back to top
2.9 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

Εγραψαν ιστορία τα πάρτι των αντασφαλιστών στην Υδρα

Και οι τέσσερις ήταν υπέροχοι

Aon Benfield, Eurolife ERB, Matrix Broker at Lloyd’s, Carpenter Turner έβαλαν, ξεχωριστά, την δική τους πινελιά την ιστορία τους, φέτος στο 19th Hydra Meeting.

- Advertisement -

της Ελενας Ερμείδου

AON Benfield – στο Ιστορικό Μουσείο της Υδρας

- Advertisement -

Η έναρξη εδόθη την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με το πάρτι της ΑΟΝ Benfield, στην ταράτσα  του ιστορικού μουσείου της Υδρας.

Με υπέροχο καιρό και με θέα το αγκυροβόλιο και το ιστορικό κέντρο του νησιού, οι καλεσμένοι με οικοδεσπότη τον Μανόλη Σιατούνη CEO Aon Benfield στην Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν καταξιωμένους  καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, να ανεβάζουν διαχρονικές γνωστές και αγαπημένες ξένες μελωδίες.

Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα και οι καλεσμένοι ήταν πλέον έτοιμοι για το επόμενο πάρτι.

Eurolife ΕRB – στον γνωστό Ομιλο

Η διασκέδαση κορυφώθηκε στο πάρτι που παραχώρησε η Eurolife ΕRB στο γνωστό  Ομιλο της Υδρας. Δεκάδες καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές στιγμές ξενοιασιάς, αντάλλαξαν ιδέες, απόψεις, χαλαρά δίπλα στο ελαφρύ βουητό της θάλασσας.

Δεν ήταν  μόνο η θερμή υποδοχή της Τατιάνας Δικαστοπούλου Διευθύντρια Marketing & Ανάπτυξης Εργασιών, ο CEO και Πρόεδρος της Eurolife Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου απουσίαζε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς σκοπούς, η χαλαρή και, άκρως φιλική ατμόσφαιρα που κυριάρχησε…

..Ηταν οι μουσικές στιγμές που ανέβλυζαν από την δεκαετία του 60’ μέχρι και τις ημέρες μας, και η μοναδική πολύωρη χορευτική κυριολεκτικά εξαιρετική παράσταση που έδωσε, γνωστό χορευτικό ζευγάρι από το χώρο, κλέβοντας τα βλέμματα των καλεσμένων. Κρατάν κάθε χρόνο την παράδοση.

Matrix Broker at Lloyd’s – το μεσημέρι της επομένης στον Ομιλο

Την επόμενη ημέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2017, Matrix Broker at Lloyd’s και Carpenter Turner Μεσίτες Αντασφαλειών έδωσαν το δικό τους χρώμα στην διασκέδαση.

Κανείς, μετά τις βασικές ομιλίες του συνεδρίου που διεξήχθη στο Δημαρχείο της Υδρας, κάτω από το ονομαστό Ρολόϊ δεν έλειψε από το πάρτι της Matrix στις 14:00.

Με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Τσεσμετζόγλου CEO Matrix, οι καλεσμένοι, όλοι τους, συγκεντρώθηκαν στην βεράντα του Ομίλου της Υδρας, και έξω, στο λιθόστρωτο διάβα, που συνδέει την χώρα της Υδρας με τους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού και τις δυτικές παραλίες.

Μουσική ζωντανή, τραγούδι, διασκέδαση, χαλαρό κλίμα  σε ρυθμούς Υδρας, αλλά, και πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όχι απαραίτητα ασφαλιστικές ήταν τα «ααα» κατηγορίας συστατικά που χαρακτήρισαν το πάρτι.

Carpenter Turner:  Στο μπαρ ¨Σπηλιά

Το 19th Hydra Meeting σφραγίστηκε αργά το βράδυ στις 21:00 με το πολύ επιτυχημένο πάρτι της Carpenter Turner.

Ο Αλέξανδρος Turner στην υποδοχή των καλεσμένων, και στο βάθος κάτω, το ατμοσφαιρικό πολύ γνωστό μπαρ Σπηλιά με θέα τον Αργοσαρωνικό. Ποιοτική μουσική, χορός, θα έλεγε κανείς από επαγγελματίες χορευτές,  όμως αντασφαλιστές και διασκέδαση που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των καλεσμένων σφράγισαν το πάρτι και το 19o Hydra Meeting.

Με το πάρτι της Carpenter Turner και τις ομιλίες της 2ης ημέρας του συνεδρίου ολοκληρώθηκε για άλλη μία φορά ένα ακόμα συνέδριο αντασφαλιστών στην Υδρα.

Ισως, και να είναι και η τελευταία φορά που γίνεται μετά από 19 χρόνια το συνέδριο στην Υδρα.

Κάποιες φωνές μας λένε ότι μετακομίζει για Πελοπόννησο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Marsh & McLennan: στοχεύει σε νέες εξαγορές μετά τις McGriff και Carpenter Turner

Η Marsh & McLennan Companies, Inc (MMC) ολοκλήρωσε πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία την εξαγορά της McGriff Insurance Services ύψους 7,75 δισεκατομμυρίων δολαρίων τοις μετρητοίς,

Το μεγάλο deal στις αντασφάλειες

Yπέγραψε συμφωνία για την εξαγορά του υπολοίπου 51,5% των μετοχών της Carpenter Turner.

Όταν ο Πρεμ Γουάτσα συνάντησε τον Αδ. Γεωργιάδη στο δείπνο της Eurolife FFH

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα.

Eurolife ERB: H “Σκλαβενίτης” και τα προνόμια  υγείας του ομαδικού προγράμματος

Από τον Νοέμβριο του 2019 οι εργαζόμενοι της «Σκλαβενίτης» απολαμβάνουν τις παροχές του ομαδικού προγράμματος  της Eurolife ERB. Mέσα από ένα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Νέες αυτοματοποιημένες διαδικασίες για ταχύτερη εξυπηρέτηση και άμεσες αποζημιώσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, ολοκληρώνοντας μια σημαντική επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου