back to top
3.5 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

Ευρωπαϊκή Πίστη: Στη Νέα Υόρκη οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων!

Οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές της Ευρωπαϊκής Πίστης, επιβραβεύτηκαν με ένα αξέχαστο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, τη μητρόπολη του κόσμου, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 27 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου, στο πλαίσιο της επιτυχίας τους στο Διαγωνισμό Πωλήσεων για το 2022.

Τους κορυφαίους Συνεργάτες της Εταιρίας συνόδευσαν o  κ. Νίκος Χαλκιόπουλος – Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης – Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, η κα. Βασιλική Ρούσση – Εμπορική Διευθύντρια, ο κ. Κώστας Χαλκιώτης – Προϊστάμενος Marketing & Δημ. Σχέσεων, όπως επίσης και ο κ. Στέφανος Μαλαχιάς – Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ενοποιημένης Εταιρίας, όπως αυτή θα προκύψει μετά τη Νομική συγχώνευση των Εταιριών Allianz και Ευρωπαϊκή Πίστη.

- Advertisement -

Κατά την παρουσία τους στην πολυπληθέστερη πόλη της Αμερικής, στην πόλη με τους περισσότερους ουρανοξύστες στον κόσμο και το μεγαλύτερο λιμάνι του πλανήτη, οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν εμπειρίες αξέχαστες για μία ζωή.

- Advertisement -

Ατένισαν μέσα από ποταμόπλοιο του Hudson River την κορυφογραμμή των ουρανοξυστών της πόλης, πέρασαν από τις διάσημες γέφυρες της Νέας Υόρκης και φυσικά είδαν από κοντά το γνωστότερο ίσως σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το άγαλμα της Ελευθερίας. 

Είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μουσείο Guggenheim, κτίριο το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα του 20ου αιώνα, τον χώρο τέχνης Artechouse που σε συνεργασία με την Pantone και με αφορμή το Magenta, χρώμα του 2023, απόλαυσαν ένα πανέμορφο κινηματογραφικό ταξίδι σε ένα ευφορικό χρωματικό σύμπαν, αλλά και να περιηγηθούν σε κάποιες από τις πιο αυθεντικές γειτονιές της Νέας Υόρκης, παίρνοντας έτσι μια γεύση από το τι σημαίνει να είσαι κομμάτι της πιο πολυσυζητημένης πόλης του κόσμου.

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει η επίσκεψη στον τελευταίο όροφο του εμβληματικού Empire State Building, δραστηριότητα η οποία χάρισε φωτογραφίες ζωής, αλλά και η επίσκεψη στο Ground Zero και στο The Oculus, την τοποθεσία όπου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι και πλέον είναι ένα εντελώς διαφορετικό μέρος, το οποίο μεταξύ άλλων παρέχει ιστορικές γνώσεις, εκπαίδευση, αλλά και προκαλεί δέος.

Φυσικά, η Ευρωπαϊκή Πίστη τα τελευταία χρόνια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, έχει συνηθίσει τους συμμετέχοντες σε ευχάριστες και φαντασμαγορικές εκπλήξεις, δίνοντας προστιθέμενη αξία σε κάθε ταξίδι. Έτσι και φέτος δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. 

Η Εταιρία είχε φροντίσει οι επιτυχόντες να παρακολουθήσουν το έργο Moulin Rouge, στο Broadway, σε μία παράσταση όπου το επίθετο “καθηλωτική” είναι λίγο για να περιγράψει την εμπειρία, ενώ στην καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων και στο gala dinner, τα οποία πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, όλοι οι συμμετέχοντες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με λιμουζίνες, όπως αξίζει στους πρώτους των πρώτων!

Κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων, οι Συνεργάτες ανανεώσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο προορισμό, ο οποίος θα έχει γεύση από Μέση Ανατολή, καθώς θα πραγματοποιηθεί στη μυθική Ιορδανία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αναμένονται εκπλήξεις από τέσσερις μεγάλες ασφαλιστικές

Οσο για τον ανταγωνισμό αυτός θα είναι μεγάλος, και περιμένουμε να δούμε, και όλες τις άλλες θέσεις των υπολοίπων ασφαλιστικών που κρατάνε μισόκλειστα τα χαρτιά τους. 

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και η Ευρωπαϊκή Πίστη στην Global Money Week 2022

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού σε αρμονική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλουν στην διάχυση της χρηματοοικονομικής γνώσης

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ημερίδα για την Ιδιωτική Σύνταξη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πραγματοποίηση της διαδικτυακής Ημερίδας με θέμα: «Ιδιωτική Σύνταξη - Η ανάγκη, οι προκλήσεις, τα εργαλεία και οι ευκαιρίες»

Γ. Γκοτζαγεώργης: Ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης για τους Συνεργάτες με το Executive Sales Insurance Program

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Νέες αυτοματοποιημένες διαδικασίες για ταχύτερη εξυπηρέτηση και άμεσες αποζημιώσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, ολοκληρώνοντας μια σημαντική επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου