back to top
27.1 C
Athens
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλιστικής Απάτης στις αποζημιώσεις Κλάδου Αυτοκινήτου

σε περιβάλλον webinar και, εάν οι συνθήκες επιτρέπουν, σε περιβάλλον φυσικής τάξης

 Τρίτη και Πέμπτη, 15 και 17 Νοεμβρίου 2022, 16:30 – 19:50

- Advertisement -

Το φαινόμενο της ασφαλιστικής απάτης λαμβάνει εκτενείς διαστάσεις και απασχολεί έντονα τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, καθώς απειλεί την ισορροπία των εργασιών και των αποτελεσμάτων τους. Παρατηρείται στο σύνολο σχεδόν των κλάδων ασφαλιστικής δραστηριότητας, ενώ ιδιαιτέρως συχνά συναντάται στην καθημερινότητα των εργασιών του Κλάδου Αυτοκινήτου. Οι ίδιες οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις και οι φορείς συλλογικής εκπροσώπησής τους, μελετούν τις διαστάσεις του φαινομένου και τις επιπτώσεις του, ενώ εξετάζουν τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης, πρόληψης και αποτροπής του.

Σε αναγνώριση του επείγοντος και του σημαντικού του θέματος της ασφαλιστικής απάτης, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλιστικής Απάτης στις Αποζημιώσεις του Κλάδου Αυτοκινήτου, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς μας, αλλά και προς τον σκοπό επισκόπησης σύγχρονων μεθόδων πρόληψης και αποτροπής του όλου προβλήματος της Ασφαλιστικής Απάτης. Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον σύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, webinar, αλλά και σε περιβάλλον φυσικής τάξης, εάν οι υγειονομικές συνθήκες επιτρέπουν.

- Advertisement -

Ως εκ του επίκαιρου του θέματος, συνιστούμε θερμά την παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου από τα ενδιαφερόμενα διοικητικά στελέχη και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της αγοράς μας, προς όφελος της απόδοσης της εργασίας τους και της περαιτέρω ευαισθητοποίησής τους έναντι του προβλήματος της απάτης, που απασχολεί την ασφαλιστική αγορά, τόσο την εγχώρια, όσο και τη διεθνή.

GetFileAttachment-3

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αναλογιστική λειτουργία: Ο κρίσιμος μηχανισμός πίσω από τη λειτουργία μιας ασφαλιστικής, σε ένα σεμινάριο

Από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΙΕΕΕ), με εισηγητές τη Μαριάννα Ανυφαντή και τον Αναστάσιο Νάκη

Νέα κοινή πρωτοβουλία ΕΑΕΕ και ΕΙΑΣ για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασφαλιστικής απάτης

Το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης ξεκινά στις 12/10

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2026 του ΕΙΑΣ

Σεμινάρια, ολοκληρωμένα προγράμματα αλλά και διαλέξεις σε συνεργασία με το CII και την ΕΑΕΕ

Κ. Κουτσόπουλος: Καταπολέμηση απάτης και εξοικονόμηση πόρων με την πλατφόρμα CoReact

Μια ΑΙ λύση σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες των ασφαλιστικών εταιρειών παρουσίασε ο CPO της Covariance στο #inco26

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Brokers Union: υλοποιεί το σχέδιο 2026-2030, με ενισχυμένη παραγωγή, νέες συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, η σταθερότητα δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα — είναι προϊόν σχεδιασμού.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο “MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ”

Η ΕΣΑΠΕ, σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ και το ΕΕΑ, διοργανώνει το σεμινάριο "MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ"

17 Σεπτεμβρίου η Ημέρα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή

Η ημέρα του επαγγελματία  που προσφέρει και την τελευταία ικμάδα της ενέργειας του στον συνάνθρωπο του

Ισχυρή λειτουργική επίδοση κατέγραψε η Ευρώπη Holdings

Ισχυρή λειτουργική επίδοση κατέγραψε η Ευρώπη Holdings στο α’ εξάμηνο του 2026, με αύξηση των επαναλαμβανόμενων εσόδων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Brokers Union: υλοποιεί το σχέδιο 2026-2030, με ενισχυμένη παραγωγή, νέες συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, η σταθερότητα δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα — είναι προϊόν σχεδιασμού.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο “MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ”

Η ΕΣΑΠΕ, σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ και το ΕΕΑ, διοργανώνει το σεμινάριο "MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ"

Spitogatos: Λύσεις ασφάλισης για την προστασία κατοικίας και επαγγελματικών χώρων σε συνεργασία με την Anytime

Ο Spitogatos, η κορυφαία πλατφόρμα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του μέσα από τη νέα

Γ. Χατζηθεοδοσίου : «Η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους απειλεί ευθέως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Ο φετινός χειμώνας αναμένεται να είναι εξαιρετικά βαρύς. Όχι γιατί προβλέπεται κάποια ακραία κλιματική επιδείνωση αλλά γιατί το ενεργειακό

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης