back to top
14.2 C
Athens
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ομαδικών Ασφαλίσεων και αξιολόγησης εταιρικών κινδύνων

EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting,
Ανακοινώνει το Ε.Ι.Α.Σ.
κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 19:20,
από την Τρίτη, 21 Μαΐου έως και την Πέμπτη, 6 Ιουνίου,
σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Οι Ομαδικές Ασφαλίσεις αποτελούν εξαιρετικά ανερχόμενο Κλάδο Ασφαλιστικής Δραστηριότητας και συνιστούν έναν εκ των πλέον νευραλγικών «μοχλών» ανάπτυξης των εργασιών της αγοράς μας. Αναμένεται μάλιστα η συνεισφορά τους στην παραγωγή ασφαλίστρων να αυξηθεί περαιτέρω στο εγγύς μέλλον, αφού ο ήδη σημαντικός αριθμός των επιχειρήσεων που αντιλαμβάνονται τις ομαδικές ασφαλίσεις ως άμεσα ενισχυτικό στοιχείο της παραγωγικότητας και της πιστότητας (loyalty) των εργαζομένων τους, αυξάνεται ραγδαία.

- Advertisement -

Σε αναγνώριση αυτών των ευκαιριών, αλλά και των δυνατοτήτων των ομαδικών ασφαλίσεων να οδηγήσουν στην ανάπτυξη ατομικών ασφαλίσεων ζωής, υγείας και άλλων κλάδων ασφαλιστικής δραστηριότητας, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ομαδικών Ασφαλίσεων και Αξιολόγησης Εταιρικών Κινδύνων, EIAS Certified Specialist in Group Insurance and Corporate Risk Underwriting, προς όφελος της ασφαλιστικής τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, διοικητικών στελεχών και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της αγοράς μας.
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης, κατά την επιλογή των σπουδαστών του, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 19:20, από την Τρίτη, 21 Μαΐου έως και την Πέμπτη, 6 Ιουνίου.

Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διδάσκουν εμπειρότατα επί του θέματος στελέχη, ως εξής:

- Advertisement -

Κα Μαρία Παπαδάτου, Σύμβουλος Ασφαλιστικής Τεχνικής, Μαθηματικός, με μεταπτυχιακές σπουδές Τραπεζικής Διοικητικής, διαθέτουσα υψηλή εξειδίκευση επί των Τομέων Ασφαλίσεων Ζωής, Συνταξιοδοτικών Ασφαλίσεων, Υγείας και Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Κος Γιώργος Πλωμαρίτης, Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων του Ομίλου INTERAMERICAN, διαθέτων υψηλή εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία επί του συνόλου των διαστάσεων Risk Underwriting, Product Engineering, Πωλήσεων και Ανάπτυξης Εργασιών Ομαδικών Ασφαλίσεων και Corporate Business Risks.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Λεωφόρος Συγγρού 106, 117 41 Αθήνα
INSURANCE INSTITUTE OF GREECE 106 Syngrou Avenue, 117 41 Athens, Greece
(+30) 210.92.19.660/684, (+30) 210.92.19.917, eiasinfo@eias.gr

Kος Γιάννης Χαβρουζάς, εμπειρότατο Οικονομικό Στέλεχος Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, διαθέτων πολυετή διευθυντική εμπειρία στους Τομείς Φορολογικής Διοίκησης, Λογιστηρίων, Οικονομικού Προγραμματισμού και Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, με υψηλή εξειδίκευση, συμβουλευτική και ελεγκτική εμπειρία επί φορολογικών θεμάτων, επιχειρήσεων και ιδιωτών, ιδίως ασφαλιστικών.

Αναλυτική περιγραφή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος θα βρείτε στην κατάλληλη ενότητα της ιστοσελίδας του Ε.Ι.Α.Σ., ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ, E.I.A.S. CERTIFIED SPECIALIST in GROUP INSURANCE and CORPORATE RISK UNDERWRITING – ΕΙΑΣ – Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (eias.gr)

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μεγάλη μείωση νέων εργασιών ζωής το α΄ εξάμηνο 2025

Το δισεπίλυτο πρόβλημα στις σχέσεις των ιδιωτικών κλινικών με τις ασφαλιστικές και το κράτος οδήγησε σε σημαντική μείωση νέων εργασιών

Στο -1% η παραγωγή ασφαλίστρων ζωής το εξάμηνο, με άνοδο στα ομαδικά

Η συνολική παραγωγή του κλάδου ζωής και υγείας ήταν 762,4 εκατ. ευρώ το α΄ τρίμηνο και 1,61 δισ. ευρώ το α΄ εξάμηνο

ΠΑΕΛΟ: Στις 26/9 το 3rd Business & Accounting Conference

Με θέμα «Επιχειρηματικότητα, Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Σύγχρονες Απαιτήσεις και Skills για την Ανάπτυξή τους»

Ξεκινά στις 30/9 το πρόγραμμα «EIAS Certified Specialist in Liability Risk and Insurance»

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης και Αξιολόγησης Κινδύνων Ευθύνης, κάθε Τρίτη και Πέμπτη σε υβριδικό περιβάλλον

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δωρεάν επαναπιστοποιήσεις για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από το ΕΕΑ

Η Eurolife FFH προσφέρει εθελοντικά τη συνδρομή της για την κάλυψη των 15 ωρών εκπαίδευσης που προβλέπονται για το 2025

Σεμινάριο ασφαλίσεων κινδύνων φυσικών καταστροφών από το ΕΙΑΣ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2025, σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Υποτροφίες σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η πρωτοβουλία στοχεύει στην προαγωγή της έρευνας και στη διαμόρφωση ισχυρών δεσμών με την ακαδημαϊκή κοινότητα

Νέο επεισόδιο «Και Αν Συμβεί… στο Δρόμο;»: Χρήστος Γιαννούκας και «Όχι άλλα θύματα στην άσφαλτο»

Η συζήτηση αφορά μεταξύ άλλων τα «αόρατα» λάθη που κοστίζουν ζωές και τον ρόλο της εκπαίδευσης, του νέου ΚΟΚ και της τεχνολογίας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Μ. Παπαζαρκάδα: «Θέλουμε να είμαστε ο πρώτος συνεργάτης που σκέφτεται κάθε επιχειρηματίας όταν χρειάζεται ασφάλεια και αξιοπιστία» 

Η Country Manager της Coface στην Ελλάδα μιλά στο Insurance World και στον Λάμπρο Ρόδη για τη φιλοσοφία, τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη «In Motion for Everyone»: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, ο Ευ. Αυγουλάς και η Ι.Μ. Γκέρτσου πρόσφεραν μια βιωματική εμπειρία εξοικείωσης με την αναπηρία

Η ΕΑΔΕ ζητά παρέμβαση της ΔΕΕΙΑ για συνεχιζόμενες αθέμιτες πρακτικές στον κλάδο

Η Ένωση επισημαίνει ότι η απάντηση της εταιρείας παραγνωρίζει προκλητικά την παραβίαση της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας

Δωρεάν επαναπιστοποιήσεις για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από το ΕΕΑ

Η Eurolife FFH προσφέρει εθελοντικά τη συνδρομή της για την κάλυψη των 15 ωρών εκπαίδευσης που προβλέπονται για το 2025

Η αρνητική εμπειρία υποψηφίου «πληγώνει» τη φήμη των επιχειρήσεων – Νέα έρευνα του kariera.gr

Hχηρή υπενθύμιση προς τις εταιρείες για τη σημασία της σαφήνειας και του σεβασμού στον χρόνο του υποψηφίου κατά τη διαδικασία πρόσληψης