολόκληρη έχει ανάγκη και περιμένει την ολοκλήρωση ενός Τεχνολογικού Πάρκου όπως το Τhess INTEC, όχι μόνο για το 1 δις επενδύσεις που θα αποδώσει επιβεβαιωμένα τα επόμενα 8 με 10 χρόνια, αλλά γιατί θα αλλάξει ριζικά την Ελλάδα. 

Το Thess INTEC είναι ένα έργο που θεμελιώνεται σε γερές βάσεις, χάρη σε μια συλλογική προσπάθεια και στην αμέριστη στήριξη των μετόχων και των  χορηγών μας. Ευχαριστούμε θερμά την Allianz, έναν χορηγό που εμπνέει όλες μας τις προσπάθειες».

Σχετικές δημοσιεύσεις

ICAP CRIF: Αυτοί είναι οι TRUE LEADERS του 2024

Στους 115 νικητές της λαμπρής διοργάνωσης συγκαταλέγονται οι Allianz, Interamerican και Ιατρόπολις

Η Allianz κάνει την ασφάλιση παιχνίδι και βίωμα για τα παιδιά

Η ασφαλιστική συμβάλλει ενεργά αλλά και διασκεδαστικά στο θεματικό πάρκο Chocolate & Ice Cream Experience

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz

Η διοίκηση επενδύει σταθερά σε καινοτόμα εργαλεία και λύσεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των συνεργατών της

Νέα συνεργασία της Allianz με τον Spitogatos

Άμεση πρόσβαση σε λύσεις ασφάλισης κατοικίας αποκτούν οι χρήστες της πλατφόρμας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ευριπίδης Παναγιωτίδης: «Το γραφείο μας είναι για τα δύσκολα»

Ο επικεφαλής του Πρακτορείου «Ασφάλειες Παναγιωτίδης» μιλά μεταξύ άλλων για την πορεία του και τα οφέλη μιας τεχνογνωσίας που βασίζεται στη διεθνή εμπειρία

Όμιλος Φωτιάδη: Οι δηλώσεις για το ασφαλιστικό mega deal με την Alpha Bank

O κυπριακός όμιλος προβλέπεται να διατηρήσει σημαντική συμμετοχή στο ενοποιημένο σχήμα Universal Life-Altius, με τη διοίκηση να ασκείται από κοινού

Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γ. Κώτσαλος

Ποιος φέρεται να αποχωρεί από το υφιστάμενο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του «IW»

Πολιτική συμφωνία για τη Retail Investment Strategy

Thea Utoft Høj Jensen, Insurance Europe: «Συμφωνία ορόσημο για την SIU, αλλά όχι το τέλος της διαδικασίας»

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Ευριπίδης Παναγιωτίδης: «Το γραφείο μας είναι για τα δύσκολα»

Ο επικεφαλής του Πρακτορείου «Ασφάλειες Παναγιωτίδης» μιλά μεταξύ άλλων για την πορεία του και τα οφέλη μιας τεχνογνωσίας που βασίζεται στη διεθνή εμπειρία

Όμιλος Φωτιάδη: Οι δηλώσεις για το ασφαλιστικό mega deal με την Alpha Bank

O κυπριακός όμιλος προβλέπεται να διατηρήσει σημαντική συμμετοχή στο ενοποιημένο σχήμα Universal Life-Altius, με τη διοίκηση να ασκείται από κοινού

Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γ. Κώτσαλος

Ποιος φέρεται να αποχωρεί από το υφιστάμενο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του «IW»

Πολιτική συμφωνία για τη Retail Investment Strategy

Thea Utoft Høj Jensen, Insurance Europe: «Συμφωνία ορόσημο για την SIU, αλλά όχι το τέλος της διαδικασίας»

Χακαρίστηκε η σελίδα του ΠΣΑΣ στο Fb – Άμεση επαναφορά με νέα παρουσία στα social media

Με την αντίδρασή του ο ΠΣΑΣ έστειλε το μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν επηρεάζουν ούτε τη λειτουργία ούτε τη θεσμική του παρουσία