back to top
28 C
Athens
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026

ERGO: Στην ιστορική πόλη του Δουβλίνου το ταξίδι επιβράβευσης για το Εταιρικό Δίκτυο Πωλήσεων

Στο Δουβλίνο, την ακαταμάχητη πρωτεύουσα της Ιρλανδίας που συνδυάζει την πλούσια ιστορία με τη σύγχρονη ζωή, ταξίδεψαν οι συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της ERGO Ασφαλιστικής, που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων του 2023.

Οι επιτυχόντες του ταξιδιού, ξεναγήθηκαν στην πόλη, όπου είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και τα μοναδικά της αξιοθέατα. Περιηγήθηκαν στον ποταμό Liffey, στην οδό O’Connell, από όπου ξεκίνησε ο αγώνας για την ανεξαρτησία το 1916, στο εντυπωσιακό Κάστρο του Δουβλίνου, στο Trinity College όπου φυλάσσεται στην υπέροχη βιβλιοθήκη του, το περίφημο “Book of Kells”, ενώ είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και μια μονοήμερη εκδρομή στο Κάστρο Malahide και στην περιοχή Howth.

- Advertisement -

Την εμπειρία του ταξιδιού πλαισίωσε το επίσημο Gala Dinner που έλαβε χώρα στο Kings Inn, ένα από τα ιστορικότερα και πιο εντυπωσιακά κτίρια της πόλης, προσφέροντας στα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας την ευκαιρία να απολαύσουν την Ιρλανδέζικη ατμόσφαιρα και να γευτούν υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες βραβεύσεις για τους συνεργάτες του εταιρικού δικτύου, που διακρίθηκαν για την επίτευξη εξαιρετικά θετικών αποτελεσμάτων καθώς και για τη συνολική τους επίδοση. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να μοιραστούν εμπειρίες και να συνομιλήσουν με τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς τους.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο κ. Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, ο οποίος αφού συνεχάρη τους συνεργάτες για τις προσπάθειές τους και την επίτευξη των παραγωγικών τους στόχων, παρουσίασε τα πρόσφατα επιτεύγματα του εταιρικού δικτύου. Ανέλυσε τις ενέργειες στήριξης που υλοποιεί η εταιρεία για την ενίσχυση του δικτύου, τη στελέχωση των γραφείων πωλήσεων με νέους συνεργάτες, την εκπαίδευσή τους, τον εκσυγχρονισμό των γραφείων πωλήσεων και τη δημιουργία νέων προϊόντων, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία.

Από την πλευρά του, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO Ασφαλιστικής, υπογράμμισε τη σημαντικότητα και την αξία ενδυνάμωσης και διεύρυνσης του δικτύου με νέους συνεργάτες, ενώ επεσήμανε ότι η εταιρεία επενδύει συστηματικά σε πρωτοβουλίες και προγράμματα στήριξης, τα οποία ενισχύουν την ανάπτυξη του δικτύου και διασφαλίζουν τη σταθερή και διαχρονική επιτυχία του.

Ο CEO της ERGO Ασφαλιστικής, κ. Ερρίκος Μοάτσος, εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στο ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών του εταιρικού δικτύου για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν την εξαιρετική τους δουλειά. Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, δήλωσε: «Είναι πραγματική χαρά για μένα να βρίσκομαι μαζί σας σε αυτή τη λαμπρή βραδιά. Ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ως πραγματικού συμβούλου παραμένει αναντικατάστατος και ιδιαίτερα κρίσιμος. Είμαστε αισιόδοξοι για την ανάπτυξη του κλάδου μας, ο οποίος αναδεικνύεται σε πυλώνα θωράκισης της κοινωνίας και προώθησης της οικονομίας. Απόψε, γιορτάζουμε όχι μόνο τους βραβευμένους συνεργάτες μας, αλλά και τη συνολική προσπάθεια και αφοσίωση του εταιρικού μας δικτύου. Συγχαρητήρια σε όλους για την αποτελεσματική σας δουλειά και θερμές ευχαριστίες για τη συμβολή σας στην κοινή μας αναπτυξιακή πορεία».

Οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης στο πλαίσιο του διαγωνισμού του 2024.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

ERGO My Home: 24ωρη τεχνική βοήθεια για απρόοπτα στην κατοικία

Η υπηρεσία αφορά περιπτώσεις όπως διαρροές και λοιπά τεχνικά προβλήματα, αλλά και όπου ο ασφαλισμένος απουσιάζει

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η επόμενη μεγάλη κρίση για τις ΜμΕ μπορεί να έρθει από μια κυβερνοεπίθεση

Ο COO της ERGO International εξηγεί πώς ένα διαχειρίσιμο περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί για μια μικρότερη επιχείρηση σε υπαρξιακή απειλή

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η Κίνα στο επίκεντρο της διεθνούς στρατηγικής της ERGO

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε πρόσφατα στη χώρα ο Πρόεδρος ΔΣ της ERGO International και COO του Ομίλου

Καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα: Χρήσιμες συμβουλές για προστασία από τη ζέστη και τον ήλιο

Το μήνυμα της ERGO Hellas είναι σαφές: το καλοκαίρι μπορεί να είναι περισσότερο ξέγνοιαστο όταν η σωστή προετοιμασία γίνεται μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Interamerican: 100 υπολογιστές αποκτούν δεύτερη ζωή λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία

Προτεραιότητα δόθηκε σε φορείς με σημαντικό κοινωνικό έργο, καθώς και σε σχολεία απομακρυσμένων και οικονομικά ασθενέστερων περιοχών

Κ. Σαΐας: «Η Κάλυμνος αποκτά ξεχωριστή θέση στην καρδιά της INTERASCO»

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕKE αλλά και της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες

Η δημογραφική αλλαγή φέρνει το financial planning στο επίκεντρο

Η ανάγκη αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο του 2nd Financial Planning Forum, που διοργανώνεται στις 20 Οκτωβρίου 2026 στο Μουσείο Μπενάκη

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σε δόσεις για τα “αποπαίδια” της Αττικής»

Τη διαφορετική αντιμετώπιση των επιχειρήσεων Περιφέρειας και Αττικής από την Κυβέρνηση στηλιτεύει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Interamerican: 100 υπολογιστές αποκτούν δεύτερη ζωή λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία

Προτεραιότητα δόθηκε σε φορείς με σημαντικό κοινωνικό έργο, καθώς και σε σχολεία απομακρυσμένων και οικονομικά ασθενέστερων περιοχών

Κ. Σαΐας: «Η Κάλυμνος αποκτά ξεχωριστή θέση στην καρδιά της INTERASCO»

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕKE αλλά και της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες

Η δημογραφική αλλαγή φέρνει το financial planning στο επίκεντρο

Η ανάγκη αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο του 2nd Financial Planning Forum, που διοργανώνεται στις 20 Οκτωβρίου 2026 στο Μουσείο Μπενάκη

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σε δόσεις για τα “αποπαίδια” της Αττικής»

Τη διαφορετική αντιμετώπιση των επιχειρήσεων Περιφέρειας και Αττικής από την Κυβέρνηση στηλιτεύει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Έκθεση Mastercard: 1 στους 10 καταναλωτές θα χρησιμοποιεί συστηματικά AI agents για αγορές και πληρωμές έως το 2030

Νεότεροι καταναλωτές δείχνουν ήδη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις προτάσεις της ΤΝ σε σχέση με εκείνες φίλων ή γονιών