back to top
16.8 C
Athens
Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026

Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με την Plus2feet για ζωάκια που το έχουν ανάγκη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη και η εταιρία Plus2feet συνεργάζονται, μέσω της κοινής δράσης «Walking together», με στόχο την κατασκευή και δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα τα οποία το έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, η δράση «Walking Together», στοχεύει στην κατασκευή αμαξιδίων για αδέσποτα ζώα με σοβαρά κινητικά προβλήματα, καθώς και για δεσποζόμενα ζώα με προβλήματα στην κίνηση, όπου ο κηδεμόνας τους αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Ακόμα, η δράση αφορά όχι μόνο σε ζώα που βρίσκονται σε καταφύγια εντός Ελλάδας, αλλά και σε ζώα τα οποία βρίσκονται τόσο σε καταφύγια της Ευρώπης, όσο και σε καταφύγια τρίτων χωρών. Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει αναλάβει το κόστος κατασκευής τουλάχιστον 50 αμαξιδίων μέχρι το τέλος του 2021, ενώ στόχος της είναι να συνεχίσει τη στήριξή της και τα επόμενα έτη τόσο μέσω της δράσης #WalkingTogether, όσο και μέσω άλλων παρόμοιων δράσεων.

- Advertisement -

Η εταιρία Plus2feet, μέσω του ιδρυτή της κ. Βασίλη Τζιγκούρα, προσφέρει ελπίδα σε ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2015, έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες ζωάκια να ανακτήσουν την κίνησή τους και να μπορούν να έχουν μία αξιοπρεπή ζωή. Επίσης, έχει έντονη εθελοντική δράση, καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων της μετακυλύεται σε φορείς που μεριμνούν για τη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βρίσκεται πάντα σύμμαχος σε τέτοιου είδους ενέργειες και με χαρά στηρίζει αυτό το σημαντικό εγχείρημα, το οποίο προσφέρει αισιοδοξία τόσο στα ζώα, όσο και στους κηδεμόνες τους.

- Advertisement -

Στρατηγικός στόχος της Εταιρίας είναι πάντα να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, προσπαθώντας να δίνει λύσεις και να προσφέρει ανακούφιση στις ευπαθείς ομάδες. Κατά τον ίδιο τρόπο, η Ευρωπαϊκή Πίστη δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο από το να στηρίξει έναν οργανισμό όπως η εταιρία Plus2feet, ο οποίος προσφέρει ανακούφιση σε ζώα που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Η εμπλοκή σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, γεμίζει περηφάνια την Εταιρία και αποτελεί μία προτροπή και προς άλλους φορείς που έχουν τη δυνατότητα, να στηρίξουν ανάλογες δράσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Allianz – Plus2Feet συνεχίζουν να δίνουν κίνηση και ελπίδα στα ζώα που το χρειάζονται

Η Allianz συνεχίζει τη συνεργασία της με την εταιρεία Plus2Feet, στο πλαίσιο της κοινής δράσης «Walking Together», που ξεκίνησε το 2021 μ

Αναμένονται εκπλήξεις από τέσσερις μεγάλες ασφαλιστικές

Οσο για τον ανταγωνισμό αυτός θα είναι μεγάλος, και περιμένουμε να δούμε, και όλες τις άλλες θέσεις των υπολοίπων ασφαλιστικών που κρατάνε μισόκλειστα τα χαρτιά τους. 

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και η Ευρωπαϊκή Πίστη στην Global Money Week 2022

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού σε αρμονική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλουν στην διάχυση της χρηματοοικονομικής γνώσης

Γ. Γκοτζαγεώργης: Ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης για τους Συνεργάτες με το Executive Sales Insurance Program

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθελοντική αιμοδοσία από το ΕΕΑ: Πρωτοβουλία ζωής με κοινωνικό αποτύπωμα

Με το σύνθημα «Δίνουμε αίμα. Προσφέρουμε ζωή» – Δηλώσεις συμμετοχής μέσω ειδικής φόρμας

Carglass: Η ανανέωση της πιστοποίησης ISO 9001:2015 ως επίτευγμα επιχειρησιακής αριστείας

Η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσει τις υπηρεσίες της με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την καινοτομία

Brokers Union: Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα η ικανοποίηση του εταιρικού Δικτύου

Τα ποσοστά θετικών και πολύ θετικών αξιολογήσεων ξεπερνούν το 90% στους πυλώνες της καθημερινής συνεργασίας

Επιστροφή ασφαλίστρων €1,4 εκατ. από τον Ασφαλιστικό Γονέα της Allianz

Οι πελάτες μείωσαν τα ασφάλιστρά τους πραγματοποιώντας καθημερινές αγορές με την κάρτα του προγράμματος σε πάνω από 3.000 συνεργαζόμενα καταστήματα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 – Ο ρόλος της εξατομικευμένης θεραπείας

Τι επισημαίνει ο Παναγιώτης Τσαπόγας, Παθολόγος και Αναπληρωτής Διευθυντής στη Γ’ Παθολογική Κλινική / Κέντρο Μεταβολισμού και Διαβήτη του Ερρίκος Ντυνάν

Skroutz: 1.400 επιχειρήσεις έσπασαν το φράγμα των 100.000 ευρώ σε ετήσιο τζίρο!

21% αύξηση στις παραγγελίες και 22% αύξηση (μ.ό.) στον παραγόμενο τζίρο των επιχειρήσεων παρατηρήθηκε το 2025

«Και Αν Συμβεί… Να αλλάξουν οι κανόνες του παιχνιδιού;» με καλεσμένη τη Χριστίνα Φυτέα

Μια ουσιαστική, θεσμική συζήτηση για το τι πραγματικά συμβαίνει στην αγορά και πώς επηρεάζονται ασφαλισμένοι και επαγγελματίες

Εθελοντική αιμοδοσία από το ΕΕΑ: Πρωτοβουλία ζωής με κοινωνικό αποτύπωμα

Με το σύνθημα «Δίνουμε αίμα. Προσφέρουμε ζωή» – Δηλώσεις συμμετοχής μέσω ειδικής φόρμας

Carglass: Η ανανέωση της πιστοποίησης ISO 9001:2015 ως επίτευγμα επιχειρησιακής αριστείας

Η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσει τις υπηρεσίες της με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την καινοτομία