back to top
22.6 C
Athens
Δευτέρα 27 Απριλίου 2026

Ε.Ε.Α.: Προσφορά αγάπης εν όψει Πάσχα

Σε μία κίνηση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησε η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τις άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη 19/4/2022 το Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» στο Ίλιον, τον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» στο Χαΐδάρι και το φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι, προσφέροντας  λαμπάδες και παιχνίδια στα παιδιά που βρίσκονται «στην αγκαλιά» αυτών των οργανισμών.

- Advertisement -

«Αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά βλέποντας τα χαμόγελα αυτών των παιδιών όταν παραλάμβαναν τις λαμπάδες και τα δώρα τους. Η παρουσία αντιπροσωπείας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου δίπλα στα παιδιά δεν σχετίζεται μόνο με τη σαφέστατη πρόθεσή μας να τους χαρίσουμε μαζί με την αγάπη μας και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά στέλνει και ένα μήνυμα αφύπνισης και άλλων θεσμικών και κοινωνικών φορέων. Αξίζει να σταθούμε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, αξίζει να στηρίξουμε το έργο συλλόγων και οργανισμών που ασχολούνται με τη φροντίδα μικρών παιδιών», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Στην παράδοση των δώρων στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» παραβρέθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, τα μέλη του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Δρόσος και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

- Advertisement -

Στην επίσκεψη στον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» συμμετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Βαρδακώστας και Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός.

Στο φιλανθρωπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ βρέθηκαν και μοίρασαν Δώρα ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος.

Η δράση αυτή προσφοράς του Ε.Ε.Α. θα συνεχιστεί και τη Μεγάλη Τετάρτη, με επισκέψεις στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (10 π.μ.) και στο Κέντρο Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ για Ενήλικα Άτομα με Αυτισμό, στον Γέρακα (12:30 μ.μ.).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Επαφές Γ. Χατζηθεοδοσίου στην Κύπρο – Ενίσχυση επιχειρηματικών συνεργασιών και διμερών σχέσεων

Σειρά ουσιαστικών και υψηλού επιπέδου επαφών πραγματοποίησε στη Μεγαλόνησο ο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, με αφορμή το 11ο Παγκύπριο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Εξειδικευμένο σεμινάριο από ΕΣΑΠΕ, ΕΙΑΣ και ΕΕΑ για τη Γενιά Ζ και την Τεχνητή Νοημοσύνη

Για επαγγελματίες που επιθυμούν να οργανώσουν και να αναπτύξουν αποδοτικά δίκτυα πωλήσεων, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της νέας εποχής

Σεμινάριο ΕΕΑ: Οι ευκαιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων σε Ελλάδα και ΕΕ – Βίντεο

Η εισηγήτρια Λ. Τσαλταμπάση ανέδειξε τις δυνατότητες που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές επιχειρήσεις μέσω εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Προς θετική κατεύθυνση τα νέα μέτρα, αλλά πάλι χωρίς μειώσεις έμμεσων φόρων

Ως προς τη ρύθμιση οφειλών, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ πιστεύει ότι μια νέα λύση 120 δόσεων θα βοηθούσε ουσιαστικά και χωρίς δημοσιονομικό κόστος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πιστοποίηση ISO 27001 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών της Interlife

Ι. Βοτσαρίδης: «Στρατηγική επιλογή να επενδύουμε συστηματικά στην ασφάλεια, ενισχύοντας την αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι σε πελάτες, συνεργάτες και αγορά»

Υδρόγειος: Τι έγραψε το 2025, όλα τα νέα στις 28 Απριλίου

Με πάνω από 2.000 διαμεσολαβητές, η ασφαλιστική σημείωσε το 2025 συνολική παραγωγή ασφαλίστρων αυξημένη κατά 12,5%

Στη Σπάρτη το Run Greece, με τη χορηγία της ERGO – Επόμενος σταθμός η Καβάλα

Η εταιρεία στήριξε ενεργά τη διοργάνωση, προβάλλοντας έμπρακτα τη σύνδεση του αθλητισμού με την ασφάλεια και την ευεξία

Η Εθνική Ασφαλιστική πουλά ακίνητο ιδιοκτησίας της

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 8/5 – Πώς διαμορφώθηκαν οι επιδόσεις της εταιρείας το 2025

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου: Έγκαιρη διάγνωση, πρόληψη και ενημέρωση

Το κάπνισμα και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ παραμένουν οι βασικότεροι παράγοντες κινδύνου

Tι επιφυλάσσει η τράπεζα του μέλλοντος

Η ετοιμότητα των τραπεζών να αντιμετωπίσουν το ωστικό κύμα του δημογραφικού ζητήματος συζητήθηκε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Πιστοποίηση ISO 27001 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών της Interlife

Ι. Βοτσαρίδης: «Στρατηγική επιλογή να επενδύουμε συστηματικά στην ασφάλεια, ενισχύοντας την αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι σε πελάτες, συνεργάτες και αγορά»

Ο Γιώργος Βαλαής στο IWtalks: «Το Επικουρικό Κεφάλαιο είναι δίκτυο προστασίας για τους πολίτες»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων, ο Γενικός Διευθυντής του οργανισμού μιλά για τον καθοριστικό του ρόλο στην ελληνική κοινωνία και ασφαλιστική αγορά

Υδρόγειος: Τι έγραψε το 2025, όλα τα νέα στις 28 Απριλίου

Με πάνω από 2.000 διαμεσολαβητές, η ασφαλιστική σημείωσε το 2025 συνολική παραγωγή ασφαλίστρων αυξημένη κατά 12,5%