back to top
20.9 C
Athens
Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026

Brokers Union: 15 χρόνια ζωής, 50 χρόνια εμπειρίας

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο Ble Azure η ετήσια εκδήλωση της Brokers Union, η οποία φέτος είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς συνέπεσε με τη συμπλήρωση 15 χρόνων παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

- Advertisement -

Με κεντρικό μήνυμα «15 χρόνια ζωής, 50 χρόνια εμπειρίας» και το επετειακό σήμα «15 Years of Excellence», η βραδιά αποτέλεσε μια ευκαιρία να τιμηθεί η πορεία της εταιρείας, να αναγνωριστεί η συμβολή των συνεργατών της και να αναδειχθεί το κοινό όραμα για την επόμενη ημέρα.

- Advertisement -

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη, συμβάλλοντας με τον άμεσο και επαγγελματικό της τρόπο στη δημιουργία μιας ζεστής και γιορτινής ατμόσφαιρας. Το «παρών» έδωσαν συνεργάτες του δικτύου, εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου και φίλοι της εταιρείας, τιμώντας με την παρουσία τους τη σημαντική αυτή επέτειο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός επετειακού βίντεο, μέσα από το οποίο παρουσιάστηκε η διαδρομή της Brokers Union, συνδέοντας τα 50 χρόνια εμπειρίας με τα 15 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Το αφιέρωμα ανέδειξε τους ανθρώπους, τις συνεργασίες και τις αξίες που διαμόρφωσαν την πορεία της μέχρι σήμερα, δίνοντας το στίγμα μιας βραδιάς αφιερωμένης στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Brokers Union Νικόλαος Βελλιάδης αναφέρθηκε στις σημαντικές αλλαγές που συντελούνται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και στις προκλήσεις που διαμορφώνουν το νέο περιβάλλον του κλάδου.

Τόνισε ότι η προσαρμογή στις νέες συνθήκες προϋποθέτει περιορισμό του λειτουργικού κόστους και αξιοποίηση οργανωμένων δομών που ενισχύουν τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Παρουσίασε, παράλληλα, τη στρατηγική της Brokers Union για την ενσωμάτωση συνεργατών και παραγωγής στο οργανωμένο μοντέλο λειτουργίας της εταιρείας, μέσω agencies και σύγχρονων υποδομών που συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση των λειτουργικών εξόδων.

Όπως σημείωσε, μόνο κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2026 η εταιρεία προχώρησε σε 34 νέες συνεργασίες, στοιχείο που επιβεβαιώνει τη δυναμική του μοντέλου και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από την αγορά.

Στη συνέχεια, ο CEO της Brokers Union Αναστάσιος Παπαδόπουλος παρουσίασε τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, με έμφαση στην οργανωμένη υποδομή, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών.

Κατά την ομιλία του υπογράμμισε ότι οι εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη οικονομιών κλίμακας, ισχυρών υποδομών και ολοκληρωμένης υποστήριξης προς τον σύγχρονο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις επενδύσεις της Brokers Union σε ψηφιακά εργαλεία και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν την καθημερινή λειτουργία των συνεργατών, να περιορίζουν το διαχειριστικό βάρος και να τους επιτρέπουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στη συμβουλευτική και στην ανάπτυξη των εργασιών τους.

Παρουσίασε επίσης τα βασικά μεγέθη και τις επιδόσεις του Ομίλου, αναδεικνύοντας τη συνεχή διεύρυνση του δικτύου συνεργατών, τις νέες συνεργασίες και τους αναπτυξιακούς στόχους της επόμενης περιόδου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών που στήριξαν τη διοργάνωση ως χορηγοί, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της συνεργασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσαν οι βραβεύσεις των συνεργατών του δικτύου για τις επιδόσεις τους κατά το 2025. Μέσα από τη διαδικασία αυτή αναγνωρίστηκαν η συνέπεια, η επαγγελματική τους πορεία και η ουσιαστική συμβολή τους στην αναπτυξιακή εξέλιξη της Brokers Union. Η εταιρεία συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της, οι οποίοι αποτελούν διαχρονικά τη βάση της ανάπτυξης και της επιτυχίας της.

Η επετειακή βραδιά ολοκληρώθηκε με αισιοδοξία για το μέλλον και με τη δέσμευση όλων να συνεχίσουν μαζί μια πορεία ανάπτυξης, καινοτομίας και ισχυρών συνεργασιών.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η Brokers Union εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, προς τους εκπροσώπους του κλαδικού Τύπου για τη διαχρονική στήριξη και προβολή της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και προς τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση ως χορηγοί.

Πάνω απ’ όλα, όμως, ευχαριστεί τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη, τη συνέπεια και τη συμβολή τους στη διαδρομή των πρώτων 15 ετών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέο βήμα ανάπτυξης για την Brokers Union εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Mutual Assurance Net AE 

Η Brokers Union AE ανακοινώνει την εξαγορά ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της Mutual Assurance Net AE. Η εξαγορά ενισχύει άμεσα το συνολικό ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο

Η ηγεσία του Ομίλου GrECo στην εκδήλωση της Αθήνας για την παρουσίαση της GrECo Hellas

Η παρουσία τους υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της Ελλάδας και της Κύπρου στα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Brokers Union: υλοποιεί το σχέδιο 2026-2030, με ενισχυμένη παραγωγή, νέες συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται διαρκώς, η σταθερότητα δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα — είναι προϊόν σχεδιασμού.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Φυσικές καταστροφές: Πρόληψη, συνεργασία και περισσότερη ασφαλιστική προστασία για την Ελλάδα – Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ οι αποζημιώσεις από το 1993

Στο επίκεντρο η συνεργασία Πολιτείας και ασφαλιστικής αγοράς, η πρόληψη και η ενίσχυση της ασφαλιστικής προστασίας απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση για τις πωλήσεις 2025–2026

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων «Ισλανδία 2025–2026»

ΣΠΑΤΕ: Οι 8 προτάσεις στην 8η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και την ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης έθεσε στο επίκεντρο

Γαλλικό μοντέλο ασφάλισης φυσικών καταστροφών: Η εμπειρία της CCR στην Αθήνα

Την τεχνογνωσία της Γαλλίας στη διατήρηση της ασφαλισιμότητας απέναντι σε φυσικές καταστροφές παρουσίασε στην Αθήνα ο γενικός διευθυντής της Caisse Centrale de Réassurance

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Φυσικές καταστροφές: Πρόληψη, συνεργασία και περισσότερη ασφαλιστική προστασία για την Ελλάδα – Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ οι αποζημιώσεις από το 1993

Στο επίκεντρο η συνεργασία Πολιτείας και ασφαλιστικής αγοράς, η πρόληψη και η ενίσχυση της ασφαλιστικής προστασίας απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσει τον νέο ψηφιακό αγγειογράφο

Ψηφιακά εκδίδεται πλέον η Κάρτα Δακτυλίου – Τι αλλάζει για τους κατοίκους της Αθήνας

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε η νέα ψηφιακή υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων για την έκδοση της ειδικής Κάρτας Δακτυλίου

H AIG Greece μας θυμίζει τα μέτρα πρόληψης για ασφαλή θέρμανση τον χειμώνα

Με τη θέρμανση να επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα, η AIG Greece υπενθυμίζει βασικά μέτρα πρόληψης για την αποφυγή πυρκαγιών

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση για τις πωλήσεις 2025–2026

Σημαντική διάκριση απέσπασε η INFOTRUST Α.Ε. από την Ατλαντική Ένωση, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων «Ισλανδία 2025–2026»