back to top
30.4 C
Athens
Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026

Εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας (e-learning) και για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει στα Μέλη του και το εκπαιδευτικό του κοινό, την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία του με τον εγνωσμένου κύρους και ιστορικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών LINGUAPHONE, η οποία εκφράζεται στο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας με έμφαση σε θέματα λειτουργικής αξιοποίησης της ορολογίας Business English και Insurance English.

Το εν λόγω Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, οδηγεί τους αποφοίτους του σε Πιστοποιημένους Τίτλους Επάρκειας τους στην Αγγλική Γλώσσα, καθώς και σε αντίστοιχους Τίτλους Επάρκειας Business English και Insurance English.

- Advertisement -

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, μπορούν να ενταχθούν σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα Μαθησιακά Επίπεδα, κατόπιν ειδικού κατατακτήριου test ή κατά την επιλογή τους, με «γνώμονα» την επάρκειά τους στην Αγγλική Γλώσσα.

  • 1ο Μαθησιακό Επίπεδο

Basic English Language Level

- Advertisement -
  • 2o Μαθησιακό Επίπεδο

Intermediate English Language Level

  • 3o Μαθησιακό Επίπεδο

Advanced English Language Level

  • 4o Μαθησιακό Επίπεδο

Business English Level

  • 5ο Μαθησιακό Επίπεδο

Insurance English Level

  • ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ

α. Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Τραπεζών, που επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τις γνώσεις τους στην Αγγλική Γλώσσα, να τις πιστοποιήσουν και, επομένως, να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, την απόδοση της εργασίας τους και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξής τους.

β. Ομοίως, Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων, που επιθυμούν να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν περαιτέρω την επάρκειά τους στη λειτουργική αξιοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας, της επιχειρησιακής ορολογίας και, πρωτίστως, της ασφαλιστικής, ώστε να διαπλατύνουν τους ασφαλιστικούς τους ορίζοντες και να μπορούν να διεισδύουν αποτελεσματικά στις ξενόγλωσσες πελατειακές αγορές της Χώρας μας και του Εξωτερικού.

Ειδικότερα:

γ. Στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών που επικοινωνούν με αλλοδαπούς ομολόγους τους και επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω ή να ισχυροποιήσουν την ικανότητα έκφρασης του επιχειρησιακού και ασφαλιστικού λεξιλογίου τους στην Αγγλική Γλώσσα.

δ. Στελέχη και Υπαλλήλους Ασφαλιστικών Εταιρειών που έχουν ως καθήκοντα τους τη σύνταξη ασφαλιστικών κειμένων, προτάσεων, προσφορών, μελετών και επιστολών στην Αγγλική Γλώσσα.

ε. Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων που συναλλάσσονται με αλλοδαπούς πελάτες, νομικά ή φυσικά πρόσωπα και επιθυμούν να διεισδύσουν περισσότερο στην αγγλόγλωσση περιοχή της ασφαλιστικής αγοράς μας.

στ. Στελέχη και Υπαλλήλους Τραπεζών, που διαχειρίζονται θέματα ασφαλιστικού ενδιαφέροντος και συναλλάσσονται με αγγλόγλωσσους πελάτες τους.

Ευρύτερα:

ζ. Όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ή βελτιώσουν αισθητά την προφορική και γραπτή επάρκειά τους στην Αγγλική Γλώσσα, προς τον σκοπό ενίσχυσης της επαγγελματικής λειτουργικότητάς τους και της εργασιακής τους προοπτικής.

  • ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Παρέχεται έκπτωση 50% στα Μέλη της EIAS ALUMNI SOCIETY και ειδικές εκπτώσεις υπέρ των Μελών του Ινστιτούτου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting

Από 8 έως 24 Σεπτεμβρίου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

40 Χρόνια ΕΣΑΠΕ: Στις 16 Ιουλίου η κεντρική επετειακή εκδήλωση

Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Νέος Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ ο Αργύρης Τζικόπουλος

Με εμπειρία στην ανάπτυξη οργανισμών, στις στρατηγικές συνεργασίες και στη διαχείριση σύνθετων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο ιστός της αράχνης απλώνεται σε όλον τον κόσμο, μεγάλα θύματα της ΤΝ και ιδιώτες

Τα ευρήματα της έρευνας «Munich Re Global Cyber ​​Risk and Insurance Survey 2026» υποδεικνύουν ότι ένας στους δύο ανθρώπους έχει ήδη πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης.

Η ασφαλιστική αγορά δίνει το πρώτο της φθινοπωρινό ραντεβού στο ετήσιο κάλεσμα του ΣΕΜΑ

Με την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) δίνει το έναυσμα για τη νέα ασφαλιστική χρονιά...

Το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης: Ιδιαίτερη η αναφορά από πολιτικούς εκπροσώπους στα ζητήματα που έθεσε η ΕΑΔΕ

Η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) συμμετείχε στον δημόσιο διάλογο που διοργάνωσε η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του αποκλειστικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Executive Sales Insurance Program” στο Ε.Κ.Π.Α.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του 5ου κύκλου του επαγγελματικού προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Executive Sales Insurance

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα αλάρμ δεν είναι για… «δυο λεπτά»

Η ορθή χρήση τους, υπενθυμίζει η Apeiron Insurance Project, συμβάλλει ουσιαστικά στην οδική ασφάλεια και στην έγκαιρη αντίδραση όλων των χρηστών

Greek Space Tech Forum 2026: Η Ελλάδα σε τροχιά: Τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που παρέχει στη χώρα η δραστηριοποίηση στο Διάστημα

Η «επόμενη μέρα» για την ελληνική πραγματικότητα, όπως διαμορφώνεται με την ενισχυμένη παρουσία της χώρας μας στο Διάστημα, βρέθηκε στο επίκεντρο του Greek Space Tech Forum 2026

Με πρωτοβουλία του ΕΕΑ απομακρύνθηκαν 2,5 τόνοι απορριμμάτων από τον βυθό της Βάρκιζας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η περιβαλλοντική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που, σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση Why Not

Νέος Γενικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Γενικής Κλινικής ο Στέλιος Λιανός

Η Αθηναϊκή Γενική Κλινική των Medifirst Group ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή από τον κ. Στέλιο Λιανό...

H Πειραιώς συμμετέχει στο πιλοτικό ψηφιακό ευρώ

Η Πειραιώς συγκαταλέγεται στους 36 παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που επέλεξε το Ευρωσύστημα και ανακοίνωσε στις 14/7 ότι συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα