back to top
27.7 C
Athens
Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026

Γ. Χατζηθεοδοσίου, βλέπει αυτό που δεν βλέπουν άλλοι

Επί σειρά ετών ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ως πρόεδρος χαράσσει τον χάρτη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με ανεξίτηλο μελάνι. Είναι ικανότατος στο να βλέπει αυτό που δεν βλέπουν οι άλλοι για να συνεχίσει να ανεβαίνουν όλοι ψηλότερα.

- Advertisement -

Ότι έφτασε σήμερα στην κορυφή του βουνού, και ότι ανακάλυψε έναν δρόμο που δεν τον έδειχναν άλλοι χάρτες δεν σημαίνει ότι μετά δεν θα συνεχίσει  να ανεβαίνει.  Ο δρόμος που ανακάλυψε και μας αποκάλυψε χτες δεν ήταν διακριτός σε κανένα φύλλο πορείας, δεν ήταν δρόμος υποχρεωτικός, αλλά ο ίδιος έκρινε ότι ήταν αναγκαίος για να προσφέρει στα μέλη του ΕΕΑ την δυνατότητα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.  Η δημιουργία οδηγεί σε μία μεγαλύτερη Συναίσθηση, υψηλότερη Συνείδηση και μεγαλύτερη Συνέπεια. Οι τρεις αυτές λέξεις πάνε παρέα σε όλους τους δρόμους που χάραξε το ΕΕΑ.

- Advertisement -

Τον νέο αυτόν δρόμο που με το όνομα «ΕΙΚΑ-ΖΩ» φωτίζει σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο «ΣΕΡΑΦΕΙΟ». Το ΕΕΑ είναι το πρώτο Επιμελητήριο που εναποθέτει βάρος στον πολιτισμό και εισάγει στο επιχειρηματικό του μοντέλο την έννοια της συσχέτισης του πολιτισμού με το επιχειρείν.

Ο Γιάννης  Χατζηθεοδοσίου, τόνισε χτες στα εγκαίνια της έκθεσης «ΕΙΚΑ-ΖΩ» ότι ο πολιτισμός και το επιχειρείν έχουν ένα κοινό και μία αλήθεια: την «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Κάθε ημέρα που περνά ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου βεβαιώνεται για αυτή την ΑΛΗΘΕΙΑ που κρύβεται στα γράμματα, στην τέχνη, στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.  Χάρισε στα μέλη του ΕΕΑ το δώρο της αυτοπραγμάτωσης. Γνωρίζει ότι η αυτοπραγμάτωση δεν είναι η ευτυχία που νιώθουμε μία στιγμή  ή λίγες ημέρες από κάτι φευγαλέο καταναλωτικό. Είναι η ανακάλυψη μίας ΑΝΕΞΙΤΗΛΗΣ  αλήθειας στον χρόνο. Οι αλήθειες που αποτελούν φως της γνώσης και της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κάθε εποχή.

Δώδεκα ερασιτέχνες επαγγελματίες καλλιτέχνες, 10 ζωγράφοι μεταξύ αυτών ο Κωνσταντίνος Ραφτάκης πολύ γνωστό στην ασφαλιστική αγορά, και 2 φωτογράφοι εκθέτουν τις δημιουργίες τους στο «ΣΕΡΑΦΕΙΟ». Δώδεκα ερασιτέχνες καλλιτέχνες και επαγγελματίες που με την στήριξη του ΕΕΑ καταφέρνουν να εκθέσουν τις σκέψεις τους που με την σοφία τους μας διδάσκουν και συνάμα ενθαρρύνουν  το ΕΕΑ, το Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Δημήτρη Γαβαλάκη να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους.

 

Την διαδρομή αυτή, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αποκάλυψε χτες ότι θα την συνεχίσει χαρίζοντας στα μέλη του μία μεγάλη εκδήλωση στο ΗΡΩΔΕΙΟ και το Παναθηναϊκό Στάδιο. Το ΕΕΑ θα κρατήσει για δική του χρήση όλο το ΗΡΩΔΕΙΟ και  όλο το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η κορυφή του βουνού δεν είναι το τέλος του δρόμου, η πορεία και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ΕΕΑ συνεχίζεται.

H έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι σήμερα 17:00-21:00.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ απομακρύνθηκαν 2,5 τόνοι απορριμμάτων από τον βυθό της Βάρκιζας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η περιβαλλοντική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που, σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση Why Not

Γ. Χατζηθεοδοσίου στο #Inco26: Ο ασφαλιστικός κλάδος βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής

Πολιτεία, ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εποπτικές αρχές και κοινωνική φορείς, οφείλουν να κινηθούν με κοινό σχέδιο και κοινό στόχο

Στο OPEN ο Πρόεδρος του ΕΕΑ για την απόφαση–σταθμό του ΣτΕ και τις εξελίξεις στις προμήθειες 

Τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, στις 16:30, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, θα μιλήσει στην τηλεόραση

Η ιστορική μνήμη και η ατομική ευθύνη: Το μήνυμα του κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στην 51η Επέτειο της Δημοκρατίας

Κάθε χρόνο τιμούμε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας — την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΥΠΕΚΑ Ν. Κεραμέως στην Ολομέλεια της Βουλής: 10 αλήθειες για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

«Η μεταρρύθμιση είναι μια διαρκής προσπάθεια να εξασφαλίζουμε ένα σύστημα βιώσιμο, κοινωνικά δίκαιο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νέας εποχής»

ΣΕΜΑ: Με τη στήριξη της ασφαλιστικής αγοράς το ετήσιο ραντεβού των μεσιτών

Για σημαντική ένδειξη εμπιστοσύνης προς τον θεσμό και τον ρόλο των ασφαλιστικών μεσιτών στην αγορά κάνει λόγο ο Σύνδεσμος

Η AI έχει έναν κρίσιμο κίνδυνο που δεν φαίνεται στην οθόνη: την εύθραυστη εφοδιαστική της αλυσίδα

Η ανάλυση της Atradius έρχεται να υπενθυμίσει κάτι που η ασφαλιστική αγορά το γνωρίζει καλά

Η Export Credit Greece στη ΔΕΘ

Καθώς η ελληνική οικονομία αναζητά ολοένα και περισσότερο τον δρόμο προς τις διεθνείς αγορές

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΥΠΕΚΑ Ν. Κεραμέως στην Ολομέλεια της Βουλής: 10 αλήθειες για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

«Η μεταρρύθμιση είναι μια διαρκής προσπάθεια να εξασφαλίζουμε ένα σύστημα βιώσιμο, κοινωνικά δίκαιο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νέας εποχής»

ΣΕΜΑ: Με τη στήριξη της ασφαλιστικής αγοράς το ετήσιο ραντεβού των μεσιτών

Για σημαντική ένδειξη εμπιστοσύνης προς τον θεσμό και τον ρόλο των ασφαλιστικών μεσιτών στην αγορά κάνει λόγο ο Σύνδεσμος

my-Ygeia: Ο προσωπικός φάκελος υγείας περνά στο κινητό

Ένα ακόμη βήμα προς την ψηφιακή διαχείριση της υγείας κάνει ο Όμιλος HHG

Η AI έχει έναν κρίσιμο κίνδυνο που δεν φαίνεται στην οθόνη: την εύθραυστη εφοδιαστική της αλυσίδα

Η ανάλυση της Atradius έρχεται να υπενθυμίσει κάτι που η ασφαλιστική αγορά το γνωρίζει καλά

Η Export Credit Greece στη ΔΕΘ

Καθώς η ελληνική οικονομία αναζητά ολοένα και περισσότερο τον δρόμο προς τις διεθνείς αγορές