back to top
30.5 C
Athens
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025

Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με την Plus2feet για ζωάκια που το έχουν ανάγκη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη και η εταιρία Plus2feet συνεργάζονται, μέσω της κοινής δράσης «Walking together», με στόχο την κατασκευή και δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα τα οποία το έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, η δράση «Walking Together», στοχεύει στην κατασκευή αμαξιδίων για αδέσποτα ζώα με σοβαρά κινητικά προβλήματα, καθώς και για δεσποζόμενα ζώα με προβλήματα στην κίνηση, όπου ο κηδεμόνας τους αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Ακόμα, η δράση αφορά όχι μόνο σε ζώα που βρίσκονται σε καταφύγια εντός Ελλάδας, αλλά και σε ζώα τα οποία βρίσκονται τόσο σε καταφύγια της Ευρώπης, όσο και σε καταφύγια τρίτων χωρών. Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει αναλάβει το κόστος κατασκευής τουλάχιστον 50 αμαξιδίων μέχρι το τέλος του 2021, ενώ στόχος της είναι να συνεχίσει τη στήριξή της και τα επόμενα έτη τόσο μέσω της δράσης #WalkingTogether, όσο και μέσω άλλων παρόμοιων δράσεων.

- Advertisement -

Η εταιρία Plus2feet, μέσω του ιδρυτή της κ. Βασίλη Τζιγκούρα, προσφέρει ελπίδα σε ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2015, έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες ζωάκια να ανακτήσουν την κίνησή τους και να μπορούν να έχουν μία αξιοπρεπή ζωή. Επίσης, έχει έντονη εθελοντική δράση, καθώς μεγάλο μέρος των εσόδων της μετακυλύεται σε φορείς που μεριμνούν για τη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βρίσκεται πάντα σύμμαχος σε τέτοιου είδους ενέργειες και με χαρά στηρίζει αυτό το σημαντικό εγχείρημα, το οποίο προσφέρει αισιοδοξία τόσο στα ζώα, όσο και στους κηδεμόνες τους.

- Advertisement -

Στρατηγικός στόχος της Εταιρίας είναι πάντα να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, προσπαθώντας να δίνει λύσεις και να προσφέρει ανακούφιση στις ευπαθείς ομάδες. Κατά τον ίδιο τρόπο, η Ευρωπαϊκή Πίστη δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο από το να στηρίξει έναν οργανισμό όπως η εταιρία Plus2feet, ο οποίος προσφέρει ανακούφιση σε ζώα που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Η εμπλοκή σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, γεμίζει περηφάνια την Εταιρία και αποτελεί μία προτροπή και προς άλλους φορείς που έχουν τη δυνατότητα, να στηρίξουν ανάλογες δράσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Allianz – Plus2Feet συνεχίζουν να δίνουν κίνηση και ελπίδα στα ζώα που το χρειάζονται

Η Allianz συνεχίζει τη συνεργασία της με την εταιρεία Plus2Feet, στο πλαίσιο της κοινής δράσης «Walking Together», που ξεκίνησε το 2021 μ

Αναμένονται εκπλήξεις από τέσσερις μεγάλες ασφαλιστικές

Οσο για τον ανταγωνισμό αυτός θα είναι μεγάλος, και περιμένουμε να δούμε, και όλες τις άλλες θέσεις των υπολοίπων ασφαλιστικών που κρατάνε μισόκλειστα τα χαρτιά τους. 

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και η Ευρωπαϊκή Πίστη στην Global Money Week 2022

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού σε αρμονική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλουν στην διάχυση της χρηματοοικονομικής γνώσης

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ημερίδα για την Ιδιωτική Σύνταξη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πραγματοποίηση της διαδικτυακής Ημερίδας με θέμα: «Ιδιωτική Σύνταξη - Η ανάγκη, οι προκλήσεις, τα εργαλεία και οι ευκαιρίες»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ παρούσα για 6η χρονιά στα γήπεδα της Super League

Για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ο αθλητισμός αντιπροσωπεύει την υγεία, την προσπάθεια και το ομαδικό πνεύμα – αξίες που ανήκουν στην εταιρική της φιλοσοφία

Μικρές επιλογές, μεγάλη διαφορά: Πώς να επιλέγουμε σνακ για ενέργεια και συγκέντρωση

Πρακτικές συμβουλές και προτάσεις για σνακ που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή απόδοση, στο blog της Interamerican

10 χρόνια MINETTA Insurance στην Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας Ν. Μόσχοβος υπογράμμισε πως η εβδομάδα 6-12/10 είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που καθημερινά κάνουν τη διαφορά

Νέα εποχή για την Export Credit Greece

Εντός ολίγων ημερών η ECG αναμένεται να υποβάλει αίτηση στην ΤτΕ για να δημιουργήσει θυγατρική ασφαλιστική

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα χρηματοδότηση για το Vivian Lab για τη δημιουργία του πρώτου AI Coach για την εμμηνόπαυση & τη μακροζωία

Το Vivian Lab συγκέντρωσε €850.000 σε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης, με επικεφαλής την Eleven VC και τη συμμετοχή καταξιωμένων επενδυτών

THE NEW ERA OF LEADERSHIP: Το 12ο Ετήσιο Συνέδριο της GAMA Hellas – Cyprus έρχεται ανανεωμένο

Σε συνεργασία με την ΕΣΑΠΕ, η εκδήλωση υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι επαγγελματίες του κλάδου σκέφτονται, ηγούνται και εμπνέουν τις ομάδες τους

Ασφάλεια αυτοκινήτου: 6 καλύψεις που μπορούν να σε γλιτώσουν από χιλιάδες ευρώ

Η Pricefox αναλύει πόσο θα κόστιζαν χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου διάφορες συχνές επισκευές

Ενισχύει τη διοικητική της ομάδα η Εθνική Ασφαλιστική

Ο Α. Αϊλαμάκης αναλαμβάνει Chief Strategy & Transformation Officer και ο Α. Δένδης Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων

Πώς και γιατί από Τραπεζικός έγινα Ασφαλιστής

Απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του κ. Μελά Γιαννιώτη, στο υπό έκδοση βιβλίο «Καπνέμποροι και Καπνασφαλιστές»