back to top
17.8 C
Athens
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026

ERGO: Στην ιστορική πόλη του Δουβλίνου το ταξίδι επιβράβευσης για το Εταιρικό Δίκτυο Πωλήσεων

Στο Δουβλίνο, την ακαταμάχητη πρωτεύουσα της Ιρλανδίας που συνδυάζει την πλούσια ιστορία με τη σύγχρονη ζωή, ταξίδεψαν οι συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της ERGO Ασφαλιστικής, που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων του 2023.

Οι επιτυχόντες του ταξιδιού, ξεναγήθηκαν στην πόλη, όπου είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και τα μοναδικά της αξιοθέατα. Περιηγήθηκαν στον ποταμό Liffey, στην οδό O’Connell, από όπου ξεκίνησε ο αγώνας για την ανεξαρτησία το 1916, στο εντυπωσιακό Κάστρο του Δουβλίνου, στο Trinity College όπου φυλάσσεται στην υπέροχη βιβλιοθήκη του, το περίφημο “Book of Kells”, ενώ είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και μια μονοήμερη εκδρομή στο Κάστρο Malahide και στην περιοχή Howth.

- Advertisement -

Την εμπειρία του ταξιδιού πλαισίωσε το επίσημο Gala Dinner που έλαβε χώρα στο Kings Inn, ένα από τα ιστορικότερα και πιο εντυπωσιακά κτίρια της πόλης, προσφέροντας στα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρείας την ευκαιρία να απολαύσουν την Ιρλανδέζικη ατμόσφαιρα και να γευτούν υπέροχα παραδοσιακά εδέσματα.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες βραβεύσεις για τους συνεργάτες του εταιρικού δικτύου, που διακρίθηκαν για την επίτευξη εξαιρετικά θετικών αποτελεσμάτων καθώς και για τη συνολική τους επίδοση. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να μοιραστούν εμπειρίες και να συνομιλήσουν με τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς τους.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο κ. Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, ο οποίος αφού συνεχάρη τους συνεργάτες για τις προσπάθειές τους και την επίτευξη των παραγωγικών τους στόχων, παρουσίασε τα πρόσφατα επιτεύγματα του εταιρικού δικτύου. Ανέλυσε τις ενέργειες στήριξης που υλοποιεί η εταιρεία για την ενίσχυση του δικτύου, τη στελέχωση των γραφείων πωλήσεων με νέους συνεργάτες, την εκπαίδευσή τους, τον εκσυγχρονισμό των γραφείων πωλήσεων και τη δημιουργία νέων προϊόντων, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία.

Από την πλευρά του, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO Ασφαλιστικής, υπογράμμισε τη σημαντικότητα και την αξία ενδυνάμωσης και διεύρυνσης του δικτύου με νέους συνεργάτες, ενώ επεσήμανε ότι η εταιρεία επενδύει συστηματικά σε πρωτοβουλίες και προγράμματα στήριξης, τα οποία ενισχύουν την ανάπτυξη του δικτύου και διασφαλίζουν τη σταθερή και διαχρονική επιτυχία του.

Ο CEO της ERGO Ασφαλιστικής, κ. Ερρίκος Μοάτσος, εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στο ταξίδι επιβράβευσης των συνεργατών του εταιρικού δικτύου για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν την εξαιρετική τους δουλειά. Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, δήλωσε: «Είναι πραγματική χαρά για μένα να βρίσκομαι μαζί σας σε αυτή τη λαμπρή βραδιά. Ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή ως πραγματικού συμβούλου παραμένει αναντικατάστατος και ιδιαίτερα κρίσιμος. Είμαστε αισιόδοξοι για την ανάπτυξη του κλάδου μας, ο οποίος αναδεικνύεται σε πυλώνα θωράκισης της κοινωνίας και προώθησης της οικονομίας. Απόψε, γιορτάζουμε όχι μόνο τους βραβευμένους συνεργάτες μας, αλλά και τη συνολική προσπάθεια και αφοσίωση του εταιρικού μας δικτύου. Συγχαρητήρια σε όλους για την αποτελεσματική σας δουλειά και θερμές ευχαριστίες για τη συμβολή σας στην κοινή μας αναπτυξιακή πορεία».

Οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης στο πλαίσιο του διαγωνισμού του 2024.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Φθινόπωρο» του Συλλόγου Εργαζομένων του Ομίλου ERGO

Με μια εμβληματική και συγκινητική συναυλία-αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο τραγούδι από τον Γιώργο Νταλάρα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, έπεσε η αυλαία

ERGO My Fund: Αποταμίευση από σήμερα για τους στόχους του παιδιού αύριο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ERGO Hellas αναδεικνύει τη σημασία του οικονομικού προγραμματισμού για το μέλλον των παιδιών, μέσα από το ERGO My Fund.

ERGO Hellas: Καλή σχολική χρονιά με έμφαση στα παιδιά και στις νέες εμπειρίες

Το μήνυμα τις εταιρείας προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

ERGO My Home: 24ωρη τεχνική βοήθεια για απρόοπτα στην κατοικία

Η υπηρεσία αφορά περιπτώσεις όπως διαρροές και λοιπά τεχνικά προβλήματα, αλλά και όπου ο ασφαλισμένος απουσιάζει

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δασικές πυρκαγιές Ιουλίου-Αυγούστου 2026: Σε €6,41 εκατ. οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών

Η πρώτη εκτίμηση των αποζημιώσεων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τις ζημιές των ασφαλίσεων περιουσίας και αυτοκινήτων από τις δασικές πυρκαγιές

Οι hackers δεν περιμένουν. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι έτοιμες;

Ένα παραπλανητικό email, ένα λάθος εργαζομένου ή μια στοχευμένη κυβερνοεπίθεση μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία μιας επιχείρησης

MDRT Power Tables: Νέα συνάντηση στην Αθήνα

Συνεχίζεται ο κύκλος των MDRT Power Tables, με μια ακόμη συνάντηση δικτύωσης και ανταλλαγής εμπειριών για τα μέλη του MDRT Hellas.

Ο Πάνος Λελεδάκης σε διεθνές webinar για την τεχνητή νοημοσύνη

Στη διεθνή συζήτηση για τον μετασχηματισμό των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμμετέχει ο Πάνος Λελεδάκης, Founder

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σ. Παπαγιαννόπουλος, CEO EXL Consulting: η κυβερνοασφάλεια είναι υπόθεση ηγεσίας και ευθύνης

Στο πλαίσιο των εργασιών του Cyber Security Forum, ο CEO της EXL Consulting Σταύρος Παπαγιαννόπουλος ανέδειξε τη σημασία της κυβερνοασφάλειας

EY: Αύξηση εσόδων 4,7% παγκοσμίως το 2026, αγγίζοντας τα $57 δισ.

Ο παγκόσμιος οργανισμός της EY ανακοίνωσε έσοδα ύψους 57 δισ. δολαρίων για το οικονομικό έτος που έκλεισε τον Ιούνιο του 2026

ΔΙΑΣ- IRIS Payments: 7 τυχεροί κάθε μήνα κερδίζουν από 1.300€ για αγορές στο σούπερ μάρκετ

Από σήμερα, 26 Οκτωβρίου 2026 και για ένα τρίμηνο, οι καταναλωτές που πληρώνουν με IRIS Payments στo POS χρησιμοποιώντας την εφαρμογή

Δασικές πυρκαγιές Ιουλίου-Αυγούστου 2026: Σε €6,41 εκατ. οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών

Η πρώτη εκτίμηση των αποζημιώσεων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τις ζημιές των ασφαλίσεων περιουσίας και αυτοκινήτων από τις δασικές πυρκαγιές

Η γεωπολιτική της AI αλλάζει τους κανόνες του τεχνολογικού παιχνιδιού

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πλέον μόνο υπόθεση τεχνολογικής καινοτομίας.