back to top
7.2 C
Athens
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Εθνική Ασφαλιστική-Affidea: Προσφορά ζωής και ελπίδας στην Εθελοντική Αιμοδοσία Καλαμάτας

Εθνική Ασφαλιστική και Affidea, με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία πραγματοποίησαν σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας την 3η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Καλαμάτα, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.

Στο κάλεσμα “ζωής” της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Affidea ανταποκρίθηκαν ασφαλιστικοί πράκτορες του γραφείου, πελάτες και συνεργάτες των δύο εταιρειών αλλά και εθελοντές από την Καλαμάτα. Ένωσαν τις δυνάμεις τους χαρίζοντας ελπίδα σε συνανθρώπους μας που έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας. Επισημαίνεται ότι όλο τον χρόνο, οι πάγιες ανάγκες σε αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες (χειρουργεία, αιματολογικές νόσοι, πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, μεταγγίσεις, τροχαία ατυχήματα κ.λπ).

- Advertisement -
(από αριστερά) Γεώργιος Πλάγος (Συντονιστής Ομάδας Ασφαλιστικών Πρακτόρων), Ιωάννα Λαμπροπούλου (ασφ/κός Πράκτορας), Χριστίνα Μαρίνη (Affidea), Χάιδω Τσαούση (Affidea), Θεόδωρος Διαμαντόπουλος (Διευθυντής Γραφείων), Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος (Προϊστάμενος Τομέα Πωλήσεων Agency), Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος (Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραφείου Καλαμάτας)

Για την εθελοντική αιμοδοσία, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραφείου Καλαμάτας της Εθνικής Ασφαλιστικής, Παναγιώτης Πολυδωρόπουλος, υπογράμμισε: «Στη διαρκή μας προσπάθεια να προσφέρουμε ελπίδα σε όλους εκείνους που χρειάζονται αίμα, η Affidea αποτελεί διαχρονικό μας σύμμαχο. Σήμερα, από την ομαδική μας αυτή συνεισφορά, συγκεντρώθηκαν 21 πολύτιμες μονάδες αίματος από συνολικά 37 εθελούσιες συμμετοχές» και συμπλήρωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή τους και την έμπρακτη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που έχουμε δημιουργήσει».

Χαμογελαστές λίγο πριν την έναρξη της αιμοδοσίας διακρίνονται από αριστερά οι Χάιδω Τσαούση, Χριστίνα Μαρίνη και Παναγιώτα Τατσάκη (Διοικητική Διευθύντρια Affidea Καλaμάτας) από την Affidea

Η Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιρειών και Δικτύου της Affidea, Μαρουσώ Τρέσσου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία χρόνια μέσα από τις αιμοδοσίες η Εθνική Ασφαλιστική έχει καταστεί κέντρο εθελοντισμού και ευαισθησίας της κοινωνίας μας. Είναι πολύ σημαντικό να δίνει κανείς το αίμα του σε άγνωστο παραλήπτη και αυτό είναι η πεμπτουσία της προσφοράς και το μεγάλο απόθεμα της κοινωνίας μας και η αισιοδοξία μας για το μέλλον».

- Advertisement -

Η Εθνική Ασφαλιστική και η Affidea, με φροντίδα και μέριμνα στηρίζουν την Καλαμάτα και αγκαλιάζουν κάθε ανάγκη της τοπικής κοινωνίας. Κρατώντας άσβεστη την ελπίδα, υλοποιούν ενέργειες για ένα καλύτερο αύριο, διευρύνοντας το κοινωνικό τους αποτύπωμα με πρωτοβουλίες ευθύνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέες αυτοματοποιημένες διαδικασίες για ταχύτερη εξυπηρέτηση και άμεσες αποζημιώσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, ολοκληρώνοντας μια σημαντική επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Εθνική Ασφαλιστική: Προς ολοταχώς για επιστροφή στο κτίριο της Καραγεώργη Σερβίας

Χρονιά προκλήσεων για την Εθνική Ασφαλιστική, με πρώτη απ` όλες την αλλαγή έδρας όπου, σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες

Μαραθώνιος βραβεύσεων και κοπής πίτας: Μια γιορτή αριστείας και συνοχής!

Με επιτυχία, ενθουσιασμό και σε κλίμα γιορτής ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας και τις βραβεύσεις της Διεύθυνσης του Δημήτρη Αναστασίου

Σε αποκλειστικές συζητήσεις η Πειραιώς με τη CVC για την απόκτηση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σε αποκλειστικές συζητήσεις με τη CVC σχετικά με την απόκτηση της Εθνικής Ασφαλιστικής προχωρά η Πειραιώς. 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.