back to top
9.7 C
Athens
Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026

Εκπαιδευτικό σεμινάριο επιδράσεων και εφαρμογών της Τεχνητής Νοημοσύνης, AI, στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επιδράσεων και Εφαρμογών της Τεχνητής Νοημοσύνης, AI, στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, με γνώμονα την πλήρη, αναλυτική και διεξοδική ενημέρωση των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, πρωτίστως ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και στελεχών πωλήσεων, υποστήριξης πωλήσεων και εκπαίδευσης δικτύων πωλήσεων, επί του θεματικού αντικειμένου της Τεχνητής Νοημοσύνης, AI, που ήδη επηρεάζει καίρια πολλές διαστάσεις της ζωής μας, της οικονομίας και θεσμών της κοινωνίας, βεβαίως, μεταξύ αυτών, και τις διαστάσεις της ασφάλισης, της ασφαλιστικής τεχνικής και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ειδικότερα.   

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι ο κος Γιάννης Μαυρίκης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού επί θεμάτων νέων τεχνολογιών και συμβουλευτικών πωλήσεων.  

- Advertisement -

Ως εκ της επικαιρότητας και του υψηλού επαγγελματικού ενδιαφέροντος του θέματος του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, συνιστούμε θερμά την παρακολούθησή του, καθώς εκτιμάται ότι η τεχνογνωσία που προσφέρει επιδρά θετικά στην περαιτέρω πρόοδο των ασφαλιστικών εργασιών, στις ταχύτητες ανάπτυξής τους και στους τρόπους άσκησης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, προς όφελος του ασφαλιστικού μας κοινού.   

Αναλυτική περιγραφή του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου και Αίτηση Εγγραφής θα βρείτε στην κατάλληλη ενότητα της ιστοσελίδας του Ε.Ι.Α.Σ. (Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επιδράσεων και Εφαρμογών της Τεχνητής Νοημοσύνης, AI, στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση), ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου, eiasinfo@eias.gr, 210-92.19.660 & 684. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Συνεργασία Allianz και Anthropic για επιτάχυνση στην υιοθέτηση της υπεύθυνης τεχνητής νοημοσύνης

Η σύμπραξη εστιάζει αρχικά σε 3 βασικούς τομείς, όπου ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη κοινά εγχειρήματα

ΕΙΑΣ: Πολυθεματικό και επίκαιρο το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιανουαρίου

Με γνώμονα την ουσιαστική συμβολή του Ινστιτούτου στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής αγοράς

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Κατοικίας

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, τη Δευτέρα 12 και την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Στρατηγικός μετασχηματισμός με επίκεντρο τον πελάτη

Δ. Μαζαράκης: «Η νέα οργανωτική δομή θέτει τα σωστά θεμέλια για έναν πιο ευέλικτο, πελατοκεντρικό και ανθεκτικό οργανισμό»

Ο ΣΑΕΚ εντάσσεται στην GFIA και ενισχύει τη διεθνή παρουσία του

Ευ. Αναστασιάδης: «Θα αξιοποιήσουμε τη νέα θέση για να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συμβολή μας στη σταθερότητα και στην ανάπτυξη της αγοράς»

Συνάντηση προέδρου της Βουλής με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας για τις πολιτικές υγείας

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης έθεσαν στο επίκεντρο τις ανικανοποίητες ιατρικές ανάγκες των πολιτών και τις υψηλές ιδιωτικές δαπάνες υγείας

Coface: Πώς θα είναι ο κόσμος το 2026, η ρήξη του ατλαντικού μπλοκ

Η ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα μεταξύ των ελπίδων της έκθεσης Ντράγκι και της πραγματικότητας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση

Οι δηλώσεις του υπουργού προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια, καθώς –όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι– ήρθαν σε αντίθεση με προηγούμενες διαβεβαιώσεις

Οι τάσεις που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία

Ελαφρά επιβράδυνση αλλά και αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα βλέπει η πρόσφατη έκθεση 2026 Global Economic Outlook της EY-Parthenon

Εθνική Ασφαλιστική: Στρατηγικός μετασχηματισμός με επίκεντρο τον πελάτη

Δ. Μαζαράκης: «Η νέα οργανωτική δομή θέτει τα σωστά θεμέλια για έναν πιο ευέλικτο, πελατοκεντρικό και ανθεκτικό οργανισμό»

ΕΚΠΟΙΖΩ: Καταχρηστικές οι αναπροσαρμογές ασφαλίστρων υγείας – Το Υπουργείο να αναλάβει ουσιαστική δράση

Καίριες επισημάνσεις τις Ένωσης προς ασφαλιστικές, καταναλωτές και αρμόδιες αρχές

ΕΑΕΕ: Εγκύκλιος για την καθολική εφαρμογή της ΣΣΕ στον κλάδο

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 08.01.2026