back to top
29.9 C
Athens
Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026

EEA: Μεγάλη η ανταπόκριση στη δενδροφύτευση του Ε.Ε.Α. στο Χαϊδάρι

Πλήθος κόσμου, και ιδιαίτερα μικρά παιδιά, συμμετείχαν στην τέταρτη κατά σειρά δενδροφύτευση  που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Χαϊδάρι, σε συνεργασία με τον Δήμο και την We4all.

Σε μία ηλιόλουστη μέρα, μέλη της Διοίκησης και εργαζόμενοι του Ε.Ε.Α., εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων επιχειρηματικότητας και σωματείων, επαγγελματίες, εθελοντές αλλά και πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους, με πολύ θετική διάθεση, έβαλαν από ένα μικρό λιθαράκι για να αποκτήσει η περιοχή περισσότερο πράσινο. 

- Advertisement -

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που η πρωτοβουλία αυτή του Ε.Ε.Α. βρίσκει τόσο μεγάλη ανταπόκριση», ανέφερε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, υπογραμμίζοντας την ευαισθησία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για το περιβάλλον, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλη Ντηνιακό για τη συνεργασία όσο και τη We4all για τη σημαντική συμβολή της σε όλη αυτή την προσπάθεια. 

Τις ευχαριστίες του προς το Ε.Ε.Α. και τον κ. Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε και ο κ. Ντηνιακός για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλλά και συνολικά για τις συνέργειες των δύο πλευρών, τονίζοντας ότι το φυσικό περιβάλλον βοηθά και στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

- Advertisement -

Στη δενδροφύτευση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και Αθανάσιος Βαθιώτης κ.ά.

Από το Ε.Ε.Α. παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, ο Πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΕΑ” και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντίνος Αγαπητός, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Νίκος Παναγιωτάκης.

Το πρόγραμμα του Ε.Ε.Α. για τη φύτευση συνολικά 10.000 δένδρων στην Αττική ξεκίνησε από την Παιανία, συνεχίστηκε σε Βούλα, Βαρυμπόμπη και ολοκληρώθηκε στο Χαϊδάρι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Εντάσσονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο «Ξεκινώ Επιχειρηματικά», μετά την παρέμβαση του ΕΕΑ

Τη διαβεβαίωση έλαβε ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Αν. Υπουργό Ν. Παπαθανάση – Οι κινήσεις που προηγήθηκαν και το ειδικό webinar που ετοιμάζεται

To ΕΕΑ… πρασίνισε πυρόπληκτη περιοχή του Χαλανδρίου

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Πάτημα, όπου έφτασαν οι φωτιές του 2024, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αναγέννησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

Νέα δενδροφύτεση στο Χαλάνδρι διοργανώνει το Σάββατο 9/5 το ΕΕΑ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μάς καλεί να συμβάλουμε «όλοι μαζί σε μια πιο βιώσιμη και ανθρώπινη πόλη»

25 χρόνια Carglass®, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα με τη φιλοσοφία «Repair First»

Η επιλογή της επισκευής αποτελεί έμπρακτη δέσμευση αξιοπιστίας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης πρώτων υλών και ενέργειας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η NUVIA στήριξε τη δράση καθαρισμού της KARABINIS MEDICAL στον Δήμο Παιανίας

Σπ. Πετρόπουλος: «Στη NUVIA πιστεύουμε ότι η εταιρική υπευθυνότητα αποκτά πραγματική αξία όταν μετατρέπεται σε πράξη»

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Νέα έμφαση στην οικογενειακή οικονομική προστασία από την Allianz Greece

Το προσιτό Family Care απευθύνεται σε όσους θέλουν να εξασφαλίσουν περισσότερη οικονομική σταθερότητα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, με κάλυψη έως 15 χρόνια

Η μεγάλη έρευνα της ΑΟΝ για τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις των συνταξιοδοτικών παροχών

Όπως παρουσιάστηκε από τον Γ. Κεντούρη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, στο #ocin26

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Shaping the Future of Insurance»: Tο 19th Insurance Conference – #inco26 έρχεται στις 25 Ιουνίου

Η ηγεσία της αγοράς συζητά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την επόμενη ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης – Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου και δηλώστε συμμετοχή

Η NUVIA στήριξε τη δράση καθαρισμού της KARABINIS MEDICAL στον Δήμο Παιανίας

Σπ. Πετρόπουλος: «Στη NUVIA πιστεύουμε ότι η εταιρική υπευθυνότητα αποκτά πραγματική αξία όταν μετατρέπεται σε πράξη»

Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας: Διευρύνει τη συνεργασία της με την Αναπτυξιακή Τράπεζα του Συμβουλίου της Ευρώπης

Η νέα χρηματοδότηση αφορά πολύ μικρές επιχειρήσεις και φορείς της κοινωνικής οικονομίας, ιδίως σε υποεξυπηρετούμενες αγροτικές περιοχές

Δέκα χρόνια πριν, θυμάστε τι γράφαμε;

Ούτε κατάρρευση ούτε αναγέννηση. Η Allianz Trade εξετάζει ποιες προβλέψεις επαληθεύθηκαν και πού βρισκόμαστε σήμερα

Το Υπερταμείο μετονομάζεται σε Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο

Η μετονομασία σηματοδοτεί μια ουσιαστική αλλαγή αποστολής και στρατηγικού προσανατολισμού