back to top
14.7 C
Athens
Τετάρτη 2 Απριλίου 2025

ERGO διακρίθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως «True Leader» για το 2015

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε η ERGO στον αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης των υγιών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας «True Leader 2015», που διοργανώνει η ICAP Group.

Ο θεσμός «True Leader» εδώ και έξι χρόνια αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις εταιρείες και τους ομίλους που συνδυάζουν τέσσερα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: τα υγιή οικονομικά αποτελέσματα, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την ηγετική θέση στον κλάδο και την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Credit Score).

- Advertisement -

Η διάκριση της ERGO για το προηγούμενο έτος συνιστά μια σημαντική επιβράβευση, καθώς το 2015 ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις.

Η ERGO Ζημιών διακρίθηκε ως “True Leader” καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον κλάδο της και την 49η θέση στη γενική κατάταξη σε σύνολο 500 εταιριών. H εταιρεία ικανοποιεί όλα τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η ICAP για τον θεσμό αυτό, δηλαδή με βάση τα κέρδη EBITDA, τον αριθμό προσωπικού, τη θέση της στον κλάδο από πλευράς κύκλου εργασιών και τη διαβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας (ICAP Score).

- Advertisement -

Η βράβευση της ERGO πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, γιορτής του υγιούς επιχειρείν, παρουσία 300 περίπου υψηλόβαθμων στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης και των σημαντικότερων φορέων επιχειρηματικότητας της χώρας και το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO Στάθης Τσαούσης.

Ο CEO της εταιρίας Θεόδωρος Κοκκάλας σε σχετική δήλωσή του σημείωσε ότι: «H βράβευση είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης στρατηγικής για κερδοφόρο ανάπτυξη που ακολουθούμε πιστά τα τελευταία χρόνια και επιβεβαιώνει το σπάνιο περιβάλλον εργασίας, που ενθαρρύνει την ομαδική συνεισφορά και στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την άμεση και ανοικτή επικοινωνία. Είναι η επιβράβευση των προσπαθειών των συνεργατών μας και του προσωπικού μας, που εργάζονται με ομαδικό πνεύμα, ήθος και επαγγελματισμό για τους κοινούς μας στόχους».

Σχετικές δημοσιεύσεις

H ERGO σε νέους διαύλους με νέες εξαγορές

Συμφωνία για την εξαγορά της NEXT Insurance υπέγραψε η Munich Re η οποία θα ενταχθεί στoν κύριο της βραχίοντα την ERGO.

Δημήτρης Σπανός, ERGO: Πλέγμα προτάσεων για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Ένα πλέγμα προτάσεων συστήνει ο κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ζωής και Υγείας της ERGO

Η ERGO, Μέγας Χορηγός του 13ου Ημιμαραθωνίου

Η ERGO, ως Μέγας Χορηγός του 13ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, ήταν εκεί με δυναμική παρουσία για να στηρίξει κάθε δρομέα

Θ. Κοκκάλας: Θα συνδράμω την Ergo Ελλάδος να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο

Παρουσία του κ. Θεόδωρου Κοκκάλα, προέδρου της Ergo International, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Βορρέ η ετήσια εκδήλωση των συνεργατών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Διπλή Διάκριση για την Carglass Ελλάδος στα Belron Exceptional People Awards 2024

Δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Carglass®Ελλάδοςστον παγκόσμιο διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2024

Η Allianz επεκτείνει τη συνεργασία της με το Παγκόσμιο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα έως το 2032

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά – Μαζί: Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024

ΤΜΕΔΕ: Νέες ασφαλιστικές καλύψεις σε συνεργασία με την Allianz και Generali

Από σήμερα 1η Απριλίου 2025 τίθενται σε εφαρμογή οι νέες εξειδικευμένες ανταποδοτικές ασφαλιστικές καλύψεις,

Κ. Σεμερτζόγλου: Η HDI κλείνει 30 χρόνια στην Ελλάδα, προετοιμάζει δράσεις

Στο πλαίσιο της επετείου, η HDI σχεδίαζει σειρά από δράσεις με στόχο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία της αλλά και για να ενισχύσει περισσότερο τις σχέσεις της  με την επιχειρηματική κοινότητα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ασφάλιση Εκδηλώσεων από την Karavias Underwriting Agency

Η Karavias Underwriting Agency, συνεχίζοντας τη στήριξη της προς τον Πολιτισμό και τις Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες, παρουσιάζει το νέο καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν «Ασφάλιση Εκδηλώσεων».

Έγκριση της ΕΕ για το νέο εμβόλιο έναντι της Πνευμονιοκοκκικής Νόσου

To «πράσινο φως» έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το νέο εμβόλιο σχετικά με την πρόληψη της Πνευμονιοκοκκικής Νόσου σε ενήλικες.

Διπλή Διάκριση για την Carglass Ελλάδος στα Belron Exceptional People Awards 2024

Δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Carglass®Ελλάδοςστον παγκόσμιο διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2024

EIAΣ: Το νέο πρόγραμμα προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία στο ανθρώπινο δυναμικό της ασφαλιστικής αγοράς

Πολυθεματικό και λίαν ενδιαφέρον είναι το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Απριλίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών

Η Allianz επεκτείνει τη συνεργασία της με το Παγκόσμιο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα έως το 2032

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά – Μαζί: Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024